Rezime jučerašnjeg dana (subota): Prošli Barsa, Liverpul, PSV... Nego, šta ćemo sa PSŽ-om?

Vreme čitanja: 5min | ned. 16.02.20. | 08:09

Pogledajte ko vam je 15. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

BARSELONA - HETAFE (tip 1, kvota 1,45) – 2:1
Barselona je možda i teže nego što se očekivalo nadigrala Hetafe i došla do važnih bodova u šampionskoj trci. Umesto da zatvori utakmicu ranije, domaćin je dozvolio je timu koji se trenutno nalazi u poziciji za direktan plasman u Ligu šampiona da se gotovo potpuno vrati u život, što je donelo neizvesnu završnicu, ali bez šokantnog raspleta. Prvo je Antoan Grizman lukavo reagovao i jednim dodirom lopte matirao Soriju posle odličnog upošljavanja Lionela Mesija, da bi nedugo zatim Žunior Firpo, koji je odmenio povređenog Albu, uposlio Serđija Roberta i udvostručio prednost.Utakmica je u nastavku bila gotovo potpuno izjednačena. Barselonine šanse svele su se na minimum, a Hetafe je uzvratio neposredno po isteku punog časa igre golom Anhela po prijemu lopte na ivici kaznenog prostora i hica uz desnu stativu.

Opširnije pročitajte OVDE

NORIČ - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,35) – 0:1
Ako ste ispratili stranice našeg portala u jutarnjim časovima, mogli ste da naletite na naslov:“Zar ne bi bilo baš, onako, fudbalski, kada bi se Liverpul okliznuo odmah posle odmora?”. Možda smo i mi, onako optimistično, poželeli da nam finiš šampionske trke -ako uopšte više postoji- u Premijer ligi donese bar malo neizvesnosti, ali suviše smo se nadali, jer Liverpul ne prašta nikome! Kapa dole Noriču za pruženi otpor protiv, sve je jasnije, novog šampiona Engleske, ali ovaj Liverpul je prosto nezaustavljiv! Kada niko drugi nije mogao na teren se posle oporavka od povrede vratio Sadio Mane i u dva poteza rešio enigmu fenjeraša engleskog prvenstva za minimalnih 1:0.

Opširnije pročitajte OVDE

RB LAJPCIG - VERDER (tip 1, kvota 1,28) – 3:0
Red Bul Lajpcig je opet na vrhu tabele Bundeslige. Barem dok Bajern ne odigra svoj 22. meč. Imao je tim Julijana Nagelsmana period lošijih igara, tri utakmice bez pobede, ali je danas račun zbog toga morao da plati Verder iz Bremena. Lajpcig je sav posao odradio već u prvom poluvremenu, a na kraju je bilo 3:0.

Opširnije pročitajte OVDE

DEN HAG - PSV (tip 2, kvota 1,65) – 0:3
Promena trenera je, izgleda, dala efekta, jer je teško uzdrmani tim Filipsovaca došao do druge vezane pobede u prvenstvu. Crveno-beli su kao gosti pregazili Den Hag – 3:0.Ekipa Ernsta Fabera je postigla tri gola, baš kao i u prošlom kolu protiv Vilema (3:0). Podešeni su i napad i odbrana, neuporedivo bolje nego u prethodnom periodu, a pored rezultata govori i statistika sa večerašnjeg meča, u kojoj piše da je odnos u šutevima na gol 24:6 u korist PSV-a!

Opširnije pročitajte OVDE

VILJAREAL - LEVANTE (tip 1, kvota 1,55) – 2:1
Na Keramika stadionu ove večeri pao je Levante – 2:1. Dobro su se gosti držali, bili su po svemu ravnopravan rival Žutoj podmornici, ali su postigli jedan gol manje. A, to je suština fudbala, ono što donosi bodove. Najbolji strelac domaćih Đerar Morenoje postigao svoj deseti pogodak u Primeri ove sezone i doveo Viljareal u vođstvo. Izjednačio je Borha Majoral, ali samo pet minusta kasnije Moi Gomez je pogodio za 2:1. Taj rezultat je ostao na snazi do kraja.

Opširnije pročitajte OVDE

PRECRTANO

AMIJEN - PSŽ (tip 2, kvota 1,35) – 4:4
Za fudbalere Pari Sen Žermena Liga 1 odavno je postalo trivijalno takmičenje gde je samo pitanje toga kolika će konačna razlika biti na tabeli, uz tek povremene izlete poput onog Monakovog pre nepune tri godine. Tako se večeras dogodilo da je PSŽ posle 40 minuta imao tri gola zaostatka na gostovanju Amijenu, a onda se kao feniks izdigao iz pepela i rafalnom paljbom umalo razneo jednog od izvesnih putnika za niži rang uz četiri gola u pola časa, ali je u nadoknadi vremena stigao hladni tuš od Serua Girasija za konačnih 4:4!

Opširnije pročitajte OVDE

FULAM - BARNSLI (tip 1, kvota 1,55) – 0:3
Kakav kiks Fulama! Ovo baš boli i moglo bi skupo da košta Kolibare kada se u maju bude svodio saldo na kraju sezone. Žesto poraz, koji ni najveći pesimisti nisu mogli da naslute: Fulam je izgubio na svom Krejven Kotidžu od Barnslija, poslednjeg tima na tabeli – 3:0. Posle pet utakmica bez pobede, a u koje su stala četiri poraza, Barnsli je zablistao na terenu usred Londona. I baš, rezultatski gledano, bez po muke je oteo bodove Fulamu. Izgleda su crno-beli potcenili rivala, teško je naći drugo objašnjenje.

Opširnije pročitajte OVDE

BAZEL - TUN (tip 1, kvota 1,35) – 0:1
Crna serija Bazela se nastavila. Vicešampion Švajcarske imao je tek jednu pobedu u poslednja četiri prvenstvena meča, ali vas to nije sprečilo da odigrate keca. Bazel je napadao, stvarao šanse, ali nije uspeo da pronađe put do gola fenjeraša. Šta više, Tun je u završnici meča poveo preko Ridža Mansija i do kraja izdržao nalete domaćina.

BENFIKA - BRAGA (tip 1, kvota 1,70) - 0:1
Drma se tron Benfiki! Dva kola, dva derbija – dva poraza! Posle neuspeha u duelu sa Portom (3:2), Orlovi su doživeli šamar i kod kuće u sudaru sa Bragom – 1:0. Ozbiljan kiks, koji najavljuje uzbudljiv finiš sezone. Braga nastavlja da niže pobede. Otkako je Ruben Amorim došao na klupu početkom godine, tim je zabeležio sedam pobeda u svim takmičenjima i tek jednom remizirao, u prošlom kolu sa Žil Visenteom. Da je sada tim sa Kamenoloma spreman za velika dela dokazao je večeras u Lisabonu. Golom Žoaa Palinje u nadoknadi prvog poluvremena odneo je sva tri boda.

BORDO - DIŽON (tip 1, kvota 1,75) – 2:2
Bordo je dočekao Dižon i u meču punom preokreta odigrao 2:2. Dižon je poveo u 16. minutu, potom su Žirondinci preokrenuli, a na kraju je Šuar uspeo da izjednači i tako su oba tima uzela po bod. Bio je Bordo blizu pobede, ali... Dižon je izvukao remi.

Opširnije pročitajte OVDE

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara