Vladan Milojević tokom izjave (©Twitter)
Vladan Milojević tokom izjave (©Twitter)

Milojević posle šest sati bez struje: Umoran sam, mogu sutra da odem (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.21. | 09:40

Trener Al Ahlija ljut i razočaran posle problema koji je zadesio strance u Al Ahliju

Teške trenutke u svojoj trenerskoj karijeri proživljava Vladan Milojević.

Dok se sa svojim timom bori da Al Ahliju donese titulu, paralelno se konstantno priča o njegovom mogućem odlasku iz kluba. Navodno klupsko rukovodstvo želi da rastereti finansije rastankom sa bivšim strategom Crvene zvezde, ali im je potrebno da on bude taj koji će zatražiti raskid saradnje kako ne bi platili obeštećenje.

Izabrane vesti

Iako radi pod velikim je pritiskom, Al Ahlija je na samo dva boda manje od vodećeg Al Šababa, mada je u poslednjih šest utakmica Milojevićev tim samo dvaput pobedio. Posle najnovijeg remija sa Al Batinom koji je u donjem delu tabele (2:2 na domaćem terenu), srpski trener dao je izjavu u izdanju u kom nismo dosad imali prilike da ga viđamo. Vidno ljut i razočaran bio je Milojević, ali ne samo zbog dešavanja na terenu, već i zbog toga što su članovi stručnog štaba i inostrani fudbaleri Al Ahlija šest sati pre utakmice bili bez struje u svojim domovima, a to je značajno otežalo pripremu meča.

"Ne znam jesam li ljut ili nisam zbog rezultata. Vrlo mi je teško, Ne znam šta da kažem... Borili smo se", nije bilo Milojeviću do priče posle utakmice.

Upitan je i o svojoj budućnosti u klubu iz Džede.

"Ja samo tražim podršku navijača ovoj ekipi. Mogu da odem sutra, prekosutra, nije problem... Šta će biti odluka kluba, to je na njima. Ja sam profesionalac i želim da se borim, ali nije dobra situacija. Nešto nije uredu. Umoran sam. Borim se naporno svaki dan, svi se trudimo maksimalno, ali ponestaje mi energije. Nije to zbog današnje utakmice i dešavanja na terenu", poručio je bivši trener Zvezde.

Nailazio je Vladan Milojević tokom trenerske karijere na razne probleme, ali u ovakvom izdanju ga nismo viđali. Pod velikim pritiskom radio je i u Crvenoj zvezdi, međutim, uvek pozitivnog pogleda na budućnost. Da li ove izjave znače i skori rastanak sa Arapima, videćemo...

Podsetimo, nedavno je figurirao kao kandidat za selektora Srbije.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara