Piter Olajinka (Reuters)
Piter Olajinka (Reuters)

Milojević nije optimističan, strepnja u Zvezdi zbog Pitera Olajinke

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.10.24. | 21:32

Moguće da je reč o težoj povredi Nigerijca

Mukama Crvene zvezde nema kraja. Došao je šampion Srbije u Kneževinu prilično desetkovan, bez povređenih Mirka Ivanića, Ognjena Mimovića, Vanje Drkušića, dobio pet golova na stadionu Luj II u 3. kolu Lige šampiona, ali moguće ostao bez još jednog važnog pojedinca na duge staze.

Još nije zvanično koliko će Piter Olajinka pauzirati nakon udarca koji je doživeo u završnici meča sa Monakom, ali reakcija trenera crveno-belih Vladana Milojevića nije bila nimalo optimistična. Naprotiv.

"Nisam optimističan, povredio je tetivu, videćemo...", rekao je Zvezdin strateg.

U ranoj fazi utakmice Milojević je ostao bez Bruna Duartea koji se uhvatio za zdanju ložu, da bi u drugom delu Olajinka morao van terena, a Dalsio uprkos povredi ostao na terenu, ali praktično statirao u završnim minutima.

Utisak Milojevića je da je intenzitet fudbala na najvišem nivou uzeo danak.

"Na terenu je sve pucalo, svaki naš igrač kada dobije loptu na njemu su dva ili tri njihova. Bila su nam potrebna dobra tela, igraju snažno. Ono što me najviše brine su povrede, to ne dolazi slučajno. Ne računajući Bruna, kome je stradala zadnja loža na početku meća, Olajinka je doživeo povredu tetive, nisam optimističan. To su veliki inteziteti, mi nažalost to nemamo", zaključio je Milojević.



tagovi

Vladan MilojevićPiter OlajinkaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Ostale vesti


Najviše komentara