MITAR! Srpska gol-mašina se ne zaustavlja, Svonsi potopljen u četvrtom minutu nadoknade (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.02.20. | 23:05

Mitrović imao i promašen jedanaesterac, ali je uspeo da se iskupi

Srpska furija zvana Aleksandar Mitrović nastavlja da hara Ostrvom! 

Ko više razmišlja o krizi, kada se ponovo u listu strelaca upisao Aleksandar Mitrović! Fulam ima svoje uspone i padove, ali da nema srpskog golgetera, verovatno ne bi bilo ni razloga da se razmišlja o povratku u englesku fudbalsku elitu. Ali, sve dok je Aleksandar Mitrović u svom elementu, Fulam ima pravo da sanja najluđe snove, pa čak i direktan plasman u Premijer ligu. Tanka je večeras za Mitrogola bila linija od tragičara do heroja. Srbin je u 90. minutu promašio jedanaesterac, a samo četiri minuta kasnije postigao je gol vredan tri boda i doveo Krejven Kotidž do erupcije - 1:0 (0:0).

Izabrane vesti

Kakva ludnica u Zapadnom Londonu! Fulam je bukvalno "visio" do poslednjeg minuta i bio nadomak toga da opet prospe bodove u nepovrat, ali nebeski skok Aleksandra Mitrovića bukvalno trenutak pre poslednjeg sudijskog zvižduka potopio je Svonsi za svoj 23. ligaški gol. Kako je samo Mitrović hodao po tankoj liniji da postane tragičar susreta. Mladi čuvar mreže Svonsija Frederik Vudmen pročitao je Mitrovićevu nameru i zaustavio njegov kazneni udarac, ali srećom po Fulam i našeg golgetera, ubrzo je sve došlo na svoje. Abubakar Kamara je poslao duboku loptu u srce kaznenog prostora, Mitrović je izvukao poslednji atom snage i matirao Vudmena tako da ovaj nije imao vremena da pravovremeno reaguje.

Fulam je sada ostao na samo pet bodova zaostatka u odnosu na drugoplasirani Lids, koji je večeras gostovao Midlzbrou i slavio takođe uz minimalac - 1:0(1:0).

Prvu veliku šansu imao je Patrik Bamfort, napadač Lidsa već u 15. minutu. Bili su rešeni gosti da u ranoj fazi slome otpor Midlzbroa. Ređali su se napadi, a sledeći je pripretio Stjuart Dalas. Jedina svetla tačka u domaoj ekipi bio je golman Enjsli Pirs zbog kog Midlzbro nije doživeo debakl. Mirovale su mreže do sudijske nadoknade.

Dobra akcija Lidsa, dobro je šutirao Pablo Ernandez, ali je lopta pogodila stativu. Do lopte je došao Mateuš Klih, i prikucao loptu u mrežu. Nije popuštao pritisak Lidsa, ali Midlzbro je odoleo svim naletima i sačuvao čast pred svojim navijačima.

ČEMPIONŠIP - 35. kolo

Utorak

Hadersfild - Bristol Siti 2:1 (1:0)
/Vilok 39, Grent 63pen - Dediju 88/

Kardif - Notingem 0:1 (0:0)
/Silva 49/

KPR - Derbi 2:1 (1:1)
/Hol 34, Šair 75 - Vegorn 43/

Luton - Brentford 2:1 (2:0)
/Baptist 9, Kreni 45+1 - Votkins 83/

Vest Bromvič - Preston 2:0 (2:0)
/Robson Kanu 6, Livermur 45/

Sreda

Blekburn - Stouk 0:0

Fulam - Svonsi 1:0 (0:0)
/Mitrović 90+4/

Hal - Barnsli 0:1(0:1)
/Vudrou 42/

Midlzbro - Lids 0:1(0:1)
/Klih 45+1/

Milvol - Birmingem 0:0

Šefild Venzdej - Čarlton 1:0 (0:0)
/Flečer 90+5/

Reding - Vigan 0:3 (0:1)
/Mur 23, Lav 67, Džejkobs 90+8/


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara