Nastavlja se PLS, Grafičar i Metalac na pol pozicijama

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.02.20. | 09:33

Iz senke vreba i OFK Bačka Palanka

Grafičar je bio tema i na nedavnoj skupštini fudbalskog kluba Crvena zvezda kad su delegati upitali generalnog direktora Terzića šta je plan s tehničkim partnerom srpskog šampiona. Terzić je odgovorio da plasman u elitu nije bio u klupskim planovima, ali da niko sada ne može da naredi „dizanje ručne“.

Grafičar u prolećni deo sezone ulazi sa pozicije broj jedan, istina bez najboljeg igrača iz jesenjeg dela Željka Gavrića, koji je prekomandovan u prvi tim Zvezde, kao i Marka Konatara i novog napadača Napretka Dejana Vidića.

Izabrane vesti

Kako će to izgledati bez njih tek ćemo videti, za početak ih čeka Radnički u Pirotu, ali sasvim je jasno da će Gavrić nedostajati – zameniće ga Miloš Pantović, jedan od najboljih igrača Zvezdine omladinske selekcije – te da će Grafičar biti meta svih pratilaca, pre svih Metalca, koji i ne krije da bi najradije izbegao baraž i voleo da u Superligu ode direktno, kao jedan od prva dva na tabeli.
"Radnički je dobra ekipa, domaćin ima odličnu atmosferu, a Pirot je tipičan fudbalski grad u kojem ljudi vole svog mezimca i najpopularniji sport. Rivalu je mesto u ovom rangu, postigao sam deset golova u minule 23 utakmice, sakupio pet asistencija, pamtim po lepom vreme provedeno u Pirotu. Kako bilo, tražiću sa saigračima pobedu. Hoćemo da zadržimo prvo mesto, ambicije su jasne, misli idu ka Superligi. Piroćancima čast, nama slast, bilo bi najlepše", rekao je Dimitrije Pobulić, jedna od jesenjih uzdanica Piroćanaca, novajlija ove zime u Zvezdinoj filijali i novi adut trenera Milije Žižića

U Gornji Milanovac stiže trećeplasirana Zlatibor Čajetina i to će biti derbi kola u kojem je jasno samo da golova neće biti u izobilju, jer smo ih na poslednja četiri sudara ova dva tima videli sve skupa četiri.

Iz senke vreba i OFK Bačka Palanka, koja ne bi smela da prokocka šansu da protiv Trajala kod kuće upiše sva tri boda.

SRBIJA 2 - 24. KOLO: 

Subota

14.00: (2,05) Radnički 1923  (3,00)  Žarkovo (3,80) 
14.00:  (1,50) Bačka  (3,70)  Trajal (7,00) 
14.00:  (1,25) Kabel  (5,20)  Budućnost Dobanovci (11,00) 
14.00:  (2,55) Radnički Pirot  (2,95)  Grafičar (2,85) 
14.00:  (1,90) Metalac  (3,20) Zlatibor (4,10)

14.00: Dinamo Vranje - Kolubara

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara