Komentari na vest

Milojević: Prvi put da neću znati tim do same utakmice

Н

Нартавно...

pre oko 2 sata

... да не зна састав кад га није ни скаутирао. Онај ко је накуповао кршин*** пардон, играче тај и одлучује ко је тртенутно у којој комбинацији а тренер ту нема шта да се меша. На њему је да од изабраних извуче максимум.
D

Delija penzioner

pre oko 2 sata

Nemožeš da oteraš pritisak novinara takvom izjavom , da neznaš tim koji će početi derbi , znamo svi da si već sve pripremio , a voleo bi da ih rasturimo do koske . NAPRED ZVEZDA
@

@пеМзионер

pre oko 2 sata

Декице, у вечерњу школу па да видиш шта знаш а шта не знаш и шта можеш а шта не можеш. Другарски поздрав Делији од Циганина ;-)
T

Toni 123

pre oko 2 sata

Najslabiji trener u istoriji Zvezde. Samo kuka zalisea ima 40 fudbalera. Pusti zvezdinu decu a ne one cirkuzante Dalsio Olajinka Endiaj
g

gledaj ih samo

pre oko 2 sata

lazni zvezdasi nastavili sa botovanjem protiv Milojevica ahahahhaha pa ovo je stvarno smesno , ahahha sta radi botovska masinerija ...
D

Dipl. komentator

pre oko 2 sata

Ti si toliko nadmen, uobražen u obrnutoj srazmeri sa tvojim znanjem! Ako ne podneseš ostavku, živo me interesuju tvoje taktike protiv Intera i Monaka, sada u gostima i protiv Barse kod kuće! To će biti vrhunska ostvarenja!
m

mukice

pre oko 2 sata

idi prati svog stanojevica
G

Gospodinnnnnnnnnnn

pre oko 2 sata

E trazim od mog kluba nemoguce. Cak sta mislim da bi mogao film da se napravi o tome kako je klub i nikakvim uslovima uspeo da se vrati gde pripada. E sad je tesko bas medju top klubovima u danasnje vreme jer je previse novca. Ipak mora da bar malo budem kritican. Zar je moguce da smo se kockali sa tim sa Seol moze na one strane a da tokom sezone nece 2 beka biti pobredjena u isto vreme. I zasto kao klub opurno zelimo 2 pa cak sledece godine 3 bonusar? Ako neko zasluzio igrace i kraj
G

Gostinjo

pre oko 3 sata

0:0 ili 1:1, ko god je gledao derbi kada Stanoje vodi protiv Zvezde, igra se na faul više, samo secka igru, to je jedino što zna, i zbog toga neće biti mnogo igre. 30+ prekršaja.
P

Petar Čačak

pre oko 3 sata

Strašan si mi ti trener kada ne znaš svoj najbolji tim. Jeste li na treningu opet preskakali pločice ili obilazili Kočiće, ili pak ubrzali loptu felšom kao što I Anić trenira na treningu. Ajde bre og..bi sa tom filozofijom, veš ako nešto ne znaš pitaj bar saradnike. I ovavezno zamene vrši tek u 85 minutu bilo da gubiš ili dobijaš. Mnogo će pomoći da osvešiš ekipu baš u 85 minutu.
T

Trtmrt

pre oko 3 sata

Mislim da bi trebalo da odeš do pašnjaka da skupljaš staklo
l

lzr

pre oko 3 sata

sutra ce ovaj telac da izadje sa bonusima Djigom i Prucevom protiv nikad goreg Partizana sa nikad jacom zvezdom
S

Smejurija

pre oko 3 sata

Teren će biti kriv ko god da izgubi!
V

Viki Miljković

pre oko 3 sata

Kad god da ti jave za bonuse, dobro je.
B

Bok

pre oko 3 sata

Mukica mala. Povrijedio se jedan bek, za kojeg proljetos niko nije ni čuo, a oni samo što nisu sazvali Savjet za nacionalnu bezbjednost. Pa ti se besio da si trener Partizana.
N

Nekac035

pre oko 3 sata

Ako pored Djige nemamo ni jednog bonus igrac da odigra protiv raspalog partizana onda ni mi nismo bolji!? Pa kup utakmice treba da igraju samo domaci igraci, plus 2-3 stranca na terenu.
D

Dipl. komentator

pre oko 4 sata

Ne mogu da verujem u ono što je Milojević izjavio u naslovu da ne zna tim! Dobar trener mora istog trenutka da zna tim, ili neka prepusti mesto nekom ko zna! Ako ne zna sastav , kako će onda voditi tim?! Ovo nije smeo da izjavi! Zato u produžetku nisam pročitao njegov intervju!
l

laganooo

pre oko 3 sata

jedite sendvice
C

CaleB pravi

pre oko 4 sata

Ne znam, i ne prognoziram sta ce biti sutra, ali postoji jedna izvesna stvar koju cu gledati po ko zna koji put kada Zvezda igra, neovisno od protivnika....a to je ponovo, gledanje Milojeve face, blede od straha, kako drhti kraj aut linije, i u strahu oblizuje suve usne. Covek bi pomislio da ce svakog trena da se srusi kraj aut linije, sve od napetosti i straha. Kukavicluk i strah kod njega su konstante, u svakoj utakmici. I opet ce covek ici na bod, i opet Zvezda pocinje nesto da igra tek kada protivnik povede, a nikome nije jasno, zbog cega to uvek mora tako ?? Cekacemo da primimo gol ili dva, i tek onda se "budimo". I tako iz utakmice u utakmicu. I zato mi se ne dopada kako Miloje vodi tim. Svoje strahove, prenosi i na igrace, koji potom ne lice ni sami na sebe. Imam utisak - njemu da se daju igraci Barse, on bi se i tada "gusio" od straha.
i

iskreno

pre oko 3 sata

tvoje misljenje je potpuno nebitno
1

12345ss

pre oko 2 sata

idi radi nesto neznalice
I

Istinsky

pre oko 4 sata

Mimoviću, brate naš dobri, da nam ozdraviš što pre! Ova kuknjava zbog tvog odsustva postaje nepodnošljiva.
O

Oće

pre oko 3 sata

Hoće to. Da se ceni igrač tek kada se povredi.
г

гост 1312

pre oko 4 sata

Ако вучемо паралелу и идемо принципијелно као са Бахаром, у случају лошег резултата онда је ред да добије отказ? Или света крава као и Мита живи на старој слави и недодирљив је?
a

ajde ajde

pre oko 3 sata

nece dobiti otkaz, ajde sad idi placi
a

ajde ajde

pre oko 3 sata

nece dobiti otkaz, ajde sad idi placi
?

???????????

pre oko 4 sata

Mislim da remi i kiks od partizana povlaci ostavku.
i

idi placi

pre oko 3 sata

ne povlaci
G

Gost13

pre oko 5 sati

Čeka Terzu da mu javi.
s

spiritus movens

pre oko 5 sati

Da li ce opet da se urusava institucija derbija i isti po ko zna koji put na JNA da se zavrsi 0-0 ili 1-1? Po kuknjavi i pronalazenju alibija Milojevica rekao bi' da hoce.
M

Mauro Tasoti

pre oko 5 sati

Nisam nešto pratio ali sumnjam da je još neki tim iz LŠ odložio svoju utakmicu za Ponedeljak umesto da se Derbi odigra danas u Nedelju kao sav normalan svet.Imaš dva podjednako dobra tima,pedeset miliona skuplji od Partizana a treba ti dan odmora i termin koji nije mogao da bude gluplji.Jasno je da ako kojim slučajem izgubiš ovo,odlazak na Đuzepe Meacu bi ti bio skroz skenjan.

VecaBg1971

pre oko 5 sati

Mi ako sad ne odvalimo od zivota ovakav partizan necemo nikad, mada to vec pricam iz sezone u sezonu pa vecito neko mucenje na derbiju. Tesko da groblje moze da bude gore i stvarno je prava prilika da se otresu ko sljiva. Znajuci Miloja, to ce biti partija šaha 90 minuta, nazalost, umesto da pritisne i gazi od prvog minuta.
G

Gost Djape

pre oko 5 sati

Mogu samo da kazem da ce utakmica biti teska. To zna I Milojevic, ovi gromade su se napalili, jos imaju I pritisak os manijaka koji sebe nazivaju navijacima, a lome staklo pi terenu. Ne mogu da shvatim koliki embicil moras da budes da bi isao na to da povredis sportive. Ako imas nesto protiv svoje uprav pa vrsi pritisak na njih a ne da vrsis teror nad sportom. Puno srece u derbiju Zvezdi, I da svi igraci izadju zdravi iz ove lakrdije od utakmice.
S

Sdgeli

pre oko 5 sati

Zasto Milojevic na svakoj konferenciji mora da bude ovako drzak, nadobudan, ironican, da ne kazem bezobrazan? Razumem da su nekada i novinari navalentni, napadni, bezobrazni ali mozes malo da istrpis, trener si sampiona drzave, profesionalac, malo se suzdrzi od ovako nadobudnog stava...
s

strasno

pre oko 6 sati

Sto volim ove internet zvezdase sto komanduju sta Milojevic treba da radi koji mu komanduju ako ne uradis to i to , leteces, ej u kom svetu ti likovi zive
S

Slavuj

pre oko 2 sata

Ako kojim čudom ne pobijedi u derbiju, opet ćemo čuti sa kakvim problemima se suočava pedantni stručnjak, kao i o specijalnom ratu koji se vodi protiv njegovog kluba koji je u Srbiji u neravnopravnom položaju u odnosu na druge.
S

SRETA NUMERA

pre oko 6 sati

posle dužeg vremena, odgledao sam tzv. koferenciju pred meč Milojeviću, mucaš jao lažni svedok, nisi u stanju ni jednu, ali baš nijednu rečenicu da sastaviš kako treba, izgledao si kao nakostrešeni jež sa bodljama od pola metra , na najobičnije pitanje da je trener Partizana izjavio da da za njega " ni nerešen rezultat nije dobar na domaćem terenu" ti si se sablaznio, unezverio ,promenio ton napravio facu preneraženog jadnika i odgovorio sa "dajte neko fudbalsko pitanje" ???? Sva su pitanja bila fudbalska, i u vezi sa sutrašnjim mečom, a ti imaš tim kako gazda kaže : NAJJAČI POSLE BARIJA i sada frka zato što se Mimović povredio koji jedva da ima 20 utakmica u prvom timu, i cela igra Zvezde zavisi od Mimovića. Ajde bre čoveče , pojma nemaš šta pričaš. A DVA BONUSA JE LIČNO U FSS IZDEJSTVOVAO TVOJ ŠEF I GAZDA.
s

strasno

pre oko 6 sati

koliko vi jugosloveni patite
m

mukice

pre oko 6 sati

Idi prati sta se desava na vojnom stadioni
J

Jole al pravi

pre oko 6 sati

Jedan igrac se povredi.. I po*ere ti se na celu taktiku,e moji vi.. Nikom nije palo na pamet pre sezone da fali jos jedan bek... Nego dovodi krila.. Sto vise krila.. 20 da ima..jos, jos krila..
R

Raša P

pre oko 6 sati

GUTEŠA rešava sve probleme. 3-5-2 je rešenje i za derbi i za Inter.
G

Grupa JNA

pre oko 6 sati

Miloje ti i ovako ne znas gde se nalazis 😄 Inter i Barsa ima da te osamute kao onomad PSG Bajern i Totenhem joooj 😄😄😄
u

uvek na nivou

pre oko 6 sati

mislis kao dinamo iz kijeva vas, velikan evropskog fudbala
G

Gostinjo

pre oko 6 sati

Bolje primiti 9 od Barse, Psg, Bajerna i Totenhema, nego 9 od Kijeva.
9

90

pre oko 6 sati

Smarac prve lige...
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 6 sati

Sem Mimovića niko drugi od igrača nije povređen.Ko pomno prati Zvezdu svaki dan na društvenim mrežama može da vidi slike sa Zvezdinog treninga. Svi igrači bez problema rade sve na treningu. Sigurno ima bolje i lošije fizički spremnih igrača a to je Milojeviću na tebi da proceniš i odlučiš ko će igrati. Na raspolaganju imaš 31 igrača od čega su 11 bonusi i ako nisi u stanju da sastaviš tim koji će rutinski pobediti ovaj i ovakav Partizan batali posao.
a

auuu jbt

pre oko 6 sati

Ti ces da mu kazes da batali?
s

strasno

pre oko 6 sati

Auuu jbt, znaci da ako se setkaju na trenungu to znači da su spremni za utakmicu? ko sve ovde komentarise
G

Gost1234

pre oko 6 sati

Kao neko ko uvek brani i Miloja i Terzu moram da se složim sa ovim komentarom!!! Sve ok hvala veliko za Bode i ligu sampiona, ali ove sutra mora da rutiniramo!!!!
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 6 sati

Ne šetaju se na treningu evo potrudi se i pogledaj slike sa treninga od juče i prekjuče da vidiš kako Rodić, Drkušić, Katai, Degenek, Avdič menjaju pravce kretanja prilikom trčanja ili preskaču prepone i zaobilaze čunjeve. Uostalom on je tu kao što sam lepo i napisao da od 31 igrača od čega su 11 bonusi sastavi tim koji će sutra da pobedi.
M

Marinjo1

pre oko 6 sati

Pa jel ga pita neko kako nisu ocekivali da 2 beka plus jedan koji je pusten na operaciju sinusa, ne postoji mogucnost da se neko povredi u sred sezone. Ovo je za otkaz jer stitis ledja ovima koji su krivi, imas kicmu i kazi da ti nisu doveöi najmanje 2 beka da bi izneo sezonu. A ti ni da uigras 3:5:2 bez bekova nego nisi ocekivao. Prvi sam bio za tebe , nemoj da mi padas u ocima vise
C

Comi81

pre oko 6 sati

Ako se budeš branio i igrao na X protiv nikad jadnijeg Partizan ne bih te više zadržavao!
u

ufff

pre oko 6 sati

koga briga za tvoje mišljenje
&

&

pre oko 6 sati

Kao sto rekoh u komentaru koji je cenzurisan, kad Partizan ima konferenciju za stampu, izlaze feljtoni, kad je ima Zvezda, napise se minimum minimuma
y

yui

pre oko 5 sati

ma svi vas ugnjetavaju ,ne znamo kako ste prvaci 7 godina..
П

Пеђа РС

pre oko 6 sati

Ма изгази их Милоје, ко год да изађе. Превише они лају за неког ко има 3/3 у квалификацијама. Неко има 13/13, па се и даље као постављају нека питања ко може у Европи а ко кога гура у Бадовинцима.
М

Марлоне

pre oko 6 sati

Највјерованије Ђига иде на десног бека, а онда једна од ових комбинација: Лековић као други бонус или Дркушић у одбрани, Максимовић или Шљивић у вези или Дркушић у одбрани, Питер О. на клупу, а Јовановић или Шљивић или Пруцев на крило. Постоји и опција да стави Пруцева на бека, али је мало вјероватна.

angry_chainsaw

pre oko 6 sati

Prucev može da igra desno, odnosno da igra wing-beka, neka prova sa tri pozadi, odnosno sa 5 kada se branimo, jer ako ovaj Partizan ne možemo da razbijemo i time igrači povrate samopouzdanje za dalje utakmice u LŠ, onda Miloje nd treba da se zadržava previše... Imamo toliko potencijalnih igrača, fali motivator i neko ko je poliglota da digne igrače, koji nisu sa naših prostora, pred svaku utakmicu, znači engleski i francuski... Evo ja nisam trener, ali bih izveo ovak sastav i siguran sam da bi pobedili Partizan i rešili pobednika već do kraja Ipp... Glazer, - Điga, Leković, Drkušić, - Seul, Elšnik, Krunić, Olajinka, - Silas, Ivanić, Milson (Endiaje)...
H

Holse

pre oko 7 sati

Eto kako bog to sve vrati..na silu izgradi da se igra sa sa dva bonusa..i sad bukvalno nemaju drugog,znaju i sami da su svi mladi igrači vrlo loši..ne bi me čudilo da se odloži meč
a

anelej110

pre oko 7 sati

neces ti znati sutra gde ti je dupe a gde glava kad zvezda FSS zubairu zabode dva komada u prvih 15min jadna nam majka
D

Dečija...

pre oko 7 sati

...mašta može svašta....
L

LIonac

pre oko 7 sati

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
d

dokle vise

pre oko 7 sati

ponovo mi se ne pusta komentar
g

gost1234

pre oko 7 sati

obrati se nadredjenima i onima kojima se zahvaljujes, zato sto si u situaciji da imas 9 neupotrebljivih krila i jednog beka u pokusaju
v

vvvvvvvz

pre oko 7 sati

Hibridni strucnjak
M

Milence Pilence

pre oko 7 sati

Covece.. Ubaciš Gutešu i rešio si jedan problem..Ako verujemo u našu odbranu,a trebali bi,cemu toliko frkisanje.. Nije smak sveta..
r

rajaram

pre oko 7 sati

nesto sam razmišljao, dovodimo nekakve igrace, aproivodimo mesije(tako bar zovu malog maksimovica), onda zasto jedne sezone ne rasprodati ovo stranaca, ostaviti najvise 7 do 8 iskusnih igraca, i pustiti zadnje te dvije generacije, da vidimo(Djuric, Anana, Mituljikici oba, Ado, Lazic, Milos Pantovic, Lazar Romanic, Stanic, Radulovic iz Vojvodine..igrati kup uefa, taman taj nivo i da vidmo dal ti Šljivici, Knezevici Stankovic mali iz Čuke, nesto vrijede ii ne..
H

Hermano7

pre oko 7 sati

Zato sto necete ni 7 zavrsiti
F

Fanky123

pre oko 7 sati

Gotovim Rodu i ovo nije drvlje i kamenje po njemu... Nisam ni medicinski radnik, ali poprilično sam siguran operacija sinusa nije bila hitna... Pitanje za upravi ili ko već odlučuje.. Ko je dozvolio Rodi da operiše sinuse pred početak LS? Kao prof klub smo, a ponasamo se amaterski.. I po pitanju transfera, i po mnogim drugim pitanjima a boga mi i po ovom
U

UzSsss

pre oko 7 sati

I ovako ne moze da trci duze od 30min
Đ

Đukin fan

pre oko 6 sati

Jeste ako je vukao hronične upale duže vreme,zna jako velike tegobe da pravi,glavobolje,upale grla,visoke temperature!!!Ako konzervativno medikamentima ne ide operacija je rešenje!!!A on i tako s kondicijom tanak uz teškoće sa disanjem i ceste upale,prakticno neupotrebljiv!!!Greska sto to nisu u maju obavili i resili problem
B

Bdbdbdbd

pre oko 7 sati

Ekipa CZ ima toliko igraca da moze da ima dva tima. I sa drugim timom bi dobili partizan. Doveli ste 6. krila a nijednog beka. Partizan na jna biste pobedili od februara 2016. godine. I takav partizan kakav je, bez navijača, uprave, u nikad većoj krizi nisi znao da pobedis. I sutra nećeš znati.
N

Nedopustivo

pre oko 7 sati

Toliko igraca nagomilali a nemaju tim za derbi. Losa kupoprodaja.
S

Sva sreca

pre oko 7 sati

Sva sreca pa nemas jako talentovane momke Sljivica i Maksimovica, ovog drugog trazi Borusija ali ne moze da dodje na red od tvog Dalsija
R

Rubikova kocka

pre oko 7 sati

Ma kakav Slivic!
H

Hahahahaha

pre oko 7 sati

Ma tako je care kakav Sljivic bolje Dalsio ipak je dosao za dzabe na licni zahtev Miloja, tim pre toga je Dalsija sigurno otpustio zato sto je jako dobar i kalibar za LS pa da se ne muci po Grckoj