Milošević: Tražimo još pojačanja, ali ćemo dovesti samo ono što nam treba

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.01.20. | 10:20

Rezultat u Kataru u drugom planu

Krenuo je Partizan na nastavak priprema, otisnuo se put Katara, a trener Savo Milošević je poveo 25 igrača. Toliko su crno-beli mogli da povedu, po dogovoru sa organizatorom turnira Premijer kup, na kojem će igrati protiv Lokomotive iz Moskve, Spartaka i Rostova.

To, međutim, ne znači da su crno-beli odustali od dovođenja novih igrača. Zimski prelazni rok u Srbiji traje do 7. februara i u Partizanu će se potruditi da iskoriste preostale dane da pojačaju kadar.

Izabrane vesti

Tako najavljuje i trener Savo Milošević, mada ostaje maksimalno zakopčan kada je ta tema u pitanju.
Rekli smo otvoreno da imamo još nekoliko pozicija da popunimo, pre svega u defantivnoj liniji tima. Ali, nećemo dovoditi čisto da bismo dovodili, nego samo ono što nam je potrebno“, rekao je Milošević pred polazak na Katar.

Na konkretna pitanja kakav je status Uroša Vitasa, Miljana Škrbića, momaka koji su bili nadomak ugovora sa Partizanom, Milošević je rekao:
Ne bih špekulisao. Bili smo limitirani sa spiskom igrača koje možemo da povedemo. Još neke stvari ćemo videti u narednim danima, prelazni rok još traje“.

Osvrnuo se Savo na jedno novo lice u timu, Bojana Matića, kao i povratnika Luku Cucina.
Matić je fenomenalan, došao je spreman, sa velikom voljom i željom. On je ono što smo očekivali da će da nam donese. Zato smo ga tražili još u junu. Samo još da sve to pokaže i u prolećnom delu prvenstva. Cucin? Imamo mali problem sa Lutovcem, pa nemamo igrača na desnom beku i odlučili smo da vratimo Cucina. Poznajem ga još od pre četiri-pet godina iz mlađih selekcija reprezentacije. On je dete Partizana, neko ko bi trebalo brzo da se navikne na igru“.

Iako će Partizan imati veoma jake provere u Kataru, trener crno-belih je naglasio da ga rezultati i dalje ne zanimaju.
Mečeve gledam samo kao proveru. Ne dopadaju mi se takmičarske utakmice u pripremama, jer čak i ako igrate dobro, mogu da vam daju lažnu sliku. Želimo da vidimo gde smo, da popravljamo sliku, ali rezultat nije glavni“, podvukao je Savo Milošević.

Foto: partizan.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara