Komentari na vest

Milson je spreman za Beograd: Zvezda pojačala i ponudu i procente, Makabi popustio

M

Milan9111

pre oko 1 mesec

Bas sam gledao par snimaka ovog igraca jos u Rusiji kada je igrao iznenadio me kako je odigrao protiv jacih klubova, jos vise me je iznenadilo da je otisao u izreal za samo 700k ! Deluje dobro, da li vredi 4.5,5 min ne znam, videcemo!! Deluje kao Katai kad je bio mladji !!!
D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

Zvezda je definitivno izgubila srpski identitet! Poražavajuća konfiguracija tima Zvezde! Ostali su samo legionari! Zabrinjavajuće!
G

Goust

pre oko 2 meseca

Koji moj smo dovodili Pumu za 2M a sad za igraca na istoj poziciji dajemo 6M?
C

Comi1000

pre oko 2 meseca

I ovaj igrac dobar? Jos 4 miliona? Zasta bre? Pa ovaj se posvadjao sa loptom,sta on predstavlja? Cirkuzant i nema brzinu Bukarija a ni to znanje. Igra samo desnom nogom i to sve sto igra mogu ja da odigram. Imate onog malog iz Hamarbija 10 puta talentovaniji igrac od ovog. Novi Radonjic samo treba da se radi sa njim jos malo na fizici. Ovaj dok obradi loptu,drugo on ne ide na sut, jer verovatno ne zna ono kao Nejmar da je frljne sa felsom ka golu, vec samo centrira napamet u kazneni. Nema dribling i vredi jedva 1 m. Netalentovan igrac bukvalno bez smisla za igru.
D

Dre

pre oko 2 meseca

4.5 miliona ništa ne garantuje ! Ako bude ,,dobar" kao sva Mitina i Tvorzinq pojačanja pare su bačene. Oni su ipak već uzeli lovu za nove gajbe...
G

GetoSportBebo

pre oko 2 meseca

Odlično pojačanje, još Radonjić i desni bek i može da se traži nešto. Glazer - Pojačanje - Stojić - Spajić - Seul - Hwang - Dalcio - Milson - Ivanić - Radonjić - Šerif, sa klupe vrebaju Puma, Duarte, Ilić, Katai, Kanga, Mimović odličan za rotaciju takođe..
a

abhs

pre oko 2 meseca

slabiji smo nego prosle godine...
S

Sklapamo

pre oko 2 meseca

Glazer-Mimović, Điga, Spajić (Leković), Seol-Hvang, Dalsio (Knežević)-Puma (Jovanović), Ivanić (Ilić), Milson- Duarte...a ima ih još! Prosečni timovi poput Dinamo Kijeva bi nam uvek bili po meri!
Д

Да се врате славни дани

pre oko 2 meseca

По овоме што се може видити на интернету доста обећава и задовољава.Као прво млад ако се покаже дупле паре скоро од идуће продаје.Доста брз,први корак страшан прави разлику.Склопи то Милоје буде Звезда сасвим једна солидна екипа.Ево вечерас гледах комшије немају тим једноставно једно велико ништа.Звезда шампион већ САД нема се шта тражити и причати то је реалност пуно смо одмакли свакако.Спортски поздрав.
T

Tuturutu

pre oko 2 meseca

Ono sto sam ja video je preslikani Bukari,ali nazalost nema levu nogu uopste.Mislim da je ovo previse para za igraca koji igra samo desnom nogom.
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Počnemo da kupujemo igračke za 5-6 miliona i to nekima ne valja. Prodamo Nedeljkovića za 9 a da je ostao tražili bi da se kupi bek jer Nedeljković nije za LŠ. Ljudi uživajte što će Zvezda dovesti vrhunske ekipe u BG koje ćemo moći da gledamo uživo. Biće možda i neki bod na kontu ali konkurentni nećemo biti dok nam budžet ne bude 150-200 miliona a možda ni tad! Naravno to važi za LŠ a ne za LE.
O

Ovako ide šablon pisanja

pre oko 2 meseca

Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši, tj. ta služba koja radi taj posao, zapravo hoće da kaže kako su svi igrači koji dođu u Zvezdu nikakvi i preplaćeni i kako bi Milson bio Ronaldo iz najboljih dana samo da je došao za džabe. Naše igrače bi prodali za 15 miliona, ali bi iste dovodili za 0. Ili kad dovedu nekog z milion, dva onda idu pitanje - gde su Terza pojačanja ovaj je nikakav, rekao si i 8 miliona. Dakle, ako je jeftin onda je nikakav mačka u džaku, a ako se izdvoji neki novac onda ne vredi te pare i tako u krug.
D

Dinamo 6.kom

pre oko 2 meseca

@Ovako... Tako je Bravo za kom, Pravo u centar👌
ш

шуми

pre oko 2 meseca

доведеш топ играча и даш га Милоју да га упропасти. туга
C

Comi81

pre oko 2 meseca

Mnogo je kume! Ali dobro se Terza ugradio u ovaj transfer! Bolje je bilo Lazara Ranđelovića dovesti za džabe ,nego bacati tolike pare na ovog anunimusa,ali je očigledno samo procenat bitan!
L

Lalatt

pre oko 2 meseca

10 puta manje je kostao pre samo godinu dana
N

Najkidarskija vrsta komentara

pre oko 2 meseca

Ovo je najkidarskiji mogući komentar. Šta to znači vredeo je ovoliko pre godinu dana? Pa vredeo je ovaj ili onaj igrač pa nije došao sad ili će doći u budućnosti. To zapravo znači da Zvezda u budućnosti treba da pokupuje sve igrače na ovom svetu kako im ne bi porasla cena?
T

Tika taka trt-mrt čike-čake

pre oko 2 meseca

Kao i Košta Nedeljković ili Mijatovic
A

Aca LJotic 89

pre oko 2 meseca

Nadam se plasmanu u Grupnu Fazu Lige Sampiona!!!!
A

Aca LJotic 89

pre oko 2 meseca

Bice ovo sjajan tim Fudbalskog Kluba Crvena Zvezda!!!!
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

CESTITAM MOJIMA NA NOVOJ EVROPSKOJ 6TARDI...👏👍
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

CESTITAM MOJIMA NA NOVOJ EVROPSKOJ 6TARDI...👏👍
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

4,5 miliona + 10% ili 4,5 miliona + 15%? Da se nadjemo na pola?
N

Nemanja8989

pre oko 2 meseca

Ovaj lik deluje kao dobar igrac…Na Transfermarktu mu je cen 4 milke.
G

Gostivojevic

pre oko 2 meseca

Za ovog igraca 6mil i 15% od naredne prodaje pa treba celu upravu proterati iz Zvezdi.Za ove pare covek treba sam da igra nasu ligu i postane prvak.
D

Dinamo 6x

pre oko 2 meseca

@Gostivojevic, 7-8 god ste bez titule i 20 bez odigrane LS...jel tesko to izdrzati?
N

Ništa nam ne valja, aj pozitive malo

pre oko 2 meseca

Imam osećaj da bi određeni likovi pljuvali i Mbapea da dovedemo. I njemu bi nešto našli. Deluje mi da će ovaj dečko eksplodirati.
G

Gostivojevic

pre oko 2 meseca

Za ove pare sto ce ga platiti covek treba sam da igra nasu ligu i postane prvak.Nagomilali strance a samo cetiri smeju da su na terenu u nasoj ligi.Mislim da ce biti veoma losa atmosfera u svlacionici i nezadovoljstva.
6

6 komada

pre oko 2 meseca

@Gostivojevic... Dade vam Dinamo 6 komada isto ko deca iz Danske!
J

Just

pre oko 2 meseca

700k placen prosle godine
С

Само да овај није

pre oko 2 meseca

нова Мађијина Ван Ле Превара
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

Taj Van La Para bi kod vas bio glavni igrac. To govori sve o vasim igracima. Taj Madjija vam je nocna mora.
@

@Smajkijaja

pre oko 2 meseca

дебело си омашио мету! Само Делијама сендвичарима може да импонује др Творзина доминација над глодарима - док мене, Циганина, који је ЗВЕЗДУ гледао (на стадиону) у 2 од 3 утакмице финала европских купова, занима хоћемо ли икада вратити 60 милиона дуга .
z

zaks

pre oko 2 meseca

Nisam ga još vidio u našem dresu ali mislim da je 99 % završen . Dobar igrač, samo da se uklopi .Srećno!
P

Pantalejac

pre oko 2 meseca

Vama nijedno pojacanje u stvari nije pojacanje,za Serifa neprekidno hejtujete a koliko nam je pobeda doneo?Koliko golova dao Partizanu?Sta bi ste vi?Najboljeg strelca Portugalske,Italijanske,Turske lige?REALNOSTI malo!
K

Koliko je samo

pre oko 2 meseca

promasio sansi, recimo protiv Jang Bojsa?! Pusti me te price i golova u ovoj banana ligi. Ti promasaji su nas kostali proleca u Evropi.
m

molim?

pre oko 2 meseca

Ndijae je došao na već uigranu ekipu, na kraj prelaznog roka. Nema opravdanja za neke promašaje, kao protiv Bojsa i Čukarickog. Međutim, sve je bilo haotično, izgubio samopouzdanje i trener ga nije koristio na pravi način. Biće on super, u skladu sa svojim mogućnostima. Jeste on u svađi sa loptom, kad mora da je miluje, ali kad treba iz prve, nema greške. Ostalo je da vidimo Seola, za sve ostale možemo da kažemo da su pojačanja, jedino mi je Rodrigez nedorečen, ali videćemo.
@

@koliko je smao

pre oko 2 meseca

Protiv Jang Bojsa tacno jednu. Pa i Benzema iz najboljih dana je promasivao zicere. Je l si i njega pljuvao?
h

halo

pre oko 2 meseca

Ajde koliko nam je tačno to pobeda doneo? Sa svojih neverovatnih 10 golova u poluamaterskoj ligi Srbiji, koliko nam je to pobeda donelo drugo najskuplje pojačanje u istoriji kluba? I usput prebroji koliko je golova promašio protiv partizana, prebroji koliko je njegovih zicera i svađanja sa loptom pretvorilo ribanja partizana kakva gledamo da im priređuju Nordsjeland i Dinamo i 2:1 2:2 mučenja. Pola onih šansi jedan Hugo da je imao, otišao bi iz Srbije sa 15 derbi golova u rezimeu.
?

??

pre oko 2 meseca

Brt sa ovakvom ekipom iza sebe utakmice u nasoj ligi resavao bi i ja. Koliko je placen i kolika mu je plata da bi resetao u nasoj ligi? Malo realnosti i kod tebe treba da bude
B

Bravoooo

pre oko 2 meseca

Ovo se zove pojačanje. Jedva čekam da ga vidi naš stadion, ubrzo će postati miljenik navijača.
O

O čemu vi pišete

pre oko 2 meseca

Dole neki ga upoređuju sa Olajinkom i to je dovoljno da znate koliko ga nisu gledali. Angolac je savršen dribler u trku, što Olajinka nikada neće biti. On je u stanju da predribla svakoga i igrače iz top ekipe. Verovatno nije brz kao Bukari jer je Bukari top top što se tiče fudbalske brzine, dakle govorimo i o ligama petice i stvarno je teško naći zamenu koja će mu parirati.
l

lll

pre oko 2 meseca

Makabi ga platio Rusima 700 000e. Njemu je sada vrednost 2.5 miliona, a mi ga placamo 5, 6 miliona? O cemu se ovde radi? Hahhaha Plus za njega niko nikada nije cuo, dao na srecu 7 golova na 30 meceva i sad je on novi Ronaldo. MAJKE TI?
S

Savet

pre oko 2 meseca

Bolje gledajte vašu rapsodiju protiv Dinama nego što se ovde pretvrate da ste Zvezdaši.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Radi se o izmuzavanju para oz Zvezde. Kao i za svaki slican nelogicno visok transfer

Delija

pre oko 2 meseca

😂😂😂😂😂
M

Maestro

pre oko 2 meseca

Koga god i kad god da dovedemo zna se ko je na kraju uvek u plusu!
V

Vizitor

pre oko 2 meseca

Odgledah jedan klip danas.Spram Bukarija i Radonjica prespor.Ima tehniku ali mi ne deluuje kao kalibar za LS
P

Pedjast3

pre oko 2 meseca

Zasto nismo pojacali ponudu za Elsnika?
m

milanče broj 1

pre oko 2 meseca

ma čim ispadnu za neki dan,stiže

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Ista priča kao i svake godine! Od svih silnih pojačanja u cajtnotu dovedu nekog indijanca tek da bi ga doveli! Oni se spremaju za LE očigledno!
s

spartacus

pre oko 2 meseca

za sta bi ti da se spreamamo brate, za polufinale lige sampiona? 😆
T

Trza

pre oko 2 meseca

Ovo nije pojačanje za lš
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Mi pojacanje za l.s nemozemo da dovedemo,to pojacanje kosta 50 miliona evra a mi pokusavamo da za deset puta manje para izmislimo neko pojacanje...to je tesko...
L

Leosi

pre oko 2 meseca

ajde da vidimo, hoce li ovaj kod nas bilo bi pravo pojacanje za LS
G

GOST889896

pre oko 2 meseca

Razocarenje

Diego Milito

pre oko 2 meseca

Dobar posao je zavrsen, bravo Zvezdo ! Hajmo dalje sada je slovenac na red. Videcete vec da se radi o jako dobrom igracu u to nema sumnje 👏
B

BokiP

pre oko 2 meseca

Igrao u vrhunskim klubovima, obećava da će praviti razliku 😂😂😂
Ч

Чокот

pre oko 2 meseca

Да је играо у Партизану, то би био сигуран знак да га не треба довести...
G

Glukoza

pre oko 2 meseca

Ubise sa Afrikancima,kao da smo Francuzi.
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Meni se ne sviđa na osnovu onog što sam video, siromašni su mu i hajlajtovi, ali vidim na sofascore da im je drugi najbolje ocenjen igrač u ekipi. Makabi je šampion Izraela i dobro su igrali LK, demolirali su OLY u prvoj sa 4:1 a onda i izgubili još teže sa 6:1. Ako ga je Milojević hteo, onda ne mogu da se ne složim. Ma da mi je mnogo tanji od Olayinke ili Bukarija. Obzirom da imamo Ivanića i Ilića, biće moguće da tu stranu pokrije neko od njih dvojice, jer ne mogu obojica na 10-ku iza napadača. Ponekada ćemo igrati i sa dva napadača Šerif i Bruno(Katai).
m

madmix

pre oko 2 meseca

isti tip igrača kao Bukari,brzina,preterano zadržavanje lopte,slaba tranzicija nazad,veliki potrošač lopti,jbg uzeli smo najgoru opciju od svih što su se vrteli,ima vrlina ali kažem bukarijev duplikat,nadao sam se napretku u kvalitetu
М

Марлоне

pre oko 2 meseca

Играч са једном добром сезоном са 24 године у лиги, која је лошија од српске. Прије двије године је прешао бесплатно из клуба у клуб, значи са 22 године неафирмисан, сад одједном кошта 4,5 милиона еура. Велики упитник како ће се он развијати или је већ досегао свој максимум.
m

molim?

pre oko 2 meseca

Odlučno pojačanje, za razliku od Rodrigeza. Još da ostane Olajinka, i to je to. U našoj ligi na krilnim pozicijama imamo Rodrigeza, Lučića i Ivanića, iako to nije njegova prirodna pozicija.
O

Odamh

pre oko 2 meseca

To proslediti u OFK-A😂
P

Podrska za Upravu

pre oko 2 meseca

ODLICAN IGRAC I PRAVO POJACANJE,BRAVO ZA TERZU I UPRAVU,DUPLA KRUNA BR 5 SL.SEZONE! 🏆
s

sasa70

pre oko 2 meseca

dobro za nasu ligu ali STA CEMO DA URADIMO U EVROPI????? VELIKO NISTA!
P

Pixy

pre oko 2 meseca

Ovaj bi bio dobar, bar mi se tako čini.
m

madmix

pre oko 2 meseca

u napadu je top ,odbrana tanja,slično kao Bukari al nama treba baš zbog napadačkog potencijala
a

acozvzvz

pre oko 2 meseca

lik nosi minjuse
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Idemooo
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Ma naracno, jos malo para na racunu u Nemackoj. Prva vest, ispalio ovaj Zvezdu, druga, ispalio onaj Zvezdu, treca, Zvezda pojacala ponudu, ovaj dolazi. Kakvo spinovanje...