Komentari na vest

Milojević: Pojedinci se prilagođavaju, moram da ih proveravam kroz takmičarske utakmice

S

SrbinĐiga@Nenad1246

pre oko 2 meseca

@Nenad1246 – znaš ko njih sprečava da to rade?! FSS sa poltronima instaliranim u svojim redovima! Prvo, da postoji nezavisan srpski FSS, liga bi imala 10 klubova i bila bi razvojna i drugo, svi klubovi bi bili privatizovani, pa ne bi bili u mogućnosti da se uvoze ovi čobani za fudbal iz inostranstva, koji su bruka srpskog fudbala! Pogledaj samo Zvezdu i Partizan, koji u svojim redovima imaju po dva Srbina i 7-8 čuvara nacionalnih parkova po Africi, maskiranih u dresove Zvezde i Partizana. I onda se budale čude kako je Partizan primio 9 lakih komada u dva susreta protiv Ukrajinaca! Zvezda će sutra saznati ime rivala za grupnu fazu LŠ, ali nema šanse da sa ovom neznalicom od trenera i sa 7-8 nedoraslih Afrikanaca prođe dalje! Milojević je juče izjavio, u Mocartu, da se pojedinci sada prilagođavaju i kako mora da ih proverava kroz takmičarske utakmice! Ovako nešto ne može izjaviti trener od integriteta! Jadna moja Zvezda, ko je vodi (Terzić) i ko joj je trener!
6

687

pre oko 2 meseca

Slušaj Milojeviću, odavno smo te pročitali! Da ti nije Terzića, koji te je instalirao u Zvezdu, posle pet otkaza u inostrantvima, po svojim kvalitetima ne bi mogao biti ni trener u PLS! Posle ovih kvalifikacija, samo čekam naprednog Terzića da se oglasi o igri Zvezde i o tebi kao treneru (lutki na koncu)!
p

podesen

pre oko 2 meseca

Milojević: “Pojedinci se prilagođavaju, moram da ih proveravam kroz takmičarske utakmice”! Ti nisi sposoban evo već mesec i po, da stvoriš igru i kako ćeš ti da proveravaš nekoga, kad ti tim nema igru?! E, moj Milojeviću, ti i fudbal ste dva sveta! Kako ste igrali protiv 10 igrača Mladosti i kako ste igrali do 54. minura protiv Tekstilca?! Bolje je da se ne ogalašavaš javno, jer vređaš inteligenciju prosečnog navijača Zvezde! Sto posto sam siguran, bilo koga da izvučemo sutra, Zvezda nema nikakve šanse, zbog tebe i zbog ovih bezvrednih šarlatana iz Afrike, kojih ste doveli pun kombi!
S

SrbinĐiga

pre oko 2 meseca

Veliki problem srpskog fudbala jest liga koja nije razvojna, a trebala bi da bude. Režimsko rušenje Partizana i Zvezdina strategija da svake sezone dovede po 5-6 stranih pojačanja sprečava ikakvu mogućnost da se radi s mladima na kvalitetan način i da ih se nakon dvije-tri sezone - a ne nakon tek polusezone! - prodaje u ozbiljnije klubove. Ne samo da bi srpskim igračima s vremenom rasla cijena, nego bi i reprezentacija napokon raspolagala krštenim igračima. Ne kažem da ovi trenutačni nikada nisu imali potencijal, ali mnogi gube jako puno tako što ih se prodaje još u formativnim godinama i šalje u tuđinu sa 19, 20 a da nisu sakupili ni sezonu seniorskog fudbala u kontinuitetu. Kad Zvezda ne bi mogla da računa na beskonačne pare od države, drugačije bi se ponašala. Ovako nas očekuje jedna hiperdominantna ekipa u lošem domaćem prvenstvu, prosečna u Europi, a gotovo pa nikakva za potrebe reprezentativnog fudbala. Ktomu se još i zadužuje. Nedeljković je bio slučajnost zahvaljujući Baharevom sustavu, a realno bi se u proseku svake sezone trebao prodavati barem jedan takav za potrebe nacionalne selekcije. A i sama Zvezda ili Partizan bili bi bolji i uigraniji sa svojim klincima nego nekim tamo strancima kojima treba i do mesec-dva-tri da uopšte vide hoće li moći da se prilagode i nekako biti korisni u Evropi Također, prodaje i odlasci u Rusiju su isto velik promašaj. Prosto ta liga više nije ozbiljna i dugo neće biti ozbiljna. Igračima od malena treba dati do znanja da otići igrati u Rusiju je ekvivalentno odlasku u Arabiju. Isto vredi i za SAD. Srbija mnogo previše ovisi o talentiranim klincima u dijaspori koji su ili od početka odgajani da uvek prvo odaberu Srbiju, ili prosto nisu toliko talentirani da zapnu za oko Nemcima, Špancima, pa se na koncu možda i odluče za Srbiju. Domaća produkcija je nikakva Ovo gore je mnogo veći problem od selektora ili trenutačnog trenera Zvezde ili Partizana ili renkinga klupskog koeficijenta. A ne govori se o tome čak ni među "fudbalskom opozicijom"
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Šta je probelm da ostali to rade. Ko njih sprečava.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Trenutačno? Gledaj ti svoj dinamo.

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Također? Sada je jasno zašto pljuješ po Zvezdi, a Partizan uzdižeš! Znali smo to, ali hvala na još jednoj potvrdi!
V

Vuk Krajiški

pre oko 2 meseca

Molio bi Franjevce da ne glume Srbe eno im blajburg tamo im je mjesto....Znam boli boli
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Duarte, Milson, Lešnik, Seul, Ilić, dobra pojačanja, Dalsio i Puma pod velikim znakom pitanja. U koliko dodje Drkušić i Hvang ostane, bićemo jači nego prošle sezone
P

Popova šapka

pre oko 2 meseca

Dalsia je doveo Miloje koji ne zna gde udara. Mi nemamo igru jer nema ko da je postavi. Za uspeh, naročito u Evropi mora da bude trener znalac, čuveno ime u svetu fudbala. Što nismo doveli Murinja? Neki dinar više ali bi to bio potez decenije!
T

Trenercina

pre oko 2 meseca

Milson,Duarte,Elsnik sasvim ok.Nova
S

Struka

pre oko 2 meseca

Nema viziju. Svakog leta pogresne kupoprodaje. Tim nema kontinuitet. Ovog puta su bar pogodili sa slovencem i brazilcem. Al puma i delasio sigurno ne prave razliku. Gomilanje proseka.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Za sve ove botove i pljuvače: Jučerašnjom utakmicom Vladan Milojević je završio pripremni period za novu sezonu. Svi igrači koje je imao na raspolaganju dobili su šansu kroz četiri pripremne i tri takmičarske utakmice. Svaki je kroz treninge i minutima na utakmicama imao šansu da pokaže šta zna i može i niko od igrača nema pravo da se žali. Od sledećeg kola i utakmice sa Novim Pazarom kreće ono pravo sa prvom postavom gde će biti najbolji i najspremniji igrači koji treba da iznesu sezonu.
Y

Yui

pre oko 2 meseca

juce jedan od bonusa prucev a drugi cekao na klupi ,djiga..svaka cast
K

Koliko

pre oko 2 meseca

Prucev bio juče jako dobar.. Milson isto super pojačanje Duarte dobar Timi i Drkušić osnova Slovenačke reprezentacije će sada igrati za Zvezdu
m

molim?

pre oko 2 meseca

Mislim da je najveći problem što se i dalje ne zna ko će od igrača da ode, ko da ostane i da li će još neko da dođe. Plus, povrede Glazera, Pruceva, Ivanića, Seola, Olajinke za kog se ispostavilo da nije samo povreda u pitanju. Dolazak Dalsija, Duartea, Ilića, a onda i Elšnika, Stojića koji em iz drugih klubova došli em nakon EP, pa kasno priključivanje Spajića, Mijailovića koji verovatno ide. Već ovako deluje konfuzno. Igra u prvom poluvremenu je bila loša, tu nema diskusije, u drugom smo prodisali, pa je sve došlo na svoje. Problem predstavlja i vreme i dve utakmice koje imamo do Evrope. Dobra stvar je ta što su i Čukarički i Pazar kvalitetnije ekipe pa će biti dobra provera.
R

Rajko car

pre oko 2 meseca

Nemoj vise nikad da izvedes onakav sastav kao u prvom poluvremenu.Ono je brukanje imena Crvene Zvezde.Dosta vise alternativa.Imas napadacki sastav i izvedi ga,ne izmisljaj gluposti.
M

Milos@

pre oko 2 meseca

Najlosiji prelazni rok u zadnjih 10 godina.Prodati igraci a dovedeni losiji Puma i Delasio na tvoju preporuku,tim nam nema odbranu,igra naseg tima je slaba na nivou amatera stoga preuzmite odgovornost ti i Gargamel nema veze sto je trece kolo de se ne ljubimo

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Pa pali, nismo ni mislili da se ljubimo sa tobom.
P

Politiko

pre oko 2 meseca

Prelazni rok je odličan Imamo pola Slovenačke reprezentacije u svojim redovima koja je igrala nerešeno sa Engleskom i namučila Portugal. Milson odličan kao i Duarte
K

Kakve nebuloze

pre oko 2 meseca

Ovaj se čovek uživeo ko da je trener u engleskoj premijer ligi, neka objašnjenja, neki komentari, analize, ko da vodi Real Madrid ili Barselonu a ne crvenu zvezdu, kaži lepo da nisam uveo igrače koji iole znaju da igraju fudbal preokrenuli smo onu nulu iz prvog poluvremena i uz "malu" pomoć i podršku to što Tekstilac nije smeo da stvori šansu a ne daj Bože da postigne pogodak, predsednik kluba bi ih kaznio istog trenutka jer tetovaža na ruci zna se kome je privržen i za koga radi, tačnije za čiju korist.
Ч

Чуме

pre oko 2 meseca

Најбоље би било да се ове сезоне обуставе те склањалице, 10- оминутне надокнаде и пенали и да коначно паднете у плеј- аут зону где вам је реално и место.
A

Atru

pre oko 2 meseca

Kakvi smo fudbalski znalci prvo nam nije valjao V. Milojevi, pa onda M. Milojevic, Barak i opet nam ne valja V. Milojevic. Ljudi sta vi hoćete? Svi veliki trener koji ste osvojali različita prvenstava po Evropi.
F

Foca

pre oko 2 meseca

Nemoguce je prodati ceo tim,a dovesti slabije igrace i ocekivati uspehe odmah..Tu ce Milojevic ispasti zrtveno jagnje..Tako je i Dzajic svojevremeno prodao Drulica i Kovacevica,a doveo Spalevica i Orahovca koji nisu bili ni za trecu ligu..Sklonjen je jer uspeha nije bilo..Plasim se da ce i sada biti tako,jer nama tekstilac nije za uporedbu..Morao je bolje da se odradi prelazni rok.
Ч

Чуме

pre oko 2 meseca

Друлић и Ковачевић нису били у Звезди у истом периоду.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Nikada? Dragane, koliko dugo pratis fudbal? De, da pogodim... od juce?
M

Mozak

pre oko 2 meseca

Zna Grga, stanoj mu je neki rod, dobar trener!
S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

Normalno , jer ste amaterski opet doveli potpuno novu ekipu sa raznih strana sveta i to kad je prvenstvo vec pocelo. Jer ti su igraci toliko bili trazeni da su redovi i redovi menadzera opsedali njihove klubove. Bice ipak da su nam prve i druge mete za transfer rekle ne , pa na kraju daj sta das. Bice veselo jos kad pred kraj Avgusta pocnemo da rasprodajemo. Uuuff pa opet uigravanje.
Ч

Чокот

pre oko 2 meseca

А ти, мајсторе, доведи те "прве и друге мете". Када ћете ви, чистунци, да схватите да ти играчи које желите, једноставно, НЕ ЖЕЛЕ да дођу? Играч више класе овде може да дође само сплетом срећних околности...
D

Dragan Z.

pre oko 2 meseca

Nikada Partizan i Zvezda nisu imali dva slabija trenera. Obojica iscipelirana iz svih klubova u kojima su bili. Imaju jak marketing i ne mogu nigde da budu treneri osim tu gde jesu.
L

Lzzzzzr

pre oko 2 meseca

Jel si alergican na Srbe? Ne mozes protiv Jedinstva i Tekstilca da imas 2 Srbina kao bonusa, cirkus
Z

Zmajognjeni

pre oko 2 meseca

Ne vidis sumu od drveta Covek ima napucanu klupu,mora i te igrace da razigrava. Radi,za sada ,odlican posao.

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Do sada,Miloje je znao sta radi...Uzimao titule,pravio istorijske evro rezultate,i nicim nije dao povod za sumnju.Sve ce biti u redu..
P

Problematican

pre oko 2 meseca

"Ekipa su koja voli da “pritisne” protivnika, ali smo uspeli da ih spustimo u nisku zonu. Nismo uspevali da pronađemo prostor, kako bismo stvorili stopostotnu šansu i otvorili utakmicu." Ako vole da pritisnu protivnika, sto si ih "spustao" u nisku zonu? Posle se cudis sto nisi mogao da nadjes prostor - pa sabili smo ih u 16 sve, gde ces tu naci prostora, gde Miloje moj?
?

??

pre oko 2 meseca

Dali smo 4 gola, smiri se, prostor je pronadjen
m

miladen pfc

pre oko 2 meseca

ja se taman ponado ali ono prc,ipak je zvezda najbolja zauvek i oduvek.sta ces kad je tako...
?

??

pre oko 2 meseca

Brate navijam za zvezdu, al dosadni ste vise stvarno. Koja je to degeneracija u pitanju da mi je znati i cime se vi bavite
P

Pjer Karden.

pre oko 2 meseca

Nemamo igru a prva tri rivala su bili UB,ODZACI,LUČANI,dva drugoligaša do juče,zadnje dve utakmice odigrane katastrofalno,Mladost se nije ponovila samo zato što Tekstilac nema ni snage ni kvaliteta za ozbiljniji fudbal duže od 30 minuta,lučanci su tu ipak mnogo iskusniji.Milojević nema igru,sve izmene su mu ne da uspostavi sistem i disciplinu već da iščačka nešto na pojedinačni kvalitet igrača,narodski rečeno igra na foru u Evropi to ne prolazi.Tri zicera je Tekstilac imao protiv nas,to je bruka i sramota.Opet sa jednim timom ulazimo u pripreme a sasvim drugi igra kvalifikacije.
D

Da li neko zna

pre oko 2 meseca

zbog cega se Milojevic stalno oblizuje, zasto mu je jezik cesto van usta i iz kog razloga pravi razno razne grimase? Hvala za odgovor
?

??

pre oko 2 meseca

Skroz su ti glupa pitanja
D

Deka PG

pre oko 2 meseca

Oblizuje se jer je osvoji 4 titule sa Zvezdom i ušao u 2 LŠ, 1 LE,a očekuje i petu titulu i još lednu grupu u evropi
M

Meloj

pre oko 2 meseca

Dominirao je, veli u prvom poluvremenu a nije imao sut u okvir gola. I to igrao protiv Tekstilca! Sa Stanojem pod ruku, ista fela, ista struka.
?

??

pre oko 2 meseca

Ma sta velis