Milojević ponudio ostavku u Al Ahliju, klub mu obećao sve što traži

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.09.20. | 22:55

I doći će do nastavka saradnje

Vladan Milojević želeo je da napusti Al Ahli, ponudio je tim povodom ostavku čelnicima, ali je posle hitnog sastanka sa vrhuškom kluba bivšem treneru Crvene zvezde obećano da će mu svi zahtevi biti ispunjeni. Stoga je odlučeno da saradnja bude nastavljena.

Nezvanično, pominje se da je Milojeviću zasmetalo to što klub nije odgovorio na njegove zahteve da se napravi tim koji će na terenu praviti razliku. Al Ahli se trenutno nalazi na trećem mestu u ligi, a kako stvari stoje, neće igrati Ligu šampiona Azije jer zaostaje čak 14 bodova u odnosu na Al Nasrom. Milojević je u redove saudijskog velikana stigao u februaru mesecu, kada je potpisao ugovor na 18 meseci.

Izabrane vesti

Očigledno je Milojević bio nezadovoljan stanjem u ekipi i odnosnom kluba prema njemu, pa je bio spreman da napusti Džedu. Zato je došlo do hitnog sastanka gde je Milojević izneo svoje zahteve, a uprava kluba je odlučila da to sve ispuni. Epilog - odlični strateg će nastaviti da obavlja započeti posao.

Navodno je i sam princ Navaf bin Abdulaziz intervenisao kako bi promenio Milojevićevu nameru da ode, tako što mu je obećao da će ispuniti sve njegove zahteve.

Milojević je u Džedu stigao posle dve i po godine provedene na klupi Crvene zvezde, dve šampionske titule i tri vezane grupne faze evropskih takmičenja (dva puta Liga šampiona, jednom Liga Evrope).




tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara