Komentari na vest

Milojević: Najlakše je reći da nam nedostaje napadač, nećemo kupovati samo da bismo kupovali

g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Realno imamo smesnu ekipu za ligu sampiona.
Р

Радамел

pre preko 1 godinu

Лако ћемо за голове нека смо се ми ратосиљали оног Охија...
E

Ej

pre preko 1 godinu

Kulibali ti li si???
_

_001912.73f34931a6ec4ea4b2cc349345a766f9.1321

pre preko 1 godinu

Jedino sam Gobeljic moze da bude sebi konkurencija. Ovi ostali su mnogo veca liga od njega…
F

FM’d

pre preko 1 godinu

Miloje, mislio sam da si genije ali kako mi se čini bices veliki flop na kraju. Sto se igre tice nista spec za ovih 6-7 meseci koliko si tu, ekipa bi bila na istom nivou i da je Nebojsa Milosevic preuzeo posle Stankele. Sto se transfer politike tice, ocigledno je da nema dinara, pa se ceka leto da se unovči ta Liga Sampiona i pre nego sto se dobiju pare od nje. Od prodaje nekog igraca i profita tanka prica, vec 3 sezone nema nekog velikog izlaznog transfera. Ekipa puna igraca u zadnjoj fazi karijere, Srnic, Krsticic sigurno nece ni biti licencirani za LŠ a vidim da igraju na pripremama. Zar nije bolje da se isforsira neko mladji I eventualno uzme neki dinar. Ova dvojica niti su garancija da ce pokriti sta treba u igri niti ce ih iko kupiti.
G

GostPP

pre preko 1 godinu

ahahahaaa hahahaaaa Pa nasa uprava je VRH ahahahaa . Mozemo mi i bez napadaca hahahaaaa
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Čitam vest da Benfika hoće da se reši Ristića, pa pročitam da Ristić ima platu 800 hiljada evra??? Toliko kod nas 70 posto igrača izadje sa bonusima godišnje, a neki čak i preko milion evra. Pa se onda zapitaš da li je moguće da Zvezda plaća igrače kao Benfika neke od svojih igrača. Na primer Kulibali i Krstičić koji uopšte ne igraju koštaju Zvezdu sa bonusima preko milion evra godišnje zajedno. Niko ne može da me ubedi da Zvezda ne može da se reši nekoliko igrača, bar 4, 5 koji uopšte ne igraju i primaju ozbiljne pare, i da umesto njih dovede dva ozbiljna igrača za iste te pare. Mnogo nešto tu u klubu smrdi sa finansijama.
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Ti koje navodis su u klubu da peru pare. Pola pola... klasika
G

Gosttralala

pre preko 1 godinu

ova glava puno priča,otpustite je !!! Dragi moj Milojeviću,kako stvari stoje,nije ovo tvoj nivo ! Potpis još uvek na terenu nemaš,kako mi svi vidimo nećeš ga ni imati. Nama je demagogije i alibija preko glave !!! Hvala lepo,doviđenja prijatno !

predragstojnic@gmail.com

pre preko 1 godinu

Babangida mozemo samo da sanjamo ,ali nista od toga,na zalost.Niti ce kad biti,jednostavmo idemo u samounistenje.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Kao navijac Partizana evo kupite Antonija Valensiju proveren napadac verujem da bi za 600k igrao u Zvezdi.To nije kupovina da bi samo kupovao.
b

babangidaaa

pre preko 1 godinu

treba pohvaliti za rad Marina i trenera Milojevića. Gradi se neka nova zvezda, moderna, te se čeka da iskoči neko od mladih igrača kao supertalenat ( jasno je da u klubu to očekuju od Mituljikića i Mijatovića) da ovaj tim ode još jedan razred iznad, da se približi Dinamu. Zadržati Dragovića, a pojačati tim Ristićem, Joveljićem i Milivojevićem, ako ne sada, onda na leto, pa imamo tim za Ligu Šampiona. Jedino brine ozbiljan pad u igrama Borjana. Izvesno je da se očekuju prodaje Erakovića i Mitrovića na leto, možda čak i Kangwe. Borjan - Vigo - Spajić - Dragović - Ristić - Milivojević - Kanga - Bukari- Ivanić - Olayinka - Joveljić + Milunović, Mijailović, Katai, Pešić + ozbiljan potencijal u Nikolićima, Lekoviću, Prutsevu, Mijatoviću, Motiki, Mituljikićima, Stankoviću i Kneževiću, a biće sigurno još dovođenja
d

da nećemo

pre preko 1 godinu

Kulibali, Risario, francuski bik, bakajoko , Spiridon, falko, motika, ohi ….
O

Ohi špicina

pre preko 1 godinu

Sve si lepo nabrojao ali kada si napisao Ohi, sve si usro.
D

DrMr21

pre preko 1 godinu

Pa vi drugacije i ne radite, kupijete samo da bi se reklo, eno imaju 5 levih krila itd ...bezi ikakvog znanja ili ideje, samo gomilate.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

Druže na svakom po 50 soma pa ti vidi kolko je to . Lagano sutra da otvoriš svoj klub , das recimo detetu da se zanima …
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Tanak si ti decko, mnogo tanak. Sreca pa je Zvezda za dve klase jaca od svih osim Partizana od koga je jaca za klasu. Znaci, hitno ali hitno kvalitetan trener za ligu šampiona. Sa ovim su se složili...
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Samo me zanima kako neko ko iskreno voli Zvezdu moze da udari minus na moj komentar. Sa ovim su se složili..
B

Boki 81

pre preko 1 godinu

Sta je sa "nepravedno" zapostavljenim Kalifa Kulibalijem ?🙂
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Pripreme nasih klubova koje najduze traju u Evropi. Celu zimu provedes na turskim i kiparskim letovalistima u luksuznim hotelima sa 5 zvezdica, bazenima, saunama, itd., i opet kuburis sa kondicijom kad dodju medjunarodne utakmice.
j

jojo

pre preko 1 godinu

Bravo....idu da se spdaju izgleda
d

dottore 13

pre preko 1 godinu

Njmu su ovo prve pripreme kao treneru Zvezde. Prije toga je bio Stankela, kriva adresa druže !
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Crveno bela verzija Ilije Stolice....
t

tu su negde

pre preko 1 godinu

Ovo je tečnija kopija Stolice
G

Gostmiki222

pre preko 1 godinu

Ovaj jenlud, ispada da nam ne treba spic... kocka se sa titulom jer jos nista nije gotovo, a pesica jos nigde nema
Ž

Žak Vilnev

pre preko 1 godinu

Daj bre čoveče nemoj da se šalimo špic mora da se dovede. Imali ste šest meseci da nadjete pravo rešenje. Pešić ne može sam,a propustio je sve pripremne mečeve do sad zbog povrede.Akrobacije sa Mustafom i Kataijem neću da komentarišem.Za fudbal koji želiš da igraš potrebna su ti i dva vrhunska vezna igrača.
N

Nije za mene

pre preko 1 godinu

Prodajte one što su treća i četvrta rezerva i napravi mesta u budžetu pa dovedite dokazanog špica koji obećava 20+ golova za do 4 miliona i dajte mu dobar ugovor u perspektivi. Nema tu mesta za greške tipa, šta će biti ako se povredi Pešić i zatim i druga opcija? Koji je C plan? Pitam za drugara.
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Plan A je Pesic kao napadac broj jedan. Plan B je Mijatovic. Plan C je Mustafa. Plan D je ono sto je igrao Mancester sa Runijem. A to je da Kataji igra tog nekog poluspica a bez isturenog napadaca. Obzirom koliko on i Ivanic trose lopti to mozda ne bi ni bilo lose.

predragstojnic@gmail.com

pre preko 1 godinu

Kao iskreni navijac Zvezde danas se osjecam jako bijedno.Sta mi igramo,sta uigravamo,koga uigravamo?Nemam rijeci.Sve se svodi na presing koji naravno protiv jacih ekipa ni u nasoj ligi neces moci igrati onako,ni jedne izradjene sanse za 1:1 iz neke smislene akcije.I presing igramo zato sto znamo da ce uci svi novi u drugom pol.pa ce nekako istrcati,ali svi znamo da onakav presing trosi snagu i da gs mozes igrati 15-20 min a ne 45 ,jel nema 11 zamjena u poluvremenu,a ako se vec igra presing sa slabijim sto je ok onda onolika potrosnja koju taj presing izaziva mora rezultirati sa najmanje 3 gola u mrezi rivala,a kako kad nema ko dati gol.Sad imamo eto da kazem bekove koji znaju da centriraju i krila ali nikog nema u 16,ej,haaalooo,cemu suluda ubacivanja.Drugo nemamo plan kako da se branimo ,cim se povucemo protivnik stvori sansu ili udje u neku ozbiljnu situaciju,e ne mogu vise pisati ,a imao bih jos ne znam nisam,stvarno mucno,dovidjenja i laku noc...
V

Veca1971BGD.

pre preko 1 godinu

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu od jedinih pravih Zvezdaša Delija sa Severa koji vode tribinu. SVI DA STE PODRŽALI GOSPODINA TERZIĆA, SAMO ON MOŽE DA NAS VODI U USPEHE. Da nije Gospodina Terzića odavno bi bio katanac na stadionu Zvezde. Gospodin Terzić je naš spasioc. Svi za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu U INAT DUŠMANIMA.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar 👍I Ja se pridružujem podršci za Doktora fudbala Terzića. Najbolja uprava u istoriji Zvezde. Terzić do penzije u Zvezdi 👍
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ne kradi! Ne laži!
E

E moj

pre preko 1 godinu

Trenercicu, doveli su te jer je prelazna faza, nema se love za igrace, a ti prodajes neke price tu. Igraci ce se na leto dovoditi a verovatno i novi trener, a ti opet izigravaj advokata upravi!
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar i prvi koji sam video da je realan...doveli su trenera koji je radio kao prevodilac ali ima trenersku licencu za male pare posto imaju bodovnu prednost.Ocigledno je da ce sa poslednjim kolom u prvenstvu biti to i njegova poslednja utakmica na klupi C.Zvezde.Zahvalili su se Dekiju koji je mesecno kostao sigurno klub 50.hilj.evra i sada doveli coveka za platu od 3.hilj.evra da smanje minus u kasi.Steta sto trenerska organizacija nestane u zastitu ovog coveka jer ce biti klasican primer nepostovanja prema trenerskom pozivu.
T

Tttt

pre preko 1 godinu

Nema ko sta iza njega da stane, svesno je to prihvatio. U prethodnim rokovima dovodjeni su igraci kao na traci, ocigledno je da se nema para u kasi. Od svih trenera u super ligi ovaj se razlikuje samo po nacitanosti. Gotivili su ga navijaci kao pomocnika, a ovi u upravi su to iskoristili da ga potpisu. Sigurno smo prvi, a i smirili navijace. Umesto njega ja da sednem na klupu uzeo bih titulu. Zvezdin tim trenutno izgleda ocajno sa previse matorih, zasicenih, fizicki istrosenih igraca. Nadam se da ce biti pametni i da ce pustiti 2-3 klinca da se afirmisu sada. A i kontam nije mali Mijatovic bez veze 9 uzeo ponavlja se Luka Jovic. Terzina ideja
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Mustafa donosi jedno veliko nista. Dosta vise!
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

U bugarskoj igra francuski napadac Antoan Baroan 22 godine igrao za francusku mladu reprezentaciju nastupa za tamosnji klub botev i drugi je strelac lige sa 10 golova i 4 asistencije na 15 utakmica,igra zaista odlicno a ugovor mu je do leta 2024 vrednost milion i po evra,to sam dao samo jedan primer,a takvih igraca je po evropi na desetine i da nasa uprava vec godinama nije u stanju da ubode nekog spica stvarno nemam reci.
L

Lazaros

pre preko 1 godinu

Ne odgovara opisu ,to jest prici !!! Kad bude bio slobodan , pa ode malo u Suboticu kao Ado , onda možda je moguće neka konbinacija !!! Ovako…..To samo mogu oni , za Ada nudili 2 miliona pre godinu dana , sad je bio za džabe , i da ga ne dovedu !!! Vidim , igra Krsticic , imaju Srnica !! Cirkus prave , vredjaju nam inteligenciju !!!
C

Czz

pre preko 1 godinu

Stankovic los- Milojevic mu smisljao taktiku. Milojevic uzas- transfer politika horor. Mrkela ne zna zasto je tu- pakao od igre. Ne znam vise kako da uklopimo i svarimo sve ovo ali hvala Bogu na uzas om Partizanu jer mi smo sprdnja. Od uprave pa sve do obezbedjenja stadiona
G

Gost566

pre preko 1 godinu

milojevic mu smišljao taktiku??? u koje bajke ti verujes...
D

DelijaNP

pre preko 1 godinu

Ne mojte da kupujete da bi kupovali, ali rođo, 6 meseci vam prošlo i ništa niste našli ... i tako godinama unazad. To je problem!!!
p

polakote%%%%

pre preko 1 godinu

takoje treberu ne dovodi se napadac da bi se samo dove vec da bi se tetzic nsplatio zato cim zatvori kombinaciju terzic eto nsma nrkog polomlhenog matorans za debele novce da uzima sa blagajne i naravno terzicu pola. BOJKOT STADIONA DOK SE TERZIC I EKIPA NE OTERAJU IZ KLUBA....

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Prvo, trebaju nam 3 napadaca, a ne da molimo boga da se slucajno neko (Pesic) ne povredi, Katai ne moze da igra napadaca, eventualno nekad kao iznudjeno resenje. Drugo, treba nam podmladjivanje ekipe kvalitetnim igracima, gde je nestao mali Mijatovic? Trece, otarasite se boranije koja dzaba uzima platu godinama unazad i cetvrto, treba nam trener sa mudima do poda i autoritetom. I naravno Mrkela stručnjak da ode da ga ne gledam vise...pozdrav
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Mislim da mnogi nerazumeju politiku kluba i kako C.Zvezda trenutno funkcionise.Svima koji su ozbiljniji pratioci fudbala u SRB je jasno da Milojevic nije doveden da vodi C.Zvezdu u LŠ.vec samo da za male pare odradi posao do kraja sezone.Bodovna prednost dala je priliku Zvezdi da se zahvali Stankovicu koji je u klubu imao velike pare a doveden je trener sa mizernom platom od 2-3 hilj.evra da u svoj si-vi upise titulu i tako lakse nadje neki iole ozbiljniji angazman.Posto sa titulom prvaka Srbije ima sigurno mesto u LŠ nadaju se u klubu da ce sa raznoraznim kombinacijama jos malo dopuniti svoje dzepove posto ih klupska kasa neinteresuje jer da je drugacije nebi u Evropi sluzili kao ekipa za popravljanje gol razlike i sramotne poraze koji su upisani najcrnjim slovima u istoriji kluba.Nemoguce je objasniti situaciju da je C.Zvezda kao sampion drzave u nemogucnosti da napravi iole ozbiljniji transfer a kao dokaz je Erakovic za koga su sve novine bile placene da u SRB spinuju pricu kluba kako igrac nece otici ispod 15.mil.evra a onda kao otreznjenje stigne jedina ponuda za istog igraca od 4.mil.evra tako da sada vise i nemamo priliku da citamo bajke.Crvena Zvezda se nalazi u bezizlaznoj situaciji i plasim se kao realan posmatrac da ce ubrzo doziveti najteze trenutke u istoriji kluba...ako pogledamo samo podatak da igrace C.Zvezde nezele da prime klubovi cak ni na pozajmicu a da negovorimo o nekom transferu a samo jedan podatak je totalno porazavajuci...dolazi trenutak kada ce iz kluba morati da ode 15.igraca iz prve postave sto zbog godina sto zbog losijeg kvaliteta i upravo iz tog razloga klub nece od cak njih 12.prihodovati ni evro.Svi znamo da su nosioci igre igraci sa preko 30.g.i da vise nemaju mnogi od njih cak ni trzisnu vrednost pa ce klub morati da napuste da bi u poznim godinama barem neki evro zaradili pred fudbalsku penziju u Aziji ili nekoj od Arapskih zemalja.Neka vam primer bude odlazak jednog od najboljih u ovom trenutku a to je bio Ben koji je ozbiljan novac uzeo C.Zvezdi(ako ke uopste isplacen)i otisao iz istog bez da je C.Zvezda zaradila i cent a jos ce biti problem ukoliko isti igrac bude tuzio klub zbog neisplacenih zarada a postoji velika verovatnoca.Dakle....navijaci C.Zvezde ne zivite u nadi da sa LŠ.dolaze bolji dani...reagujte i nedozvolite da opet od vaseg kluba prave vrecu za udaranje i nedozvolite da opet dodjete na stadion i da gledate utakmicu gde dozivljavate poraze od 0:6-1:6-0:5-0:4-1:4,samo ako se udruzite sprečićete da protiv vas igraju Evropski klubovi sa omladinskim ekipama i da vas ponizavaju na vasem stadionu kao sto su to poslednjih sezona radili Arsenal i jos neke ekipe.Stanite iza svog kluba i sprecite da vas pocetak sledece sezone zaledi i razmislite o ovome sto sam napisao jer vas ni malo neceka lepa buducnost.

всс

pre preko 1 godinu

Саша ПФЦ - ајд што немаш појма и што спинујеш као сваки гробар, него што си неписмен сине! Под хитно у вечерњу школу! Брините ви вашу бригу - толико година у кошарци и фудбалу титулу нисте видели! Наше управе раде одлично, после 10 година без Европе играли смо шесту за редом, обезбедили директну ЛШ догодине а и вама обезбедили квалификације за ЛШ! Зато боље гледај у своје двориште! Што се кукања за шпицом тиче, тешко је погодити доброг који ће се уклопити ЗА МАЛЕ ПАРЕ! Шпицеви су најскупљи, а квалитетни коштају десетине милиона. Ми тих пара наравно немамо и свака куповина је мачка у џаку. Пробали смо са шпицевима који играли серију А и Француску прву лигу и ништа! Нису се снашли. Ево колико Барса изгубила са једним Депајем, који је и велико име и репрезентативац Холандије а није је играо, још отишао за само 3 милиона! Колико има таквих промашаја. Надам се да ће се наћи неки из Африке или Јужне Америке - реалније је да их платимо јер су јефтинији а уопште нису мање квалитетни.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Sto tebe gdine Sasa zabole zadnji trap za Zvezdu. Veruj mi ja utakmicu tvog kluba nisam pogledai mnooogo godina u bilo kom sportu sem u derbiju koji ste igrali sa mojim klubom. Zelim vam svu srecu. O nivoima govori tabela i tu prestaje diskusija. Savete deli onom za koga navijas.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

nemojte tako, nije sve tako crno. ako nista sad barem imamo 3 desna beka.
V

Vladam.

pre preko 1 godinu

tebi Gobeljic desni bek?
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Nije tebi dobro decko,primas si platicu i radis kako kazu Mrkela i Terzic
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Dobro jos jedna pobeda na pripremama bice to sve super samo da se ovako nastsvi sa pobedama u Prvenstvu i Kupu.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

@Don Vito Corleone-Nikad nije ni koriscena Evropa za dobrobit kluba, vec onih koji ga vode. Uzmes dobru kintu, kupujes poluproizvode koje niko nece, ekipa je puna preplacenih vezara, podmladak nemas i naravno da nemas koga da prodas i iskoristis Ligu sampiona kao izlog ako vec nemas kvalitet da se takmicis u istoj. Tako ce biti i ove godine, kao i proslih 10 i narednih 20, igraju ti indijanci, masa se lozi jer si bolji od partizana(!!) a glavonje puni kao brodovi. Samo dok si sampion ping pong lige. Volim Zvezdu vise od zivota ali mi je pola istog uzela, valjda tako mora, jbg.
M

Mutombo drugi

pre preko 1 godinu

Klinci Milosevic i Sljivic…. Jbg, provalili pricu! A kakav bi napad imali!!!
S

Sbirki

pre preko 1 godinu

U ove tri utakmice ni jedan gol nam nisu postigli spicevi, zato sto osim Pesica i nemamo spica. Mijatovic je jos zelen, a Kulibalija ne ubrajam u fudbalere i ne znam sta vise trazi u klubu. Pothitno dovodite napadaca.
M

Ma sila ste

pre preko 1 godinu

nema sta. Sve se vrti oko vas. Nece jos dugo ova vlast,pa zato otimajte kradite,a posle….zapamticete nas
G

Gig

pre preko 1 godinu

Lazar Nikolic odlican. Za Gobeljica izmislio fudbal. Drugi Zule Stojkovic.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Prvo, trebaju nam 3 napadaca, a ne da molimo boga da se slucajno neko (Pesic) ne povredi, Katai ne moze da igra napadaca, eventualno nekad kao iznudjeno resenje. Drugo, treba nam podmladjivanje ekipe kvalitetnim igracima, gde je nestao mali Mijatovic? Trece, otarasite se boranije koja dzaba uzima platu godinama unazad i cetvrto, treba nam trener sa mudima do poda i autoritetom. I naravno Mrkela stručnjak da ode da ga ne gledam vise...pozdrav
И

Иста прича сваки пут

pre preko 1 godinu

Не купујемо само да би смо купили.. Купујеш оно што ти хвали, што доноси квалитет квантитета је и онако пуно у тиму..
д

дилема

pre preko 1 godinu

хвали или фали?!?!?!?!?!?
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Није лако и теби мучениче, ем ти незнаш, ем играче немаш!
U

Umetnik

pre preko 1 godinu

Em smo mi budale sto se nerviramo.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Svakim danom me sve više i više nerviraš. Za malo jače od pola godine igramo LŠ, vrhunski špic je već trebao da bude tu. A te izlizane priče nećemo na silu da dovodimo špica, imamo i lažnu devetku itd itd to pričaj nekome drugom i malo manje izigravaj Terzićevog portparola. Špic je najmanji problem da se dovede, nego vi ne znate da ga nadjete više od 3 godine. Vidim Ja kako stvari stoje da se ni ova LŠ neće iskoristiti da se Zvezda podigne na viši nivo, kao ni što se nisu iskoristile ni predhodne dve LŠ. Mnogo olako shvatate LŠ, a ništa ne radite da dovedete pojačanja dostojna igranja u LŠ. Važno da bude puna kancelarija kada legne uplata od LŠ, meni ovoliko, tebi ovoliko, onom ovoliko itd itd a to što stagniramo tri godine nema veze.
9

95

pre preko 1 godinu

Samo napred junaci! Ne obazirite se na ovog bota u komentarima koji je dobio zadatak da otera trenera kao što su terali Dekija godinama. Drao vas je Deki, odraće vas i Cokna!
1

1983

pre preko 1 godinu

Ovaj ce ih odrati sigurno samo da zalize kosu i polecemo
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Koliko ovde negativaca ima koji samo da napišu nešto protiv. Zvezda je potpisala Pitera Olayinku za LŠ. Koga više da dovede za napad. Imamo Pešića, Kataija i J. Mijatovića. Za krilne pozicije mi imamo Bukarija(Motika) i Mitrovića(Mituljkić). Imamo bekove Vigo(L. Nikolić) i Azarov(Rodić). Vezni: Kanga(Stamenić od juna), Mijailović(Ado od juna), Ivanić(Kangwa). Potpuno kompletiran tim imamo. Sa ovima koji su sada na raspolaganju uzimamo prvenstvo i treba da uigramo samo dva igrača još za LŠ. Otići će verovatno Katai, Mustafa, Nikolić, Pankov. Ističu ugovori: Srnić, Krstičić, Gobeljić

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Kompletiran tim koji ce da se uigrava u junu za ligu sampiona, na pripremama i par utakmica u nasoj ligi do pocetka lige sampiona. ZA LIGU SAMPIONA DRUZE....jel si svestan sta pricas?!
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Питер је лево крило, или полушпиц ако тије лакше!
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Gobeljicu ugovor ističe tek 2024, tako da će taj još parazitirati u klubu.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Nekompetentni komentari. Opredeljenje Terzica da na sitnim transverima u kojima se tzv malo ugradjuje pa onda prodaje klince sto pre. Maximum mil i po eur a onda oni budu igraci sa ogromnim transverima poput Jovica. Klub tone sve dublje dugovi do neba. Nemamo spica jer nece da vrate Joveljica sto nece da forsiraju Pruceva, Motiku , Mijailovica prosto nema dovoljno tala. Sta je covek proteklih godina prodao od Jovica, Racica, Terzica, Lazetica sve pre vremena i jos desetak izuzetnih igraca na milost i nemilost u inostranstvo ne dajuci im sansu da se dokazu u Zvezdi. Brdo propalih stranaca za mnogo para od kojih je samo Donald, Ben i Falcineli bili faktor u timu. Cak ni Boace prosek. Alo nema prodaje klinca bez dve sezone stalnog igranja u prvih 11. Smesno je ponavljam se Rodic njegov covek najjaci ugovor nezamenljiv a sve petice u evroligi preko njega jer covek glumi krilo a bunar iza njega. Vidis svi Srbi hoce da se u kosarci vrate u Zvezdu a od fudbala beze. Da se predstavim ja sam navijac Zvezde od sezdesetih godina proslok veka.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Ne uigrava se celi tim od juna, već samo špic Olaynka će ga igrati i zadnji vezni Ado. Od 10 igrača imamo 8 za LŠ.
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Ali ove izjave tipa "reagovaćemo ako nađemo nešto" svaki bogovetni prelazni rok. Pa šta radite celu polusezonu ako tražite igrače dve nedelje pre početka prvenstva? Da li je moguće da oni na početku prelaznog roka nemaju spisak sa po nekoliko imena na svakoj poziciji na kojoj planiraju pojačanje, i onda kreneš redom od prvog pika, pa ako taj ne može onda teraj dalje do 5, 6, 7. opcije. A ne 20. januara oni traže, vagaju i češljaju tržište. Pa jel se još u septembru videlo da od Kulibalija nema ništa i da će morati da se dovede napadač. I evo još dve nedelje do nastavka prvenstva, napadača ni na vidiku.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Zovite Ivicu Ilijeva i pitajte ga za savet.Nije sramota pitati kad ne znas,on je za 0 € doveo Tavambu,Djurdjevica,Sadika i 2 puta Rikarda a vi imate MILIONE i dovodite neke Dionije,onog iz Norveske zaboravi mu ime itd.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Tavambu hahaha, Djurdjevic nije trebalo skautirati jer se vec znalo za njega, Sadik je Romin djak i nije neka nauka dovesti ga za male pare. Vi ste to mogli jer ste raspad i mozete da razigravate takve pa ako pogodite super, mi trazimo odmah rezultate i kvalitetne igre, seti se koliko je Sadik bio pljuvan. Sto se tice Rikarda smesan je igrac, u derbiju se ne vidi, u Evropi takodje. I nemoj da smaras vise na Zvezdinim vestima.
E

Ejj

pre preko 1 godinu

Onaj iz Norveske je Ohi i on je doveden za nula (0) evrica i igrao je svaku utakmicu po poluvreme ili 60 min i ostavio vr.dobar utisak i na 24 utakmice postigao 12 gola,nego nekom je ocigledno smetao.
L

Lelemud

pre preko 1 godinu

Ohi. Zapamtili su ga grobari, mislim ime mu. A i onaj kvazi Mister što sad u Đenovi prodaje maglu. Dok ne ispadne. On ga je i oterao, debil!
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Ajde da pustimo coveka da zavrsi sezonu,pa da vidimo od leta kako ce i sta biti u LS koju cemo najverovatnije igrati i da vidimo kakva ce nam igra biti kad on bude birao igrace koji mu trebaju. Ono sto je zatekao to mu je ostavio Deki,ovaj prelazni rok za sada mi se cini da dovode prava pojacanja ali opet cekajmo sledecu sezonu .
e

ej genije...

pre preko 1 godinu

Sram te bilo...
a

aleksa 444

pre preko 1 godinu

Daj vise oterajte ovog coveka. Nemamo ni napadaca a ni trenera. Nije mogao sa malmeom izbaciti zalgiris a sad bi da igra ligu sampiona i nesto pametuje
B

Bg

pre preko 1 godinu

Zalgiris je na kraju igrao Evropu i pokazao se kao solidna ekipa, preko leta se desava da favorit ispadne, igraci dolaze, odlaze, hvata se forma, fizicka sprema. U Malmeu je bio dobar a pogledaj sad gde je Malme bez njega i Birmancevica, sa njima su uzeli kup i bilo blizu titule, a onda su ga na leto smenili i prvenstvo zavrsili kao sedmi. Sa Hamarbijem je igrao po mnogima prelep i ofanzivan fudbal, hteo ga je Rozenborg.
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

BG@ Šta se brate trudiš, gubljenje vremena, vidiš da upise piše 5-6 istih ljudi. Njima je Rozemborg vjerovatno čokolada 😉
A

Aleks007

pre preko 1 godinu

Pustite coveka, bar sa trenerima smo do sada pogadjali Terza tu ne gresi, ima dobar osećaj. Za igrače je to često lutrija... Nažalost mi i u okruženju nema trenera kao u košarci i to nam je što nam je. Verujem da će biti dobar naslednik posle Miloja i Dekija koji nije imao uopšte iskustva on ga bar ima kakvog takvog...
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Тренере има, само их треба назвати и то правих звездаша! Примера ради, Роберт Просинечки, Бошко Ѓуровски, Славиша Стојановиќ или Рикардо Са Пинто итд, итд!
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Josko mudracu sve sto si pobrojao nije resenje. Trener nije problem. Problem je Terzic koji dovodi krseve i politika prodaj klinca da se utalis a krsevi igraju i dovode se nikakvi stranci. Baccaju se pare a on zaradjuje.
G

Gost665

pre preko 1 godinu

ljudi se bave pljuvanjem borjana, pesica koga sve ne a sve počinje od trenera
B

Bg

pre preko 1 godinu

Pa sad da je Gvardiola na klupi ne bi nista bolje od Milojevica uradio, ima tu mnogo igraca sa kojima smo trebali da se pozdravimo a jos uvek nismo. Borjan, Milunovic, Rodic, Gobeljic, Krsticic, Srnic, Nikolic, Kanga, Katai, Kulibali, Pesic. Sve su to istroseni igraci koji su svoj maksimum odavno dali, ni motivacija nije ista.
M

Mile MEKLAUD

pre preko 1 godinu

Imamo špica, Ljubimca delija, a zve se Kalifa Kulibali
G

Gost779

pre preko 1 godinu

Bolje za te pare da su doveli Miu Kalifu, bila bi veći ljubimac navijača.
p

petlovob

pre preko 1 godinu

izvini klope
G

Gost domaćin

pre preko 1 godinu

Reče Cokna kome dovedoše mlađanog virtouza Kulibalija od 30+ leta.😂
B

Bg

pre preko 1 godinu

Za ciji se dolazak nije pitao jer je Kulibali dogovren ranije.
G

Gost677

pre preko 1 godinu

treba nam trener.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

A sta je sa Pesicem pa ne igra? Jel on na pripremama uopste?
M

Mile MEKLAUD

pre preko 1 godinu

@ Pomaže Kulibaliju "da se snađe". 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝
T

Tako ocligedno...

pre preko 1 godinu

Nije nama potreban napadac, nama je potreban trener.
š

šta će nam

pre preko 1 godinu

Imamo Petrića valjda, odkud sad da nam treba trener?
P

Pitam se pitam...

pre preko 1 godinu

Lazni trener, Promasaj ali uzima sigurno 200.000 evra i boli ga uvo to sto ce zvezda da pati sa njim kao sto je patila cele jeseni a izgovori tipa igraci u soku zbog ispadanja , Pitam se sta ce sad biti izgovor za lose igre i jadne 1:0 pobede?