Milošević poveo 25 igrača za Katar

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 09:17

Jake provere za Partizan na Bliskom istoku

Stigli su fudbaleri Partizana samo da promene garderobu i obiđu porodice po povratku iz Turske, a već danas su krenuli put Katara, gde će odraditi završni deo treninga za prolećni deo prvenstva.

Crno-beli će u Kataru igrati na turniru Premijer kup, u veoma jakom društvu. Takmičenje će se održati od 1. do 9. februara, a rivali će im biti tri ruska kluba: Spartak i Lokomotiva iz Moskve i Rostov.

Izabrane vesti

Trener Partizana Savo Milošević je na završni deo priprema poveo 25 igrača. U poslednjem trenutku mesto u avionu našlo se Luku Cucina, koji je povučen sa pozajmice u Inđiji. On će probati da se izbori za mesto među crno-belima, a ako ne uspe, vratiće se u Inđiju, gde će igrati do kraja sezone.

Stručni štab Parnog valjka je za Katar poveo 25 igrača, a to su: golmani Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, defanzivci Nemanja Miletić, Luka Cucin, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, vezisti Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Sejduba Suma, Aleksandar Lutovac, Zoran Tošić, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Nikola Lakčević, Lazar Marković i napadači Đorđe Ivanović, Takuma Asano, Bojan Matić, Umar Sadik.

Partizan je na pripremama u Turskoj odigrao tri utakmice, pobedio je rumunski Vitorul (1:0) i slovački Ružomberok (2:1), a remizirao je sa poljskom Krakovijom (1:1).

Foto: partizan.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara