Komentari na vest

Milojevićeva prva prozivka bez osmorice stranaca, na Zvezdine pripreme ide i Kahvić

V

Vlad@Da li je realno?

pre 4 meseca

@Da li je realno? – brate, grešiš! Možda i ima tu na početku priprema 35 igrača, ali većina od njih su mladi igrači, za koje ne postoji nikakva šansa da će na kraju priprema ostati u takmičarskoj ekipi! Svi će oni biti vraćeni natrag na pozajmice, ili u omladinsku ekipu. Realno, kad pogledaš šta će oni tu u Zvezdi da rade, kada se sa ovog prestižnog afričkog kupa vrate naši galaktikosi, Nedaje, Điga, Olanjika, Kraso, Brukari, Kangva, koji su u upravo završenoj grupnoj fazi LŠ pokazali svu raskoš svog talenta. Da nije njih bilo, nikada ne bi smo osvojili “odlično” četvrto mestom u grupnoj fazi! Neka se naši mladi igrači i dalje kale i neka usput kradu znanje od ovih velemajstora fudbala! Na mnogaja ljeta!
D

Don Vito Corleone.

pre 4 meseca

Gosp. Darjan Nedeljkovića nam je sjajno približio stanje i očekivanja u i oko Zvezde! Posebno mi se dopao onaj deo teksta gde sa posebnom toplinom i pijetetom priča o g. Milojeviću, tom treneru-stradalniku! Neko će se pitati zašto je g. Milojević trener-stradalnik?! Odgovor je vrlo jednostavan! Gosp. Milojević je nastradao u tom inostranstvu, jer je dobio pet otkaza, u poslednjih pet klubova! Nisu oni u inostranstvu imali ni strpljenja, niti vizije da pričekaju i da vide krunu njegovog rada. U isto vreme g. Milojević kao trener je i izumitelj na polju fudbalske taktike. On je taj koji je prvi u svetu postavio temelje za čuvenu taktiku “6+4+0” ili u prevodu “parkiran zglobni autobus ispred svog šesnaesterca”. Od tada, od te sezone 2018/19, se na sportskim akademijama-odsek fudbal, širom sveta izučava čuvena taktika “6+4+0”, uz preporuku mladim trenerskim naraštajima, da izbegavaju ovu nefudbalsku taktiku. Za očekivati je da će g. Milojević sada svim nevernim Tomama iz inostranstva dokazati kako se u Zvezdi to sve može lagodno primeniti!
G

Glazer

pre 4 meseca

A gde je Glazer? Ne pominje se u tekstu.
p

pedjast3

pre 4 meseca

Ima ,samo su ga u tekstu stavili sto je nelogicno u sredinu teksta negdje,procitaj pazljivije.
G

Gostivar1993

pre 4 meseca

Ocemo Kahvica u prve !!!
d

d. g.

pre 4 meseca

Ja sa ovom decom izbrojao 35 igrača.
b

bravooo

pre 4 meseca

Konačno Kahvić
К

Краљ

pre 4 meseca

Напред шампионе !!!

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Sve moj do mojega...
г

гост 1312

pre 4 meseca

Ови Митуљилићи су и даље ту… Каква митска бића, али добро, бар је мало спласнула она еуфорија и приче како су нови Меси и Нејмар…
O

Ok

pre 4 meseca

Nemas ti poima. Batalite demagogije. Zvezda kada je igrala svoje dve vrhunske sezone pa onu trecu kad je bila za klasu bolja od svih u Evropi pa joj nisu dali da igra u Beogradu odigrala samo sa jednim strancem. Igrao Belodedic Srbin iz Rumunije. Ali tada vas naucnika nije bilo ni u tatinim. Ne naprave li tim od domacih igraca i razjure menadzerske igrace a to su ovi poluigraci koji moraju da igraju nema vajde. Dakle Miloje ne daj klince. Rastereti budzet. Svi stranci na transver listu za rasterecenje budzeta. Niko od njih nije pokazao veci kvalitet od domacih. Mozda Glazer na pocetku ali bi ja odmah vratio kapitena Borjana.
Д

Да ли је реално?

pre 4 meseca

35 играча све укупно?!?!!?!?!?!!! Шта ће им толико? Колико је ту новаца бачено што у бунар што у аризонине џепове.
A

Aloo

pre 4 meseca

Pola su klinci iz omladinske skole imate li vi mozak???
M

Mile Kraljevo

pre 4 meseca

@Aloo Ovde su samo 4-oro
P

Popsi

pre 4 meseca

Ne čitaš, biće odlazaka.