Uroš Milovanović (©MN Press)
Uroš Milovanović (©MN Press)

Milovanović posle 572 minuta ide iz Sportinga: TSC nezainteresovan, ali ima drugih

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.07.24. | 17:20

Trener Ruben Albes poručio srpskom napadaču da ide iz Hihona

Prvi inostrani angažman nije prošao po zamislima Uroša Milovanovića, pa će srpski napadač posle dve godine napustiti Hihon. Sportingov trener Ruben Albes bio je vrlo direktan i nekadašnjem napadaču Radnika i prošle sezone TSC-a, da ne pominjemo mladalačke avanture, saopštio da se na njega više ne računa.

Izabrane vesti

Rekli smo mu da traži izlaz. Imamo mnogo ’devetki’. Amadu, Kampucano, oni mogu da igraju u toj ulozi... Nemamo prostora za sve. Najvažnije je da budemo iskreni prema igraču“, rekao je Ruben Albes.

Razočaravajući kraj za 23-godišnjeg napadača koji je želeo da ostane i pokuša da se izbori za minute. Lokalni mediji tvrde da je na početak priprema došao fizički maksimalno sprema, ali mu Albes nije ni dao šansu.

Ostao je tako na onih 16 utakmica i svega 572 minuta iz prve sezone u Hihonu. I četiri postignuta gola. Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u TSC-u, odigrao 26 mečeva, istina mnoge uz limitiranu minutažu, dao tri gola, namestio još dva.

Ali TSC sigurno neće biti njegov novi klub, jer je ovog leta iz Milana na pozajmicu doveo Marka Lazetića, a iz Banijasa (Ujedinjeni Arapski Emirati) vratio u srpski fudbal i Prestiža Embungua, svojevremeno vrlo dobrog u dresu Metalca.

TSC dakle neće Milovanovića, ali kako se može čuti u Hihonu ima interesovanja iz Portugalije, pa i drugih klubova iz Srbije. Na agentima je sada da ugovore uslove. Sporting mu neće praviti problem da ide.


tagovi

Uroš MilovanovićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara