Milojević zagolicao javnost, pa nije došao na konferenciju: Ovo će mi biti najdraža pobeda

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.12.19. | 17:11

„Ne bih o planovima“, kratko je poručio trener crveno-belih

Crvena zvezda je pobedom protiv Čukarikog overila osvajanje jesenje titule i zadržala 11 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala. Pamtiće se ova jesen i po Ligi šampiona, koja je donela radost, ali u tugu zbog poraza u Pireju i katastrofe u sudaru sa Bajernom.

Očekivalo se da će Vladan Milojević podvući crtu ispod rada koji je trajao od 10. juna. Međutim, iskusni stručnjak je ponovo zagolicao javnost izjavom. Neko bi rekao da je nagovestio kraj mandata posle 149 utakmica na klupi Crvene zvezde.
Ne bih o celoj sezoni, mogu da pričam samo o ovoj uakmici. Ispostaviće se da će mi biti najdraža utakmica i najdraža pobeda. Toliko od mene“, bio je kratak Milojević u izjavi za Arenu Sport.

Izabrane vesti

Posle meča se Zvezdin trener nije pojavio na standardnoj konferenciji za medije, a njegovo odsustvo je od strane kluba opravdano "privatnim ralozima". 

Navijači Crvene zvezde će se peći na tihoj vatri narednih dana. Sportski direktor Mitar Mrkela je rekao pre nekoliko dana da Milojević ima podršku uprave klubova. Međutim, iza ćoška su ponude grčkih i arapskih klubova.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara