Komentari na vest

Milošević: Karakter jedina pozitivna stvar

b

batabane

pre oko 2 sata

Šta očekivati kad Savo ne vidi i svoj udeo, u lošem izdanju Partizana. Zašto je ostavio najboljeg igrača, Zahida na klupu. Partizan najlepše i najlakše igra, kada su dva znalca, Natho i Zahid zajedno na terenu. Tada može da se lopta duže zadrži na protivničku polovinu, i nešto iskreira. Treći član vezne linije, zadnji vezni, mogu da se menjaju, ali dva majstora treba maksimalno koristiti. Kovač igra sve bolje i zaslužuje prednost u odnosu na Arijagu i Ovusua,ali je to mesto z. vezanog, pozicija gde se igrači posebno troše, i treba ih češće rotirati. Naravno Kovač može da se koristi i napred, kao centrali vezni, svojim golovima je to dokazao. Ali on može do gola i iz drugog plana, kad se doda sa pozicije z. veznog, što on ume i može, i daje kvalitet igri Partizana. Arijaga je mnogo bolji igrač od Ovusua. Ovusu je nesiguran, neprecizan. Jeste Ovusu radnik, ali mnogo greši. Akcija kod prvog gola Pazara, je krenula nepotrebnom greškom Ovusua, gde on posle nešto trčka za loptom, a čitava ekipa je ušla u nestabilnost. Zatim, Mujakić nije problem, ogromna problem su bekovi, koji ništa ne igraju i dovode u nestabilnost i štopere. Znači bekovi, desno Filipović i levo, bilo Jurčević ili Antić, su odbrambeno jako porozni, a napadački jako jako slabi. U fudbalu ako ekipa nema pravu pomoć od bekova u napadčkim akcijama, a naročito u tranziciji kad se povuče kontra, i kad se oduzme lopta, nema igre, nema ništa. A partizanovi bekovi su daleko od toga. Zatim, nedopustivo loša igra Kalulua. Odigrava neke povratne lopte, i to uglavnom neprecizno i nepotrebno, a kad je u situaciji i kad mora da prihvati i povuče loptu napred. To takođe uništava igru i ritam igre čitavog tima. Dalje špic Đ. Jovanović je iz nekog razloga toliko nesiguran, da izgleda da nema poima, a nije tako loš igrač, naročito za rezervnog špica. Njegova zamena Nikolić, nikako nije za pravu opciju. Naprotiv, Nikolić je toliko spor, da nije ni za rezervu u Partizanu?Grimaldu treba dati više prilika, da se vidi dali može ili ne. Na predhodnoj utakmici je Grimaldo bio loš, ali je imao onu asistenciju za gol, i to na vrhunski način. Posle prelepog driblinga, u sekundi je protivniku pobegao dva metara, i odlično centrirao. To je fudbal, jednostavna i prelepa igra, kad je igra ko ume, i ko fizičko tehnički može. A kad igraju sporaći i neznalice, to je muka. Naporna i dosadna igra. Nadam se da će Savo par puta, pregledati snimak utakmice, i utvrditi, ko je, i na koji način grešio, jer način na koji, i gde greši igrač, objašnjava njegovu mogućnost i igru. To je fundamentalna stvar. Sve ostalo je izmišljanje mlake vode, ili rupe na saksiji.
k

kako mozes izaci

pre oko 6 sati

pred javnost i bilo sta pricati ...sramota bez piblike namjesteni trening
m

metalika moj dobar

pre oko 6 sati

videlo se danas koliko je partizan los.Nama Pazar daje 3 komada .Pazar sa Djuranovicem ( kolubara) Backuljom ( metalac) Kovacevicem koji gle cuda jos igra fudbal, Miletic pa Ziljkic koji hvala bogu ne dodje kod nas kad ga utrpavali na silu ..sa druge strane nas tim pun nekih stranaca koje je ocigledno neko doveo samo zbog obrtanja love.Lik daje 2 gola kompletno slobodan gde ga niko ne cuva na 7,8 metara od gola
P

Ppp

pre oko 6 sati

Za odbranu nisu krivi stranci jer u odbrani igrali sve nasi igraci.
G

Gost Djape

pre oko 6 sati

@PPP - Ne komentarise on gol pazaraca, nego Partizanov gol kad sva odbrana Pazara stoji a onaj prolazi bez brige i daje gol. Hoce da kaze da mu je tesko gledati ovako ociglednu namestaljku, da bi njegov voljeni Partizan pobedio. Sto se tice Sve, nije mi jasno zasto je opet divljao i dramio, je li to bio deo predstave za navijace na tribinama, koje su bile prazne.
e

exe

pre oko 7 sati

Cudno se pise Rasim ljaljic