Komentari na vest

Milojević: Primili smo golove koje ne bismo trebali

D

Don Vito Corleone@Jos jedan genije

pre 4 meseca

@Jos jedan genije – Sklon si negativnoj percepciji stvarnosti, pa si zato ponekad ciničan i zajedljiv! U svom nadahnutom kazivanju ističeš: “Pa jel on (Milojević) selektirao sve te igrace? Ili ipak nije”? Po tvojem narativu ispada kao da je neko prisilio Milojevića da preuzme Zvezdu, sa takvim igračima! Zar ti ne vidiš, ili se praviš blesav, da su svi Afrikanci u stvari menadžerski igrači, koji moraju igrati svaku utakmicu! Zar od početka proleća na igraju svaku utakmicu, na silu, neki Nedaje, Kanga i Olanjika, Bukari kada je zdrav, te Žan Filip i Điga, obavezno u II poluvremenu. Za to vreme naši mladi igrači, služe kao ikebana na klupi za rezerve! Ovaj tvoj slučaj poprima humorističku notu, atvoj IQ se spušta do granice kada je potrebna posebna nega!
S

SRETA NUMERA

pre 4 meseca

Milojević se po običaju pravi pametan, i po običaju ispadne glup. " primili smo golove kakve ne bismo smeli da primimo " ???? A kakve bi smeli da primamo ???? Ajde bre čoveče ne prolupavaj se više,, ljudi su izveli dve brze akcije , prebrze za tvoju sporu odbranu dali dva veoma lepa gola iz izrađenih akcija i to je to.
T

Ti si genije 2

pre 4 meseca

Prvi gol je cista brza tranzicija po desnoj strani gde je lopta prosla u peterac sa boka bez reakcije odbrane. Dragovic je ostao ukopan u mestu. Nije gledao ni gde je lopta ni gde je igrac koji mu dolazi ispred njega, a ne iza njega. E zato takav gol ne sme da se prima, zamisli u Evropi - pa ovakvih sansi ima po 6-7 po utakmici. Drugi gol je nonsalancija u 16m, gde usmesto da se lopta izbije igraci se zezaju. E zato takva 2 gola ne smes da primas, em zbog evrope em zbog utiska - amaterske reakcije. Bukvalno smo primili 2 glupa gola zbog neozbiljnosti a ne kvaliteta protivnika. A kakve golove smes da primis? Pa kao npr one protiv Partizana, kada puknu kontru, ili imaju sut gde niko ne moze nista itd. Kao protiv TSC kada izgrade akciju. Ako ti to nije jasno, jbg, menjaj sport, gledaj bocanje.
D

Don Vito Corleone*

pre 4 meseca

Sada, pri kraju plej-ofa, si tek shvatio šta ne valja! Odmah ću ti reći, ništa ti ovo ne valja! Prvo, sudija je perfidno sudio u korist Zvezde, a sa ovim timom i ovakvom igrom, u Evropi, ćemo biti džak za udaranje! Prvi gol je pao posle kontra faula igrača Zvezde, a drugi posle izlaska lopte u gol aut. Osim m ožda Glazera, ni jedan fudbaler Zvezde nema kžvalitet za Evropu!
J

Jos jedan genije…

pre 4 meseca

Pa jel on selektirao sve te igrace? Ili ipak nije? To je kao kada bi neko dobio otkaz na poslu zbog loseg rada, onda ti dodjes i svi tebe napusavaju za tudji los rad - jel tebi to ok? Ili si dete sa prevelikim pistupom internetu, ili si zaista zaglibio u odrastanju i sazrevanju.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Krenulo je na svim naslovima ovde, Miloje pedantni stručnjak, svuda otkazi, Afrikanci galaktikosi i kapitalci itd itd itdddddd trla baba lan da joj prodje dan. A taj Miloje i ti Afrikanaci galaktikosi, su vas dva puta u četiri dana lagano rutinirali, gde vas je samo Bog spasio da ne primite 20 golova na poslednja tri derbija. Ali ja razumem zašto to radi mali kradljivac Zvezdaških Nikova, zato što muka ceo život ima traume od Zvezde. Ceo život kompleksi i frustracije. Nije lako biti 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. Nije lako biti komšija Evropskog i Svetskog šampiona. Nije lako ceo život biti komšija mali 🤏
K

Kenjamu Mnogo

pre 4 meseca

Za oranice nije loš ali za Evropu truba, sto se i videlo.
g

gemathegreat.

pre 4 meseca

Miloje bunkeraš grčevito brani 3:2, izvlači iz igre ofanzivne igrače kako bi odbranio rezultat. Posle se čudimo zato što je dobijao otkaze posle 6 meseci u 5 klubova. Osvojili smo titulu i umesto da forsira mlade igrače, on u sastavu ima 7-8 Afričkih kapitalca. Na leto oterati sve Afrikance i dovesti novog trenera, pa da igramo ligu šampiona.
З

Звезда падалица

pre 4 meseca

Милоје ваљда видиш и сам да ово ништа не ваља
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Kako brate da valja kada umesto da gajimo naše igrače, mi gajimo trećerazredne Afrikance. Dokle više sa tim igračima iz Afrike, dokle.
P

Pixy

pre 4 meseca

Vidi i Miloje da nam treba 4-5 igrača da bi bili ozbiljna ekipa. Posebno odbrana, veznjak jak na lopti i centarfor. Najgore što ćemo još da prodamo 2-3 dobra iz ove ekipe.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Primio je i Radnicki iz Kragujevca jeftine golove koje nije smeo.

Ibbyvy

pre 4 meseca

Znaš kako, primio ih je 8 u 2 meča? Vidim ovaj Hadan Dudić zadovoljan, valjda misli dobro je nije 15? Što bi zapinjali, sve se zna!?
L

Laponac odgovor

pre 4 meseca

Primila je Zvezda od Radničkog na zelenom terenu 5 gola 3:4 i 2:3. Ipak je to igrački skup klub. Ja im želim sreću u Evropi.Valjda ćemo i mi jeftini u Evropi?