Komentari na vest

Milojević: Nemamo komfor da bez toliko igrača održimo nivo u Ligi šampiona

M

Molim

pre oko 5 sati

Bitno je da je rodic u timu matori isluzeni igracRAGA i imas 60 igraca a tebi fali jos , ako nijedan stranac ne valja sto ih uzimaste i ajde onda sve iz omladinske skole ubaci ali molim te rodica ne pomeraj on jw vecan. Pa kataji koji je bog za rodica zna meru i sta moze ili ne al vi rodica gurate upirno svatite kada vam je rodic u timu ni boda ne osvajamo.
D

De jaan

pre oko 5 sati

A kada smo mi to drzali neki nivo u LS? Dovedenih 8 krila, imamo 7 veznih, 2 desna beka i nuka lijevih bekova. Doveden stoper koji jeste kvalitetan, ali nije prosao pripreme i stalno se povrjedjuje. Golman koji sada vec ima hronicnu povredu zgloba, i Spajica koji daje loptu u noge protivnicima. Nemamo adekvatne zamjene za Hvanga, Bukarija i Stamenica pa neka prica ko sta hoce!
b

banence

pre oko 5 sati

A KOLIKO TI TREBA MAJSTORE..STA JOS DA KUPIMO I DOVEDEMO...SAMO RECI....AKO UZMES BOD DO KRAJA SKAVI..TIM TI JE SPORET....
M

Mađija

pre oko 5 sati

Ja sam premirao igrače da sa što većom gol razlikom pobede onakav Partizan. E sad što su oni alavi na pare, pa se toliko zaleteli i što se Ivanić povredio... Nisam valjda ja kriv?!
s

sustina je

pre oko 6 sati

imati igrace koji ce dati sve od sebe da ne pogrese, znaci da izvinete jbs taktiku, daj ti bato loptu u noge i na vreme saigraci, kad se otvori dodaj, idite napred, kad se branite pritiskajte loptu, kad je tako pun gas, onda nema protivnik nije dozvolio, ja ne razumem, svi imate isti broj nogu, jednu glavu, jedno srce. Ucini sve sto je do tebe da budes maksimalan. I preko toga.
G

Gott

pre oko 6 sati

Vidi,Miloje,Radoje,Dragoje.Necemo boda uzeti nikome jer nismo nivo isti.Dakle,daj šansu našim mladim igračima da se oprobaju i nešto nauče,na svojoj koži osete.Jer,ponavljam, svakako ćemo izgubiti pa taman da nam Mrkela udje iz najboljih dana sa svojom levicom.Imamo to što imamo pa koliko,toliko.
g

gost1234

pre oko 7 sati

pa reci Mrkeli, sta se nama zalis, sta ste radili celo leto, usli ste u sezonu sa 8 neupotrebljivih krila, jednim krstenim bekom i povredjenim golmanom i sad je neko drugi kriv?
J

Just

pre oko 7 sati

40 igraca imas