Milojević pred Totenhem: Ovo nije plejstejšn, već realna igra - videćete šta smo spremili

Vreme čitanja: 3min | uto. 05.11.19. | 13:44

"Otvorite se - primite pet golova, zatvorite se - ne šutnete na gol. Ne opterećujemo se javnošću, mi ćemo igrati svoju igru", poručio Zvezdin strateg

Vladan Milojević pred utakmicu sa Totenhemom na stadionu Rajko Mitić (sreda, 21.00) ne želi da pravi nikakva poređenja s prošlogodišnjim okršajem sa Liverpulom, jer će to biti potpuno drugačiji meč, sa potpuno drugim protivnikom.

Crveno-beli obećavaju veliku borbu i požrtvovanje na terenu, pa ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno za pozitivnan rezultat protiv Pevaca.
"Očekuje nas velika utakmica, imali smo ih sijaset na ovom stadionu. Renomirani protivnik, dobro znamo šta znači Totenhem u evropskom fudbalu. Srećan sam što imamo priliku da odigramo utakmicu protiv rivala koji je pravio mnogo lepih stvari proteklih sezona, igrao finale Lige šampiona u prošloj sezoni. Mislim da ćemo se predstaviti u lepom izdanju, da budemo dobri domaćini kao svih ovih godina", poručio je Milojević.

Izabrane vesti

Poraz u Londonu pre dve nedelje je bio bolan, ali je iz njega moglo mnogo toga da se nauči.
"Izvukli smo pozitivne pouke, mi nemamo mnogo prilika da igramo takve utakmice, očekujem sasvim drugačiji meč. Videćete šta smo spremili, ne smemo da dozvolimo neke stvari koje smo radili tamo".

Zvezda je u Evropi potpuno drugačiji tim kada igra kod kuće, toga su postali svesni svi protivnici.
"Činjenica je da smo sasvim drugačija ekipa kada igramo kod kuće. Pred punim stadionom, tolikom količinom energije, nikome nije lako bez obzira kako se zvao. Potrudićemo se da pišemo neku novu istoriju i to je ono što je najvažnije u životu".

Meč Olimpijakosa i Totenhema bi mogao da bude parametar kojim su se vodili crveno-belih u pripremi utakmice.
"Gledali smo sve njihove utakmice, Totenhem ima dosta dobrih igrača. Ipak, sve sada može da bude samo neko predviđanje, kada meč počne tada sve pada u vodu. Oni su sve utakmice igrali na različiti način. Poketino detaljno analizira svakog protivnika, pa ćemo videti šta su oni, a šta mi spremili".

Pritisak javnosti je bio veliki nakon poraza u Londonu.
"Nije ovo plejstejšen, ovo je realna igra, jednu rupu otvori, drugu zatvori, a treća se otvori. Otvorite se - primite pet golova, kada se zatvorite ne šutnete na gol. Ne opterećujemo se javnošću, mi ćemo igrati svoju igru, spremićemo se najbolje što možemo".

Kakva je situacija sa igračkim kadrom?
"Imamo danas trening, problemi sa pojedinim igračima postoje, danas ćemo znati više detalja. Vukanović je spreman, Gobeljić je bolje".

Da li na Marakani veruju u reprizu Liverpula?
"Ja uvek verujem u pozitivno, nisam neko ko sanjari, nema potrebe da pravimo poređenje. Moramo da budemo spremni i odigramo kako treba, pa ćemo videti kako će biti".

Engleske novinare je interesovala bezbednost Totenhemovih navijača, pa su pitali Milojevića da li ima neku poruku za njih?
"Poruka je da dođu u što većem broju, ne vidim razlog za strah. Kada je u pitanju rasizam, mi imamo igrače sa različitih kontinenata, ne verujem da će biti ikakvih problema. Pokazaćemo da smo pravi domaćini, Srbija je zemlja domaćina. Nešto ranije što se dešavalo, možda je bio neka vrstra bunta zbog nekih ranijih vremena i dešavanja. Verujem da će Totenhemovi navijači biti oduševljeni onime što budu videli ovde na našem stadionu", poručio je Milojević.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara