Milojević: Marinov gol kao nagrada, analiziraćemo sporne situacije

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.10.19. | 19:35

Trener Zvezde podvlači da je pobeda zaslužena

Mučila se, mučila i na kraju porodila pobedu Crvena zvezda u Kruševcu.

Šampion je napadao Napredak od prvog d poslednjeg minuta, stvorio gomilu šansi, a na kraju je iskoristio onu poslednju kada je Marko Marin majstorskim golom iz slobodnog udarca doneo minimalnu pobedu.

Izabrane vesti

Priznao je Zvezdin trener Vladan Milojević da je očekivao tešku utakmicu, ali i da je pobeda na kraju zaslužena.
“Veoma važna pobeda za nas. Za razliku od ostalih utakmica danas smo većinu meča dominirali i imali veliki broj udaraca na gol. Ovakvu igru sam i tražio od svojih igrača jer znam ekipa Napretka vrši odličan presing na protivnika i dobro postavlja defanzivni blok, dok u napadu poseduju odlične trkače kao što su Zec i Ivanović. Ovaj meč me podseća na utakmicu kada je ekipu Napretka vodio trener Kosanović, a mi smo poraženi u poslednji minutima meča prelepim pogotkom Mitrovića.U poslednjih 10 minuta smo ušli pomalo konfuzno, jer smo pokušavali da postignemo gol,a ujedno smo morali i da se branimo našu polovinu od kontra napada. Ipak, gol Marina je došao kao nagrada za našu dobru igru i mislim da smo zasluženo slavili”, rekao je Milojević za klupski sajt posle meča.

Zvezdin strateg se dotakao i nekih sudijski odluka na meču.  
“Postojali su sporni trenutci u prvom poluvremenu kod gola Degeneka i faula nad Benom i te situacije ćemo analizirati. Odigrali smo sjajnu utakimicu i zadovoljan sam igrom jer smo imali čak 18 šuteva prema golu, od kojih je 10 išlo u okvir gola što je dokaz kakav smo meč odigrali. Okrećemo se kup utakmici koju igramo u sredu protiv Trepče, a ekipi Napretka i treneru Roganu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja”.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara