Milošević stavio tačku na jesen: Možda rezultatski nije kako smo očekivali, ali...

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.12.19. | 15:30

Trener Partizana istakao i pozitivne strane

Završena je duga jesenja polusezona za Partizan. Crno-beli su od danas popodne na zasluženom odmoru, na koji su otišli nakon pobede nad Radnikom u Surdulici (2:1).

Dobru utakmicu odigrao je Partizan na spuštanju zavese, nije bilo rezultatske drame, kako bi se možda moglo pomisliti kada se vidi konačan ishod. Crno-beli su sve vreme kontrolisali i igru i rezultat, a gol su primili u poslednjim minutima meča.

Izabrane vesti

Trener Partizana Savo Milošević je u kratkim crtama sumirao jesenju polusezonu, a očekuje se da bude opširniji narednih dana.
Zadovoljni smo kako smo završili polusezonu. Ne možda rezultatski, kako su navijači očekivali, ali smo postali ekipa koja igra prepoznatljiv fudbal, koja je stvorila mlade igrače, koji su postali konkurentni na evropskoj sceni i pokazali smo u Ligi Evrope da znamo da se dobro nosimo sa ozbiljnim protivnicima“, istakao je Milošević posle meča u Surdulici.

Objasnio je trener Partizana i kakav je „vozni red“ za njegov klub i ekipu u 2020. godini.
Pred nama je period odmora, ali i rada kako bi se sastavio tim koji će biti baza za ono što želimo u junu. Suma je potpisao novi ugovor, Natho i Sadik će proći pripreme, vraća se i Lazar Marković, tako da nas očekuje ozbiljan rad tokom priprema.  Sastajemo se 10. januara, a već 13. putujemo za Antaliju gde ćemo ostati dve nedelje. Vraćamo se za Beograd, pa potom posle tri dana odlazimo za Katar“, objasnio je Milošević.

Sledi, dakle, vreme velikih radova u Humskoj, ali na papiru prvo, u renoviranju tima.

Foto: partizan.rs

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara