Milojević: Nesporazum sa Benom, Gajić je otpao zbog Stojkovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.09.19. | 13:51

Mateo Garcija se oporavlja, ali možda ipak neće biti tu za duel sa Mačvom

Razočaranje u večitom derbiju, pa u sudaru sa Voždovcem “trambolina” koja je Crvenu zvezdu vratila na pobednički kolosek. Taj povratak režirao je El Fardu Ben, u poslednjih godinu i po dana jedan od ključnih igrača crveno-bele mašinerije, koji međutim ovog leta nije ni licenciran za utakmice grupne faze Lige šampiona, pošto su u Ljutice Bogdana samo čekali da se ozvaniči njegov transfef u Al Vahdu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Fudbaler sa Komorskih ostrva posle meča sa Voždovcem nije ni krio srdžbu zbog toga što je izostavljen sa spiska igrača za elitno evropsko takmičenje, ali Vladan Milojević podseća da u situaciji u kojoj je bio u danima pred slanje liste u Uefu nije imao puno izbora. O svemu tome je i razgovarao sa Benom.
Pričali smo o tome i mogu da kažem da je to bio nesporazum. Nismo mogli da znamo da neće završiti transfer, na neke stvari ne možete da reagujete. Ben voli Zvezdu, bio nam je značajan sve ovo vreme, ali ima i drugih igrača koji nisu licencirani. Drago mi je što svi oni imaju strast. Ali jednostavno se desilo tako, to je tema bez teme. Bio je to trenutak, imali smo rok za prijavljivanje... Milan Gajić nije licenciran jer je Filip stojković otišao u poslednjem trenutku kao igrač ponikao u našoj školi”, sleže ramenima Milojević na konferenciji za novinare uoči meča sa Mačvom u 10. kolu Superlige.

Izabrane vesti

Da se vratimo dakle na sam povod za obraćanje medijima.
Mačva nam je sada najbitnija utakmica. Ne zaslužuju ovu poziciju trenutno, trebalo bi da imaju veći broj bodova. Vratili su Dragana Aničiča na mesto trenera, ne menjaju mnogo sastav, igraju tvrdo i disciplinovano”, sa respektom govori Milojević o subotnjem rivalu.

Činjenica je ipak da se Zvezda pita. I da je Milojević opet pred izborom. Četiri stranca u Superligi mogu na teren. Četvorica moraju da budu van protokola. I čini se da je Mateo Garsija već viđen na tribinama.
On je mnogo bolje, treba da vidimo da li treba rizikovati. Sve ide u pozitivnom pravcu… Prvi put sam u situaciji da imam višak stranaca. Nije lako, ali uzimamo sve parametre i naše i protivnika, plus opterećenje igrača. Moraju da budu u takmičarskoj formi... Nekad pogodite, nekad ne, nadam se da ću sada pogoditi”, kaže Milojević.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara