Komentari na vest

Miloš Obradović treći put u Jedinstvu

S

Sava čamac

pre oko 1 mesec

Ahahahaaha.. Pa oni su stvarno seljački klub!!!
T

Takovski ustanak

pre oko 1 mesec

Obradović je za kratko vreme koje je proveo u Metalcu, uspeo da upropasti klub, da ćemo se teško oporaviti skoro... Lošiji, a prepotentniji trener nije radio u Gornjem milanovcu.... Šta bi sa Matićem da ga vrati, kada ga se jednom otarasio???
N

Neće niko

pre oko 1 mesec

Pa nije imao drugi izbor,niko nije hteo ...Pametnom dovoljno...
C

Chica

pre oko 1 mesec

Ovo je već srljanje. Kao sa Hristićem. Nije Miloš kapacitet za Super ligu. Deluje mi kao iznudjen potez. Trener koji dobio otkaz putem poruke se vraća na mesto zločina. Verovao sam u jednu fenomenalnu priču kad je jedinstvo u pitanju ali kroz kaljugu je teško. Kada su otišla četiri najbolja igrača, Zuba, Kari, Pivaš i Milićević djavo je došao po svoje. Žao mi je zbog svega što se dešava u Jedinstvu. Veoma mi je žao.
F

Fahrija

pre oko 1 mesec

E moj Obrade.. Kako je tast? Obraza bez
Б

БГ

pre oko 1 mesec

Препотентно…изјава Матића о томе да му се људи не јављају на улици ако су за Партизан или нашег вечитог ривала…Зашто? Зашто увек ложење? Зашто приче о систему да би шутнуо тренера после четири кола?
g

gost gost

pre oko 1 mesec

Druga ligo eto nas
t

tnt

pre oko 1 mesec

Maticu nije za tebe da vodis klub mani se coravog posla sta je sa FK VRELO SPORT
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Odustali od takmicenja! Bio tender za popunu mesta! Niko se nije javio!
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

menadzeri ga izradili doveli mu svu sirovinu i skart ,oni bolje da su ostavili tim od prosle sezone .Sa ovom ekipom bi sad bili maksimum sredina Prve lige
B

B.B.B.

pre oko 1 mesec

Eeee a ovde nema kao na FM,quit pa load save ispocetka.Neko se zaigrao Managera u stvarnom zivotu!
I

Ivan milenkovicmaxa1389

pre oko 1 mesec

Pametno radi jedinstvo,neka mlad trener ucio je Pani Ako ispadne a nece jedinstvo treba da forsira mlade igrace I da dovodi mlade iz svih krajeva sveta ...I da na njima grade Tim I polako ove godine borba sledece Jos jace uz nekog iskusnog igraca I da polako klub raste I zaradjuje na prodaji igraca ..samo polako
k

kutlovo

pre oko 1 mesec

Fensi trener, žena Komandant, ota posla nema ništa
1

12344

pre oko 1 mesec

nije se javljao Maticu na poziv, a ni da ga slusa. Sad opet krecu da farbaju
L

LjubiteljMegaVizure

pre oko 1 mesec

Svaka cast na igrackoj karijeri ali ne moze neko da iz kopacki krene da bude trener, prosto su to dva razlicita sveta. Prevelik zalogaj za pocetak karijere, mora se krenuti iz mladjih kategorija i ako se ima kvalitet doci i do te prve lige. Sistem je rec koja postoji samo u recniku kod nas. Kumovi, rodjaci, poznanici, neciji sinovi, posle se pitamo zasto nemamo nijednog normalnog trenera vec godinama u ligi (ne racunam blizance, oni mogu da dovedu koga hoce), ali ostali klubovi nisu izbacili nijednog trenera, nek bude Lazetic kao jedan ali gde su ostali?
U

Urke777

pre oko 1 mesec

Ako mislis na Radovanovica on je u Italiji bio trener mladjih kategorija pre Jedinstva par godina i pekao je zanat. Dosao je u Jedinstvo jer kao Matic mu obecao projekat itd - kada ono malo morgen, Matic ga bukvalno karijerno ubio. Ako ne verujes u ovo sto pisem, precesljaj Mozzart, nacices tu vest, ima nekoliko meseci (od trenutka kada je Jedinstvo izborilo plasman u Superligu). Znaci Radovanovic je bas radio kako treba, ali eto…nadam se da moze da se vrati i Italiju i da nastavi tamo gde je stao, i da nastavi da se usavrsava za PRO licencu.
S

SSSR

pre oko 1 mesec

Možeš i MORAŠ to dovesti u red.Srećno.
G

Gost15

pre oko 1 mesec

Hahah kakve dve glave. Pamte komentare drugih i cuvaju svoje. Hahahah skrenuli smo totalno. U pogresnom smeru.
Г

Г

pre oko 1 mesec

Хахахахахахаха ово је баш отишло предалеко
P

Pelisijer

pre oko 1 mesec

Nema sta da cuvas, momak se obratio potpuno normalno. Nadje se vest za 3 sekunde. Malo je i mene iznenadio da je zapamtio komentar, ali ne bi bilo u redu da mu nisam odgovorio. Problem je danas ta nekultura koja postoji, znate da se smejete, vredjate druge, ali od normalne komunikacije ni traga.
J

Jesse Custer

pre oko 1 mesec

Prvo, izuzetno cenim što si se javio. Drugo, moguće da sam u neku ruku pogrešno i protumačio tvoj komentar, u smislu da mi je tvoja sumnjičavost više bila u fazonu "previše dobro da bi bilo istinito". Pa otud i moje neslaganje sa tim. Ali opet, i dalje mi nije jasno zašto si mislio da su to dobri potezi, pošto kažeš da je na početku sve izgledalo dobro. Šta možeš očekivati od osamnaestogodišnjih argentinaca, koji prvi put odlaze van zemlje, a verovatno ni engleski ne znaju? Ili od igrača koji ne igra godinu dana? Zašto misliš da je dovođenje takvih igrača pa makar i naznaka nekog dobrog i sistemskog vođenja kluba? Plus nakon svega toga su i prodali dva najbolja igrača i doveli još neka sumnjiva pojačanja, poput onog norvežanina. Napominjem da namera mog komentara (iako je možda tako zvučao) nije bila da dokazujem kako sam sad ja mnogo pametan i kako sam bio u pravu, nego čisto razmena mišljenja. Pozdrav.
P

Pelisijer

pre oko 1 mesec

Apsolutno sam te razumeo, to sto ovde ima nekolicina blavora koji se samo utrkuju ko ce koga da izvredja, ne znaci da nas je vecina takvih. A sto se tice samog Jedinstva, ne znam vise ni sam, ima istine i da sigurno ne bih tako reagovao da su to radili vec poznati klubovi, jednostavno neko je nov, jos Nemanja Matic izgleda i zvuci kao dobar lik, ponadao sam se i da ce neko napokon pokusati nesto smisleno. Stvarno i dalje vidim prostor da to moze da bude jedna kvalitetna i dobra prica, cak i da tokom ove sezone zalice na nesto.
R

Realno12345

pre oko 1 mesec

Usrećili se... Ispadaju naglavačke
I

Ivanmilenkovicmaxa1389

pre oko 1 mesec

Ma jedinstvo radi pametno ,zna matic sta oces od kluba da postepeno igra super ligu da dovodi atraktivne mlade igrace iz svih krajeva sveta uz neke nase klince I Po nekog iskusnog igraca I da polako postane stabilan a on sa svojim vezama moze svoje klince iz Argentine,spanije afrike da prodaje I Po 5,7miliona evra samo polako ...
J

Jesse Custer

pre oko 1 mesec

Pre par meseci, kada je potpisan onaj igrač iz Sautemptona, bio je u komentarima lik sa nick-om Pelisijer, koji se oduševljavao i trljao oči u neverici kakav to posao radi Jedinstvo, pri tom ne dajući nikakav konkretan argument zašto tako misli. Kad sam mu rekao da je u pitanju psihologija mase, gde neko nešto napiše i onda svi to ponavljaju, a pre svega jer je Jedinstvo novo ime, inače da je u pitanju Spartak ili Napredak, bila bi opšta pljuvačina, on se tome oštro usprotivio, opet ne dajući nikakav argument, osim nekog ličnog osećaja. Pa bih voleo da se javi da vidimo kakvo mu je sada mišljenje o Jedinstvu. I da objasni zašto je mislio da su dovođenja igrača koji ne igra godinu dana (ali na papiru dolazi iz Sautemptona) i kojekakvih argentinskih tinejdžera iz drugoligaških klubova neki vanserijski potezi. Ja garantujem (naravno, nedokazivo je) da mu nikad ne bi palo napamet da napiše takav komentar da nije u pitanju Jedinstvo nego neki standardni superligaš iz donjeg doma.
P

Pelisijer

pre oko 1 mesec

Cao kolega. Evo ga moj komentar u celosti: “Moram biti sumnjicav, jednostavno ovo u Srbiji nije logicno. Niko ovako nije radio niti je ikome bilo dopusteno da ovako radi. Sve izgleda kako treba, sve ima smisla, ali su nam fudbal doveli do toga da prosto covek mora da sumnja.” Kao sto sam napisao odmah na pocetku “sumnjao sam”. Ne mozes reci da nije izgledalo lepo sve ono sto su radili pred pocetak sezone, zar ne? Posle u odgovorima sam rekao da mi izgleda dobro jer ne obecavaju Evropu i titulu vec domet da im bude plej in kroz sezonu-dve. Uzasno su poceli, vec lice na ono kako izgleda 90% lige, ali takodje mislim da se moras sloziti da ima prostora da se dovedu u red i budu bolji?