Komentari na vest

Milojević: Svestan sam da ako stigne neka dobra ponuda igrač treba da se proda

В

Вата80

pre 18 dana

Да је добро....није?!Сви клубови су на неки начин"ДРЖАВНИ"!Како то ре шити?Приватизацијом!? Ту настаје проблем? Ми смо мала држава,самим тим и "Храмови" фудбала су нам углавном празни,чак и када нам игра репрезентација! Ко је луд да инвестира у клуб који му неће вратити уложено? У целом свету фудбал а и остали спортови,сведени су на бизнис.Нема ту љубави....новац,новац и само новац. Намеће се као проблем,што острашћени навијачи не виде даље од клуба, за који навијају. По ком закону можете задржати,младог перспективног играча? НЕМА ТОГ ЗАКОНА А НЕКАДА СИ МОГАО ЗАДРЖАТИ ИГРАЧА ДО ЊЕГОВИХ 27 год . Да се сви клубови приватизују,било би добро али нема купаца! Може бити решење да сви клубови буду амстерски? Опет и ту настаје проблем....ко би обезђивао да такмичења функционишу....терен,управа,тренер,опрема.......ЗНАЧИ ОПЕТ ДРЖАВА(МИНИСТАРСТВО СПОРТА)!!! У УВОДУ САМ НАВЕО ДА ОСТРАШЋЕНИ НАВИЈАЧИ НЕ САГЛЕДАВАЈУ ШИРУ СЛИКУ А ПОШТО СУ "МНОГОБРОЈНИ",СВАКАКО СУ МОГЛИ ДА НА ИЗБОРИМА ,ИСКАЖУ СВОЈЕ НЕЗАДОВОЉСТВО,НАЧИНОМ ВОЂЕЊА СПОРТА У ДРЖАВИ У КОЈОЈ ЖИВЕ! МИ НИСМО У СТАЊУ ДА ОД ИГРАЧА,КОЈЕ ИМАМО,САСТАВИМО"КРШТЕНУ" РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ А ОВДЕ СЕ ОЧЕКУЈЕ ДА НЕКИ НАШ КЛУБ,БУДЕ СИЛА У ЕВРОПИ. ЗАВИРИТЕ У БУЂЕЛАРЕ СВОЈИХ РОДИТЕЉА......МОЖДА ЋЕ ВАМ ТО ОТВОРИТИ ОЧИ.
D

Don Vito Corleone@Ognjen_Strahinjić

pre 18 dana

@Ognjen_Strahinjić – bravo kralju, za komentar! Najviše mi se svidela tvoja misao: “Mislim da će se napasti Benfika i Študgart kući, a Jang bojs u gostima”! To je znači već 12 sigurnih bodova, koji nam prema (kako ti kažež) veštačkoj inteligenciji garantuju prolaz dalje! Tvoje idolatrijsko oduševljenje Zvezdom, koja ima već 12 sigurnih bodova u džepu, ti sigurno garantuju gromade u našim redovima, kao što su Nedaje, Puma, Olanjika, Dačio i Dilson, uz resetovanog na klupi pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca, druga Milojevića!
A

AmanVise

pre 18 dana

Sve ok da se neko proda,ali daj bar dve godine da igra u klubu. A ne posle mesec ili šest meseci ili godinu. Ispada Hvang nam trebao za one 6 tekme prosle godine koje smo i koje bi izgubili i sa i bez njega. Sto bi covek sad isap pre februara kad ima 8 tekmi gde ce ako bude na ok nivou i on i zvezda uzeti duple pare. Valjda se ima neka lova do tada u kasici prasici. Ispada jos malo kupovace se i prodavaće se igraci na 3 i 6 meseci. Kao basket. Očekujem promenu pravila u fudbalu 4 puta 22minute. Fudbal je kao igra pao u drugi plan skroz,koliko su transferi postali hit i o njima vise prica cele godine.
L

Lolaaaaa

pre 18 dana

Znaci opet svi zadovoljni, uski u LS, i kraj, sada sluze za gol razliku! A slavi ce se sampions titula u beton ligi kao da su uzeli pehar LS!!! Kako ste jadni, niko ne moze da razmislja unapred, pa zasto taj hwang ide!? Zato sto u beton ligi nema jakih klubova pa CZ sve gazi, dodje jedan bodo sto izgleda onda kao Manchester City pored Zvezde!!! Sta vam to kaze!? Pa CZ mora da upali sve lampe da bih se taj Bodo dobijo u BGu! U LS nema vise popravni, znaci igra se samo jedanput protiv svakoga. Taman CZ napuni neke tamo IMT, Jedinstvo misli da je Bayern kad ti dodje Benfica i pregazi te onda shvatis da nisi niko i nista. Terza nije izasao i rekao da ce sacuvati SVE igrace i dovoditi najbolje mlade iz celog regiona, da zaradi kao Dinamo, ne vec opet prodati najbolje sto imamo. A drzava neka ulaze u stadione gde igraju klubovi sto nemaju nikakav potencijal da narastu i bude prava konkurencija Zvezdi… Vojvodina i Partizan nikada vise nece biti konkurencija… i ja ne bih onda igrao u toj beton ligi gde se sampion vec zna.
N

Nemar

pre 18 dana

IQ?
G

Gost1976

pre 18 dana

Ne brini niko neće otići i doći će Radonjić,šta se pališ ,jedva čekaš da pljuješ a nema š zašto pa onda lupetaš.Sačekaj neki poraz od npr.Intera u Milanu pa pljuj..strpljenja samo.
H

HahahaDjoooo

pre 18 dana

Razumem Partizan da sve mora da proda da bih preziveo, ali da CZ jos uvek tako razmislja!? Pa dobit ce te 40 Mio od LS! Zasto ne unaprediti tim i kupovati poput RB Salzburga ili Leipziga talentovani igrace!? Vise se moze dostici i vise se zaradi! Opet razumem da u nasoj beton ligi nema sem CZ vise niko kvaliteta… drzavi nije u interesu da imamo jaku ligu nego jedan jak klub. To ce nam se vrlo brzo vratiti, jer ce sampion uskoro krenuti iz prvog kola kvalifikacija za LS… kako svi samo na kratko razmisljaju…
F

Familija

pre 19 dana

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
g

gost 778

pre 19 dana

Kako sam upravo procitao u holandskim novinama ajaks je izgleda odustao od Hwanga ali Feynord je jos u trci nadam se da nista od toga
d

dzoni1910411

pre 19 dana

nece objaviti kom jer, sluge rezima steeeee......... branite bogate
G

Gost26

pre 19 dana

Miloje.., uz duzno postovanje prema mnogo cemu sto ste doneli Zvezdi tim plasmanima u Evropu , ali mi nismo Cukaricki pa je super sto smo tu. Pa ja mislim da mi tu prirodno pripadamo,eventualno Liga evrope, ni to nije ni to sramota nekad. Ali secate se svi lepo koliko su nam davali golova oni najjveci? Necemo valjda u boj da idemo bez kvalitetnog tima i da nas puni ko stigne da se izivljava tu i ismejava pre svega Zvezda, a i Srbija! Odakle su ti, pa Srbija. Mi to necemo. Samo jedna utakmica na mari donosi od navijaca 3 miliona evra! Ako je vec Zvezda klub svih nas koji je volimo,pratimo podrzavamo i kroz kritike mi je podrzavamo, recicu kako to. Pa prost primer je Bodo, da vas nismo onako iskritikovali u dobroj nameri, ne znam kako bi shvatili da je za nas taj mec sve u zivotu da ne kazem sve ali ko prati i voli Zvezdu,fudbal on se poistovecuje sa tim klubom.Ocemo da idemo tamo da se predstavimo u naboljem izdanju, nosimo tezinu tog dresa; Jednog Sekularca,Miljana Miljanica, Pizona, Sestica,Jankovica, cele generacije iz 91. godine i ostalih koji su dali sve za klub. Da skratim,Zvezdin svaki normalan navijac koji prati fudbal se razume u kvalitet igraca, fudbal je usao u nas um i nemoj da mislite da mi ne znamo. Kada smo kritikovali sledece igrace; Kulibalija,Dionija,Risaira,La Prevaru, Kanjasa,Falca,Motiku, Picinijia sa jednom nogom i jose neke… da li smo mi bili upravu ili vi? Isto tako uporno vam pisemo svi iz dobre namere da nam fale 3 igraca. Levi bek,desno krilo,zadnji vezni mesar i to svi vide i vi nikako da preduzmete mere. Pa dete prvo na koje naidjete od 10 do 15 godina pitajte ga za Pumu nasta lici taj igrac! Prema tome,jednom se zivi, para ima. Zadrzite nasek Sekularca u vidu Hvanga ako mozete, ako nece decko hvala mu nema ljutis. Hvang je kod nas nosioc igre i cuvar lopte.Za jace lige tesko da bi bio toliko primetan. Tamo svaki tim ima 15,16 kvalitetnih igraca i kad se uzme u obzir da ce lopta po logici da kruzi od igraca do igraca pitanje je koliko bi bila njegova zakljucana kao u Zvezdi. Ali to treba reci njemu, a ne meni. U svakom slucaju necemo Ls da osvojimo, ali nemoj da brukamo sa 0 bodova usta ja neverujem uz par dodatnih igraca. Zasta se cuva taj novac,ako nije za napredak kluba, nemamo 100 zivota pa da cekamo kad cemo da se razvijemo da mozemo da pariramo u buduce i mozda vidimo neki pehar.
O

Ok

pre 18 dana

Dobro je skratio si i nista reko nisi. Igrac na duge staze je samo domaci igrac. Na njemu gradis tim. Stranci su ko da vise. Tim iz prvog poluvremena je pravi.
M

Milan 112233

pre 19 dana

Hvang u Holandiji na pregledima
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

I ti si u Lazi na pregledima.
M

Milan 112233

pre 18 dana

i ko ide sada u Lazu
J

Japp

pre 19 dana

Hvang je prodat nazalost za 8 miliona.Sutra ce biti zvanicno.Imamo Ilica ali nam treba jedan pravi zadnji vezni.Nadam se prodaji Pume i Endija jer navodno dolaze Arnautovic i Radonjic na pozajmnice
D

Daj faul

pre 19 dana

Mislis da ce Inter da pusti Arnautovica, a treba da igraju sa Zvezdom… ako je decko uopste i dalje u Interu…
г

гогољ могољ

pre 19 dana

Барса раштимовала Ваљадолид 7 0 ,а нмогла је бар још 3 гола увалити им.Ултра модеран фудбал играју.Надамо се да неће доћи у пуном тј најачем саставу.По мени су уз Сити,Бајерн главни фавориртти за освајање Лш.Требанам један креатор на средини да зна с лоптом и да је физички јак
N

Nije

pre 18 dana

Mora da dodju pocetak je lige i sad igraš sa vise ala nego pre u grupi i juriš prvih osam od 32 kluba. Tako da svi ce ti velikani da grizu sa najboljima. Možeš biti drugi u zvezdinoj grupi a onda razigravas od 9 do 24 mesta,ako nemas bodova vise nego drugi treci iz ostalih grupa.
Г

Гост Зрењанин

pre 19 dana

Надамо се да неће отићи Хванг,а гледао сам данас Леће-Емполи,Марин је баш баш добар играч,захвалан,трчи као навијен и зна са лоптом,пасови тачни у ноге,легао би нам баш и он.Мож да чак и у пару са Хвангом,чвршћи би били много на средини.
S

SIoba

pre 19 dana

Ne laži narod, mogao si jedino Lece - Kaljari da gledas :)
B

Balila

pre 19 dana

Prelazni rok u Srbiji se završava 13. Septembra.
G

Gost1234567

pre 19 dana

Jel zna neko kada se zavrsava prelazni rok u Srbiji s obzirom da je zavrsen u ligama petice?

Aleksandar Trajkovic

pre 19 dana

Bitno je do kad se mogu registrovati igraci za Ls
D

Djape45║

pre 19 dana

13. septembra.

BigApple

pre 19 dana

Svako malo ulazim na mozzart jer je u Holandiju prelazni rok do 2. Septembra. Nadam se da nisu Hwanga Prodali jer bez njega nema nista u Ligi Sampiona.

Aleksandar Trajkovic

pre 19 dana

Ponedeljak do 00 ... Al mora se znati ranije, lekarski pregledi itd.
A

Adde

pre 19 dana

A joooj breee pa dajte Hvangu duplu platu i da produži na 1+1 sa ne prevelikom klauzulom, profitiraćemo i mi i on nakon solidne Lš sezone. Šta mu znači i njemu raspali Ajaks, nema on 21 godinu.
1

12345m12345

pre 19 dana

nije stvar u parama, covek hoce u jacu ligu...

Ognjen_Strahinjić

pre 19 dana

Imamo takav igrački kadar kakav imamo. Iz svih nama poznatih razloga tako je kako je. Nije loš, ali može i mnogo bolje. Veštačka intelegencija je izračunala da se sa deset bodova prolazi dalje. Toga su svesni i u klubu. Mislim da će se napasti Benfika i Študgart kući, a Jang bojs u gostima. Protiv svih ostalih će se Ići na bod. Generalno, nama treba dve pobede i četiti nerešene od osam utakmica. Da li je to realno? Da li to možemo? Da li će tim biti uigraniji? Koliko šansi će nam biti potrebno da damo gol? Koliko moźemo da trčimo? Kakav nam je voljni momenat? Da li smo naučili nešto iz prethodnih učešća u LŠ, ili samo srljamo? Šta nam je važnije utisak ili rezultat? I na kraju, pitanje svih pitanja- šta je uspeh za nas?
z

zbunjen

pre 19 dana

zasto prodajemo igrace ako smo mezimica i dobijamo pare od drzave tako kazu
M

Mrzim Partizan i Zvezdu

pre 19 dana

Problem je što sistema nema, ljudi se raduju malim stvarima kao što je puko učešće u evro takmičenjima, makar to bila i liga šampiona, tamo učestvujemo sa timovima punim stranaca koji koštaju bogzna koliko para, kupuju se na kilo, pa se "ubode" s jednim od deset angažovanih, liga nam se svodi na dva kluba, a ostali nek se prebace u niže lige, ničem drugom ni ne služe niti imaju ikakvu šansu za razvoj u takvoj toksičnoj atmosferi, i najbolji je naravno uvek onaj bliži vlasti, jer drži sve funkcije u FSS, sudijskim organizacijama itd., sve je počelo s demokratama i Toletom i favorizovanjem Partizana i sistematskim uništavanjem tadašnje Zvezde, pa onda nagli preokret i teatralno spasavanje C.Zvezde upadanjem u ponoć u prostorije kluba i instaliranjem uprave bliske novoj vlasti, sve se preliva i na FSS normalno, upumpavaju se pare, pretače se med, ustoličava se naravno i garnitura "sposobna" da izvrši zadatak tj. uništi arhineprijatelja i s druge strane brda, ostali klubovi su i dalje nebitni jer služe samo za popravljanje gol razlike i eventualno mogu da se nadaju da će im gospodari baciti neke mrvice sa stola kad završe sa gozbom ako budu poslušni i ne talasaju, Evropa i Uefa naravno ne reaguju jer se radi direktno u njihovom interesu, tj. naše reprezentacije i klubovi služe njihovim za popravljanje gol razlike u svakom iole ozbiljnijem takmičenju, rećiće zvezdaši kako se uništava drugi klub kad se daju pare za strance i plaćaju licence za Evropu, ali ako se sete svojih mračnih dana pod Toletom mogu da se sete dovođenja Gazproma u Zvezdu i plaćanje takođe nekih skupocenih stranaca na kilo tipa Suzuki, Barios i još pedesetak njih, ali je sistem bio podešen da nemaju šansi pored Partizana, a suština je u tome da treba ugasiti oba komunistička blizanca ako nisu sposobni da sami zarade svoj novac, da im se ukinu privilegije, izbace iz FSS, da se sistemski iz svih fudbalskih organizacija izbace kriminalci, huligani i sumnjiva lica tako što bi policija i tužilaštvo trebalo da rade svoj posao, a ne uslovne kazne, pomilovanja i zastarevanja slučajeva. Umesto u sumnjive transfere sumnjivih stranaca u blizance s brda da država ulaže u sistem i obrazovanje kadra sposobnog da proizvodi mlade igrače i nosi celokupan Srpski fudbal u budućnosti, navijači oba ova kluba nisu ni svesni da bi oni ustvari i imali najveću korist od toga s obzirom da imaju i najveće baze navijača, ali bi i mi iz malih mesta imali bar kakvu takvu šansu za razvoj i ravnopravnu borbu, sad to ne postoji, ali je sve ovo prazna priča, jer i dalje državu vode komunistička deca koja navijaju za komunističke blizance po navici i predanju očeva, po ničemu se ne razlikuju i oba su kancer srpskog sporta dok talenti propadaju...
M

Misasbc

pre 19 dana

Hwangu dati novi ugovor iz kog ce biti izbacena klauzula o odlasku i dati mu 2 miliona na ruke da on i agent podele i cekati sledecu godinu i sansu za lakse protivnike jer je zreb bio surov u ls
K

Kako

pre 19 dana

to misliš na ruke? Misliš kao ono kad su državni službenici za vreme korone putovali po svetu i koferima kupovali respiratore prema rečima vrhovnog vođe? Zamislite ijednu uređenu zemlju u svetu gde je još to moguće...
P

PDK

pre 18 dana

Posto se brines, eto ne mora na ruke... Lepo Zvezda ima para,moze da uplati na racun bonus za lojalnost i da se resi to. Da se podigne klauzula za lige petice na 20m i da produzi ugovor.
p

pesimista

pre 19 dana

Sve čestitke Miloje na ulasku u ligu šampiona! Što se Hvanga tiče tu je stvar bila jasna kada je dolazio i nema ništa čudno što se odlaska tiče.Hvala mu i na ovome što je došao,igrao kod nas i omogućio nam da zaradimo na njemu. Bićemo mi OK,namestićemo se! Zavisnosti od okolnosti se i ponašaš i dovodiš igrače. Raduju igre Ada i što se vraća u formu kada je igrao u Šerifu,dosta je i on propatio zbog neigranja i bolesti a da ne zaboravimo da je na svoju štetu i po svaku cenu hteo samo u Zvezdu.To treba ceniti i nagraditi. Isto tako nam ne trebaju isluženi igrači od 35 pa naviše godina koji jure dobru lovu a ni Radonjić koji se tri meseca nećka i tvrdi pazar,kao da nikad nije igrao u Zvezdi. Mislim da treba iskoristiti priliku i dovesti malog(19 god.)Adešinu iz N.Pazara,dugo je tu poznaje kulturu,običaje i život kod nas i pritom će bti zlatna koka u budućnosti ako dođe.Već 2-3 sezone igra u ligi. Obratiti pažnju na slobodnog igrača,23 godine,Francuz, prošao sve reprezentativne selekcije,trenutno vredi 1,5 milona a 2021 je iz Caena prešao u Lokomotivu-Moskva za 6 miliona a odatle 2022 god. u Nicu za 12 miliona.Reč je o Alexsisu Beko Beko!
D

Deka PG

pre 19 dana

Beka Beku su lani jedva skinuli sa mosta na autoputu da se ne samoubije. Zato je slobodan. Bolje za momka da tako ostane
N

Nenad1246

pre 19 dana

Druže Beku samo može do Laze. Sve ostalo je rizik.
S

Sladajac

pre 19 dana

Dinamo Zagreb odbija ponudu za Baturinu 30mil. a mi odmah prihvatamo 5mil...
m

mrva zemunac

pre 19 dana

oni su PRIHVATILI ali je baturina odbio. to što je baturina mnogo više svestan o svojoj karijeri i budućnosti od nekih je potpuno druga stvar
D

Deka PG

pre 19 dana

Nije odbio Dinamo. Odbio je Baturina. Molim da povedete računa o istini
d

d. g.

pre 19 dana

Svi pišu da se ne proda Hvang, a on ima klauzulu u ugovoru i Zvezda se tu malo pita.
Г

ГРДЕЛА

pre 19 dana

шИШКА СЕ ДА ПРЕГОВАРАМО С ТАЈСОНОМ И БАБОМ ИЗ ПАОКА
B

Brate moj

pre 19 dana

Tajson 36 godina ......ljudi budite realni ne sirite dezinformacije moje misljenje je da necemo nikog dovesti sem ako neko ne ode
M

Makelele

pre 19 dana

A to te Terza nagovorio da pricas 😂😂😂 Provaljen si 😂😂
S

SRETA NUMERA

pre 19 dana

Milojeviću, svaka čast za pobedu protiv Bodo Glimta, alal vera i za igru i za taktiku, Zvezda tako treba da igra I KAD POBEĐUJE I KAD GUBI ,,,,, i drži se toga , svog posla trenerskog, čim izađeš iz svog okvira zvučiš kao karikatura i izgledaš kao klovn. ,,,,, Ali šta će ti to : SVESTAN SAM DA AKO DOĐE NEKA DOBRA PONUDA ITDDDDD.?!?!?@???.. nisi svestan , nego kad su transferi i ulazni i izlazni TI NE SMEŠ DA PISNEŠ ,NI TI NI BILO KOJI TRENER ZVEZDE, JER BI POPIO ŠTIKLU MOMENTALNO. Ono što ti terzić dotera i što ti ostavi sa tim moraš da radiš i da ćutiš. Zato ne pominji ni to, a pogoto o precednika u bilo kom kontekstu, drži se onoga što najbolje znaš ,,,, a doći će vreme kada će treneri u Zvezdi imati i veliku i značajnu ulogu u selekciji igrača. Do tad trpi Pumu, i slične kao što si trpeo i Ebisilija i LaParu, i Mouče i Žandera i Melega i Kafua itddddd.
F

Forever Young

pre 19 dana

Čemu služe pare od lige šampiona i sve što ide uz to, čemu služe pare od mladih igrača, pa moramo da prodajemo najbolje igrače????? Ako prodate Hvanga, džabe nam liga šampiona.
h

halo

pre 19 dana

Služe da Terzić i kompanija mogu da žive ko ruski carevi. I to ne samo u Srbiji, pametno on odvaja sa strane u one famozne račune u Nemačkoj i Švajcarskoj za slučaj za vrhovni vođa ne bude večno na vlasti, da može da živi kao ruski car i kraj nekog alpskog jezera :D
D

DakaCZ@Forever Young

pre 19 dana

Budi ljubazan i pročitaj moju poruku upravo objavljenu o vrednosti Hvanga! Da se kladimo, da taj neće nigde iz Zvezde! Da li si pratio prošlojesensku grupnu fazu LŠ?! Ah, jesi! Da li si primetio Hvanga po izuzetnoj igri?! Ne, nisi! Zašto ga tada nije neko tražio?! Zato, što nije imao pojma!
U

U prevodu

pre 19 dana

Prodali smo Hvanga. Haha
k

ko

pre 19 dana

I da jesmo pa šta da se radi ako je bio dogovor da ga nekočimo ako dobije dobru ponudu kad je dolazio jel bi možda trebali ko Olimpijakos da sa njim zaratimo
D

DakaCZ

pre 19 dana

Milojević: “Svestan sam da ako stigne neka dobra ponuda igrač treba da se proda”! Za koga da stigne ponuda?! Valjda neće neko da kupi potpuno bezvredne Seola, Nedaje, Olanjiku, Dačija, Pumu ili Dilsona?! Takođe, nema šanse da Zvezda može prodati Hvanga. Čovek je nedovoljno tehnički obučen i dekoncentrisan u situaciji “1 na 1”, limitiran za ozbiljan fudbal. Hvang nema skok igru, nema igru glavom, slabašan u duelima! Strani skauti su profesionalci “par ekselans” i oni ne kupuju igrače na osnovu malih oglasa i SMS poruka (kao Zvezda)! Niko neće otići iz Zvezde, jer niko i ne traži nikoga od igrača Zvezde!
A

As87867

pre 19 dana

Ma jok, mislio covek na Svetu Markovica i Saldanja..Aj pali u tvoj mali univerzum iz Laze Lazarevic
Ц

ЦЗ НС

pre 19 dana

Ето Модрић који игра скоро деценију у Реалу и на истој позицији као и Хванг у ЦЗ има врхунску скок игру🤣🤣🤣
U

U prevodu

pre 18 dana

Ti si decko prolupao. O kom fudbalu ja da pricam sa tobom kad ti kazes da Hvang nema 1 na 1, decko malo malo posalje nekog na juznu ili severnu tribinu i centrira za gol. Pregled igre, sigurnost na lopti perfektna, pozicioniranje u odbrani i napadu odlicna. Skok nije imao ni Inijesta pa je bio jedan os najboljih u istoriji. Idi leci se
m

milo123

pre 19 dana

Izvučeno iz konteksta! Ovo je strašno što je Milojević rekao! "Kada je reč o žrebu ako igrate utakmice na nivou Lige šampiona mislim da nije toliko bitno ko će biti protivnik”. Kakva retardirana logika! Ponovo se drug Milojević istakao lupanjem kroz smisao. Znači njemu je sve jedno, igrao protiv Barse, ili Jang Bojsa, odnosno PSV! Pravi poremećeni sistem vrednosti!
S

SeoC

pre 19 dana

Tako se iskazuje poštovanje prema protivnicima, nosli. Godpodstvo, mada kako ćete vi partizani znati šta je gospodstvo. Šta očekuješ da kaže? Barselona je top klub, a Štutgart je treći ešalon? Zvezda i Jang Bojs četvrti?
K

Kako‘’me’ovo’smara

pre 19 dana

Ma samo objavite da ste Prodali Hwanga I to je to, nema sto da nas pripremate. U svakom slucaju nema toga igraca koji ga moze zamijeniti, posebno u trenutnom sastavu. Sad kad nam uvale Radonju kombinaciju…neke stvari se nikad nece promijenit.
P

PRAVDA ZA NIKSU I KONSTAIDINA

pre 19 dana

MADJIJA, spasite mi nejac
Z

ZvlatBG@PRAVDA ZA NIKSU I KONSTAIDINA

pre 19 dana

@ PRAVDA ZA NIKSU I KONSTAIDINA – Nego šta! Ipak se radi o mladim momcima, tek stasalim, odraslim u iluziji, u hologramu sa 3D naočarima! Treba ih bezbolno spustiti na zemlju i otvoriti im oči! Zato je drug Oskar tu nesebično reagovao i spasio naivnu nejač, Nikšu i Kostadina! Osuđeni su samo na uslovnu kaznu, mada je i to prestrogo, s obzirom na njihove godine! Njihov otac drug Zvezdan se nije baš nešto mnogo pomučio, da zaštiti svoju nejač! Kao da ih je pustio niz vodu! Barem da je dao neko objašnjenje za nas naivne građane Srbije! U svakom slučaju, puna podrška za Nikšu i Kostadina, napaćene lade ljude!
с

снупи

pre 19 dana

Oвде се с Милојом неби сложио.Управа је направила катастрофалну грешку продајом Букарија,а да није нашла одмах спремну замјену или још бољег играча с реализацијом.Наравно чак и скупи трансфери не гарантују успјех тима,али ово што ради управа је безобразлук.Тим је требао да јача из сваког ппрелазног рока за 2о посто ,али то у нашем случају није и требамо молити Бога да не губимо с много разлике у Лш.Не знам да ли тренер има храбрости да тражи од управе адекватна појачања.Рецимо могли сувратити Грујића ,покушати да Дркушић убједи Карличника итд
E

Eseks

pre 19 dana

Generalno se slazem sa tobom al gresis za Karlicnika jer je Mimovic nasa buducnost i bice bolji od tog slovanca za tri koplja
M

Mile g

pre 19 dana

Klare Kente zašto si svuda u inostranstvu najuren već posle dva meseca? Izgleda na Kipru i u Grčkoj nemaju duha koji lebdi.
m

milenceee

pre 19 dana

pa jel duh koji lebdi dobio Bodo ?daj druze idi gledaj Saleta "NE DAMO SE" Stanojevica loze vas ko vatru
D

Dragoo

pre 19 dana

Izbaci vas duh koji lebdi iz Evrope jel da?? Platio vam licencu da nas brukate po Evropi. Ajd sad fimo da se vrate pare drzavi, bolje da daju za djeciji dohodak nego za raspali mali klub. Navijaci malog kluba imate obraza se javiti. Guzi vas ko stigne. I Vojvodina sutra ima da vas razvali
Š

Šapke 04

pre 19 dana

@Dragooo.... šta ima duh koji lebdi da daje nase zajedničke pare bilo kome. Privatna država
D

Deminaur

pre 19 dana

Tačno vidiš po faci da je član vladajuće elite u vrhu.
M

Mornar

pre 19 dana

Misliš na vašeg Ostoju?
M

Mape

pre 19 dana

Шетам тако улицама свог града и наравно обраћам пажњу на лица својих суграђана. Сви су срећни, задовољни, радосни, насмејани, сви некако усхићено и поносно шетају као по облацима... То вам је та моћ и снага Црвене Звезде, то вам је стање у Србији када победи и пласира се у ЛШ највећи бренд Србије и највећа Српска икона. Звезда је тамо где јој је и место. У елити и крему Европског фудбала. Зато вичем Звезда, а мислим Србија! 🇷🇸
R

Rela

pre 19 dana

Zar u zemlji ekonomskog tigra da neko ne bude nasmejan?
G

Gosti

pre 19 dana

Najcudnja nacija sveta...kradu nam zemlju, unistavaju ans iznutra, pritsak na Srbe u susednim drzavama, u SVAKOJ a Srbi se smeju!!! Ne ne Srbi se ne mogu smejati ovome
S

Svilar97

pre 19 dana

Dajte onda nekog reprezentativca da valja ako ste stub Srbije, bonus igraci su vam Djiga i Prucev.

Mile Stručnjak

pre 19 dana

Au brate al ga pretera. Navijam za Zvezdu i naravno da mi je drago zbog njenih rezultata... Ali kad izađem na ulicu i vidim đubre, rupe na putu, prosjake, uskoro će zima i naš divan vazduh a o korupciji i drugim aktuelnim (Rio Tinto) temama i da ne govorim. Meni je iskreno drago kada je neko zadovoljan svojim životom ili šta god ga čini srećnim ali nemoj da preteruješ ipak smo mi nažalost zemlja trećeg sveta...
l

lzzzr

pre 19 dana

Ogromna pobeda nad klubom koji vredi manje od partizana nakon ulozenih 6m Milson 5,5 Hvang 4,5 Serif 3M Djiga 2M Elsnik... ogroooman uspeh
b

bljak

pre 19 dana

evo i ovde grobarski pacenici
G

Gde se igra?

pre 19 dana

Koliko ja znam ovo se ne igra u Kragujevcu
a

arhitekt

pre 19 dana

Na žalost još uvek smo u situaciju da ako dođe neka ponuda iz onih koje se me odbijaju da peodamo igrača. Ja najviše strepim oko eventualnog odlaska Hvanga i molim Boga da ostane makar do januara ali sa druge strane ako neko neko zaslužuje da ga Zvezda pusti onda je to on. Pitanje za kraj Gde se sutra igra utakmica? Ovde piše u Kragujevcu i to od 19h ali na Čika Dači nema reflektora pa zato mislim da će se igrati u Milanovcu! Pozdrav

Aleksandar Trajkovic

pre 19 dana

Ponedeljak je zadnji dan
p

podesen

pre 19 dana

Miloje bunkeras taktika u Bernu 1-10-0-0.
r

raaraa

pre 19 dana

Sve je super i ide svojim tokom, samo da nam ne dolazi Radonjić. Ne znam da li je stvarno alkoholičar, ali ozbiljan fudbaler sigurno nije. Niko ga neće, čak ni klubovi mnogo ispod Zvezdinog sadašnjeg nivoa, nigde nije ni pripreme prošao. Svi mi volimo i navijamo, ali teren je nešto drugo. Napred Zvezda, napred Miloje!
X

Xhee

pre 19 dana

Ko sve piše za novine, portale... Čoveku niko nije rekao da se ne igra na Čika Dači, niti u Kragujevcu. Igra se u Gornjem Milanovcu. "Novinar" lagano napiše text, a ne zna elementarnih stvari o temi o kojoj piše.

Aleksandar Trajkovic

pre 19 dana

Artem u Zvezdi? Kao slobodan igrac ugovor moguc na 1+1. Radonjic jos nista. Hvang jos nista u ponedeljak je kraj prelaznog roka u Holandiji. Za pumu je prihvacena ponuda od 2.2 m iz Mls. I prica se da Radonjic trazi 1 m neto + 500 k bonusi.
N

Neverovali ili da

pre 19 dana

Krajnje neozbiljno! Kupiti igrača i za par meseci ga prodati ( Stojić, Puma) Pa ja bi ga zadržao bar pola godine, čisto da se ne blamiramo pred fudbalskim svetom i da pokrijem svoje neznanje u dovodjenju istog
Z

Zauvek zvezdaš

pre 19 dana

Ja u ovom trenutku nebi doveo ni Artema Đubu sa 35 godina a ni Nemanju Radonjića i da mu dam milion evra platu. Da su došli na početak priprema ili barem od 10 jula i da su sa ekipom trenirali svo to vreme okej, ovako ni jedan ni drugi nisu trenirali tri meseca i obojica se provodili da ne napišem nešto drugo. Obojica već više od dve godine imaju poziv da dođu u Zvezdu i obojica su nas javno odbijali a Đuba se i sprda sa nama kada su ga šutnuli iz Zenita da nije on spao na taj nivo da dolazi u tamo neku Zvezdu. Sada kad obojica ne mogu da nađu klub dobra je i Zvezda pogotovo što igra LŠ i ima para. Neka hvala, znam da će Terzić da ih dovede i otera Pumu i Ndiaja ne pitajući Milojevića ništa. Ali Puma i Ndiaja kakvi su takvi su za ekipu su tri puta bolji nego ovo dvojca totalno nespremni sa visokim platama. Pitam ja sve ovde, da li bi Đuba klizao onako onom beku Bodea, oduzeo mu čistu loptu, podigao se i trčao četrdeset metera u sprintu i da li bi se Radonjić vratio prateći protivnički igrača do našeg šesneasterca uklizavajući mu i blokirajući da ne centrira? Toliko od mene, nalupajte mi minusa koliko hoćete ali dolaskom ove dvojice šanse za prolaz u nokaut fazu su nam baš nikakve, mi možemo da prođemo samo kao homogena ekipa i grupa.
B

Beks

pre 19 dana

Ne bih uzeo Radonjića ni da on plati milion
n

neshha

pre 19 dana

@zauvek zvezdas Sve sto si rekao apsolutno podrzavam.Isto tako sam rekao posle utakmice u sredu da ne treba ekipu pojacavati na silu.Ako iskrsnu neka bas visoko kvalitetna pojacanja na levom beku i zadnjem veznom,u redu,i samo to nista vise.Godinama unazad smo dovodili na brzinu i na silu igrace posle kvalifikacija koji su u grupnoj fazi totalno poremetili i hemiju u timu i igru i od njih smo uvek imali mnogo vise stete nego koristi.Ovi koji su se muski izborili za LS neka sada i igraju u njoj!
Z

Zauvek zvezdaš

pre 19 dana

Odgovor za Nessha Bravo za komentar Ja bi se pre odrekao Rodića, Kange i Kataia i oslobodio njihovih plata i doveo što ti kažeš kvalitetnog levog beka i zadnjeg veznog nego da se odreknem Pume i Ndiaja da bi doveo potpuno nespremne i skupe Radonjića i Đubu za koje treba najmanje dva meseca da se spreme i da gledamo u pasulj da li će im se danas igrati ili neće.
m

madmix

pre 19 dana

Ćika Dača,Kragujevac...???Ja koliko znam,igra se u Gornjem Milanovcu
J

Jeki

pre 19 dana

Miloje nemoj biti samo nemi posmatrač i klimoglavac, Terzi i Mrkela. Dovoljno je čak i previše ušlo u kasu novca od Uefe, i prodaja raznih igrača. A takođe i na rezne teške promašaje plus plate istih. I traži da ti dovedu ono šta treba i što svi vide da fali i treba. Kitiće se tvojim perjem, ako nekada krene po zlu izbišići te prvom prilikom da operu sebe i sačuvaju svoje pozicije i masne privilegije!
Đ

Đukin fan

pre 19 dana

Da ne zbunjujete ljude,utakmica se ne igra u Kragujrvcu sutra vece!!!Bilo je problema da se organizuje i u GM,no ipak je na kraju policija prihvatila da se tamo i odigra meč !!!Smatrali da ne mogu adekvatno da obezbede i sprece incidente navijačkih grupa!!!!
n

nepismeni novinari

pre 19 dana

kakav cika Daca, zar se ne igra ns drugom stadionu
C

CaleB pravi

pre 19 dana

Pozdravljam odluku trenera da se fokusira na domace prvenstvo. To znaci da je i on realan, i da razume da smo mi u LS slabiji od svih nasih protivnika, i da se ne treba mnogo cimati oko tih utakmica. To neka bude poslastica za navijace, da imaju oko cega da se gloze i loze.
n

neshha

pre 19 dana

E bas nista ti nisi shvatio!Niti ces.
B

Buha

pre 19 dana

Bunkeraš. I džiber.
J

Junker

pre 19 dana

Hteo bih nesto da napisem, mnogo ljudi prica na tu temu, a ne razume jednu stvar. Imidz. Uvek se vrti prica kako Dinamo Z. prodaje za ovoliko, a Zvezda za manje? Pa to je, imidz. Dinamo je prodao dosta igraca koji su se kasnije dokazali, pre svega Modric. E sad, nasi fudbaleri generalno nemaju dobar imidz, prosto u 21. veku vrhunske karijere imaju Vidic, Bane, Kolarov, donekle Tadic (vrhunac mu je ipak Ajax) i sada Vlahovic ima sansu. Zvezdina najveca prodaja je Radonjic, jedna polupana glava koja je svuda razocarala, Jovic zalicio pa nestao odmah. Posle toga, menadzeri i klubovi su odmah i gardu i ne zele da rizikuju, imaju osnov kod pregovaranja da ubijaju cenu. Sada velika stvar za srpski fudbal moze da bude Kosta Nedeljkovic. Otisao je za lepu paru u PL u jako dobar klub i odmah ima priliku da igra. Ako odigra dobru sezonu, videcete odmah ce neki PL klub pojuriti npr Mimovica i platiti jos bolje, jer je to imidz.
l

loolololo

pre 19 dana

Konacno neko da objasni. Pritom Dinamo dolazi iz drzave koja je pre samo 6 godina igrala finale svetskog prvenstva. Tako da generalno svi klubovi odatle su "nasminkani" tim uspehom i samim tim privlacni stranim klubovima za kupovinu. Ovo za Radonju i Jovica si ubo u srz tako da ocekuj terzine botove koji su ovde redovni da te napadnu.
K

Kupusar

pre 19 dana

Dinamo je iz drzave koja je u evroskoj uniji ,to svi pricaju samo se mi pravimo pametni zasto su cene manje za nase igrace.Da je Srbija u Eu garantujem da bi nasi igraci vredeli bar 50 posto vise .
Ж

ЖП

pre 19 dana

Репрезентација. Само репрезентација им је дигла цену. Успеси репрезентације. Све остало као узрок тих добрих продаја споредно је мање више.
7

777

pre 19 dana

Ne mogu da razume dobra ponuda ? Sta znaci dobra ponuda 10m? Zasto se jednostavno ne ostave nosici ? Zvezda je samo od ulaska u ls uzela 20m da ne pricam dalje zarade. Svaka pobeda donosi 2.5m taman da moze da se pokrije ugovor hvana i tipa milsona.. Dobra ponuda je braco 20m a sve ispod tog je smesno.
M

MilosBg

pre 19 dana

Ne znam zasto se uporno spominje Radonjic kao pojacanje. Nama treba dobar napadac. One dve situacije koje su upropastili Olajinka i Serif, ni u opstinskoj ligi tako ne reaguju napadaci a da ne pricam o onima koji su placeni nekoliko miliona. Namesta se covek da sutne i drugom nogom sam sebi pomeri loptu. Strasno.
m

mrss

pre 19 dana

ajde pali kompleksasu
n

ne pitaš se

pre 19 dana

Prijatelju ne pitaš se ti o prodaji igrača i ne razumem zašto uopšte i komentarišem.
h

hk BASK Bgd

pre 19 dana

Znaci ode Hvang. Sve najgore zelim Terzicu.
D

DELIJSKI BIZNISI

pre 19 dana

Svima su puna usta profita, a za Kosovo niko ni da pita.
d

dejanera

pre 19 dana

Prijatelju Kosovo je tamo gde je sad od kad svet postoji i bice tu dokle se ovaj univerzum ne raspadne! Ako ti je toliko stalo do njega, da nista drugo u zivotu ne bi radio nego samo divanio o Kosovu, ne znam sta cekas? Preseli se dole i zivi. Dobijaces i od drzave po neki dinar da prezivis? Kosovo je nase! Oteto ali nase! Ali to ne znaci da mi mozemo ista po tom pitanju. Nemamo ni vojsku ni policiju ni bilo kakav uticaj na desavanja tamo. Ako mislis da bi nasa vojska mogla da udje na Kosovo skroz si u pravu . Mogla bi da udje! A onda bi bila unistena od strane nato-a i bili bi isto kao Irak! I njima su rekli da napadnu na Kuvajt (slicna prica kao sa Kosovom. Bilo Iracko pa oteto) napali su, zauzeli ga a onda su dosli Amerikanci, razvalili im i vojsku i drzavu. I nama bi!!!
D

Deminaur

pre 19 dana

Tačno vidiš po faci da je član vladajuće elite u vrhu.
G

Gost997

pre 19 dana

Utakmica se igra u Milanovcu, makar malo se informisite pre pisanja teksta jer u zadnje vreme stvarno pocinjete na ozbiljne amatere da licite
M

Mile g

pre 19 dana

Klare Kente zašto si svuda u inostranstvu najuren već posle dva meseca? Izgleda na Kipru i u Grčkoj nemaju duha koji lebdi.
M

Mile g

pre 19 dana

Klare Kente zašto si svuda u inostranstvu najuren već posle dva meseca? Izgleda na Kipru i u Grčkoj nemaju duha koji lebdi.
M

Mile g

pre 19 dana

Klare Kente zašto si svuda u inostranstvu najuren već posle dva meseca? Izgleda na Kipru i u Grčkoj nemaju duha koji lebdi.
S

Sportska mafija

pre 19 dana

Kako kuva žabu u stilu njegovog vođe,vrapci na grani znaju da Hvang i Djiga odlaze,ovog drugog možda ostave do zime ali se očigledno lome da li je to pametno,pitanje je da li će ga na zimu neko želiti posle masakra u LŠ,bukvalno će primiti Zvezda sigurno 25 golova a maksimum što može da osvoji je 3 boda a možda završi i bez bodova pošto su bukvalno svi jači za tri klase od nje.Sad će da me pljuju ovi što su se u svojoj mašti borili sa RBL-om za drugo maste a na kraju spašavali bod i živu glavu protiv švajcaraca.
M

Mile g

pre 19 dana

Klare Kente zašto si svuda u inostranstvu najuren već posle dva meseca? Izgleda na Kipru i u Grčkoj nemaju duha koji lebdi.
G

Grupa JNA

pre 19 dana

Neko odigra egal protiv jednog Genta, pruzi dobar otpor i casno izgubi od Lugana i izgubi ubedljivo od Dinama Kijeva redovnog ucesnika Lige Sampiona a neko se muci sa norveskom varosicom u prvom mecu imali srece da ne dobiju 5 komada a u drugom ih spasava izmisljeni penal hahahaha zvezda sprdnja Evrope
S

STEPA STEPIC

pre 19 dana

Vrhunski sarkazam, bravo😄
L

Lzzzr

pre 19 dana

Kratko Ostanic mora da se vrati u prvi razred osnove, ne ume recenicu da sklopi
A

Arnautovic i Radonja

pre 19 dana

PRODATI SERIFA ZA 8 MIL KOLIKO ARAPI NUDE ZA NJEGA I DOVESTI ARNAUTOVICA I RADONJICA!
d

delija023

pre 19 dana

Da li je moguće da sve vreme pišete da se sutrašnja utakmica igra u Kragujevcu? Dajte prave informacije, jer ozbiljan ste portal.
U

U Kg-u?

pre 19 dana

Igra se u Gornjem Milanovcu.
A

Atlantik1996

pre 19 dana

Utakmica se igra u Gornjem Milanovcu, a ne u Kragujevcu.
T

Tubeki

pre 19 dana

Primer Aleksica, treba svaki mladi igrac isto da uradi Zasto ne igraju Knezevic,Sljivic, prodajte ih ili negde pozajmica Nemaju ''jaka'' ledja zato i ne igraju Slican primer je Stjepanovic iz Partizana (ne igra, jer nema menadzera)
o

oh boze

pre 19 dana

Jel moguce da nismo doveli pravog zadnjeg veznog... a usli smo u LS, pa hwang nema konstituciju da se rve na sredini terena posle nems snage u napadu
B

Bluz

pre 19 dana

Zar prelazni rok nije zavrsen?
d

dzoniiii

pre 19 dana

Sutra mora ozbiljno i prvi tim da igra jer kad krene evropa,necemo moci da se posvetimo prvenstvu, ovi su dali 5 golovs ofki u gostima i mora ozbiljno da se shvati da ne lupamo glavu kao protiv mladosti
G

Grupa JNA

pre 19 dana

Taman ce Delije Ultrakop Neimar d. o. o pred Radnicki da dignu Frusku goru u vazduh zajedno sa bracom Nemcima a pare od toga idu u FK Crveni Tetrapak i eto love da se sacuvaju Djiga, Hvang, Elsnik i ostali Srbi i da se KUPI MBAPE PENZIJE DA UKINEMO!!!
M

Marko LegionaR

pre 19 dana

Jel moze neko da ga titluje?
D

Delija NBGD

pre 19 dana

Samo Hvang da ostane to je kljucno. Motor ekipe i napred i nazad. Jeste Ajaks i jaka ponuda privlacna ali trenutno je Ajaks u padu i dosta se muce kao ekipa i jos ne igraju LS.
G

Grupa JNA

pre 19 dana

Samo u ovoj snsav ligi i moze da radi kao trener pedantni strucnjak iz Aranđelovca nema ko ga nije punio u Evropi od Bajerna Totenhema Psga Arsenala itd 🤣🤣🤣🤣
S

Ssssssss

pre 19 dana

Dobro ga nisu punili Samrok, Flora, Gent, Sarloa o slicni
I

Ili..

pre 19 dana

Omonija, Šerif, Ksamaks, Ekeren, Černomorec, Ludpgorec...