Komentari na vest

Milojević kandidat za klupu Fajenorda, problem je plata od 2.500.000 evra

G

Glavatitrećeligaš

pre 23 dana

Neregularno takmičenje Partizan treba po pravilniku da igra trecu ligu.
N

Nemanja8989

pre 23 dana

Milos Milojevic da vod Fejnord? ahahhahahahh,dobar vic,dobar…🤣
i

iz Čikaga moji

pre 23 dana

Vratices se jednog dana, Coki - pevace ti cela marakana. Cole, vrati se. Vrati se, ti si nas!
C

Cola za trenera

pre 23 dana

Realno, Emirati su za Cola sprdnja. Presao igricu, zaledio Elmera na -11, uzeo kup... vreme mu je za "iskorak". Nece u Rusiju, to je za luzere.
P

Petit Ecolier

pre 23 dana

Coki, ne osvrci se za zlobne komentare, uzimas lovu, skolujes Elmera, raspituju se za tebe... Ti si nas ponos, buducnost struke. Pozdrav iz rodne grude. I da nam se vratis jednog dana!
i

ivangaryy

pre 23 dana

cekaj to bese onaj sto ga ovi nasi strucnjaci sutnuli zbog malog jese p sad doveli coveka koi im ide uz dlaku u klima na svaki njihov transver penzionere gde mogu svinleponda se ugrade ???
I

IVAN 82

pre 24 dana

Gospodo iz Moccarta, pa nije danaa 1 april
d

d.g.

pre 23 dana

On već za tu platu već radi. A i bolje je daa se skloni zbog tvog ćelavca jer ga bije gde stigne...
B

Bozur

pre 24 dana

Nije iz Bata Djorine skole i slabo se uklapa u ovaj nas mulj. Zato ga i pljuju. Svetla buducnost nase struke. Samo jako Coki, pun gas!
1

1912

pre 24 dana

Bata Đora ga je u jednom intervjuu toliko ishvalio i izneo mišljenje da su trebali da ga zadrže umesto što su doveli Bahara. Tako da ne lupaj.
1

1913

pre 24 dana

@1912 Pedantni, ti li si?
@

@1912

pre 23 dana

To sto ga Djoric svojata, ne znaci nista. Lik se skolovao u Skandinaviji, nema veze sa tvojim Djorinim uhlebima tipa Stanoje, Miloje, Siva Fazan i slicni, tako da ne lupetaj! Pozz!
@

@1912

pre 23 dana

A tvoj strucnjak, Djokin pitomac, deklasiran od Veleza, njega Djoka nije hvalio? Potpiso mu diplomu?

Golubar

pre 23 dana

Ali zato kad se sretnu u Knjazevcu ljube se kao da su otac i sin.
D

Dzejms Hetfild

pre 24 dana

Svi koji se podsmevaju Cokni, mogu samo da mu pljunu pod prozor. Cole samo guraj, vratices se jednog dana kad prodje ovaj zulum.
2

2 na 2

pre 24 dana

Kad je najveći životni uspeh napisati cokna umesto nečijeg imena. E to samo ima u Srbistanu
1

1 na 2

pre 23 dana

E moj ti, pa nas Cole je ljudina jedna. Nadimak mu je Cokna. Coki, Cole, Cokara... pa on se prvi sprda sa time. Nije on "mister" ili "sef"... Miki je gotiva! A ti pali, mnogo si negativan. Uci od Cokija!
x

xyz

pre 24 dana

Fejnord je NAVLAKUŠA! Ide u Ferencvaroš aman kako ne razumete.
B

Burek

pre 24 dana

Pa dobro, i to je dobar klub
V

Viki Miljković

pre 24 dana

Lik u prethodne dve sezone izgubio samo jednu utakmicu. Slep čovek ga ne bi uzeo u razmatranje.
M

Micko 1890

pre 24 dana

Ako njega izaberu nece ni u ligu konferencije. Mutant
P

Pablik rilejšnšip

pre 24 dana

Bravo za Miloja,ne razumijem zašto bi bilo nekome krivo ako on dobro zarađuje u UAE.Međutim,mislim da Milojević kao i većina stručnjaka koji su radili u Srbiji prave jednu kardinalnu grešku.Olako a neki i bahato se odnose prema javnosti.Ovaj Milojević je odavao utisak nekoga ko samo gleda u laptop.Javnost ga je doživjela olako,taj utisak se prenio i na rukovodstvo,dogodilo se šta se dogodilo.Ja Stankoviću najviše zamjeram kada je jednom za LŠ rekao "taj kompetišn".Ima zoga koliko hoćete,nije banalno nimalo.
V

Viki Miljković

pre 24 dana

Prva 'mana' je što je bio pomoćnik. Nijedan pomoćnik (makar u 21. veku) nije postao glavni trener. Druga je što je u svakom intervjuu govorio kako jeste. Naš navijač ne želi da čuje, a uprava ne želi da im kontrira.
V

Viki Miljković

pre 24 dana

Prva 'mana' je što je bio pomoćnik. Nijedan pomoćnik (makar u 21. veku) nije postao glavni trener. Druga je što je u svakom intervjuu govorio kako jeste. Naš navijač ne želi da čuje, a uprava ne želi da kontrira, ni da napravi dugoročni plan da Zvezda postane moderan klub.
R

ROCA

pre 24 dana

Pa Bayern vapi za trenerom.....sta se ceka?!
d

d.g.

pre 24 dana

Preggovaraju sa Stanojem pošto je slobodan.
K

Korner

pre 24 dana

Možda ce Nikolica ili Ilic,haha
S

Savatije

pre 24 dana

Au jbt kakva vest! 😆 U fazonu, Fejnord stidljivo opipava Coknin puls… 🤡🤡🤡 Još samo da pročitamo da ludi Stanoje preuzima Bajern, pa da slobodno konstatujemo da je sportsko novinarstvo otišlo u tri pm.
T

Tubeki

pre 24 dana

Pre ga Svi pljuvali Sad svi hvale A kako je hvaljen Bakar
Đ

Đukin fan

pre 24 dana

Ako je uramio 2,5 mil € godišnje on je akademik!!!I da ne mrda odatle!!!
l

laker

pre 24 dana

bolji trener od Piksija
A

Ako cemo realno

pre 24 dana

Svako je bolji trener od Piksija.
P

Palmas

pre 24 dana

To i nije tesko, slozicemo se..
Č

Čestitke

pre 24 dana

Cokna Prvi, prvi moler prve lige, platio članak u švedskoj žutoj štampi i častio vas malo da prenesete. Ako je, široko, narokale se premije, ima se.
D

Dzi

pre 23 dana

Realno da bas od svih stigne vest bas iz Svedske... A realno nije los trener...
D

Dzi

pre 23 dana

Realno da bas od svih stigne vest bas iz Svedske... A realno nije los trener...
z

za ime sveta

pre 24 dana

Koliko glupa vest. Kaže "Fejenord bi ga želeo, ali ima platu od 2.5m" a u daljem tekstu, ali je zato zainteresovan Ferencvaroš.Kao njima to nije problem, pa sve i sa Gazpromom. Klasičan menadžerski tekst. Ovo je kao kad Rajo plati neke novine iz Švice da napišu ide Orlandić u Bazel, da bi mu digli cenu na Tajlandu.
I

Immobile

pre 24 dana

Usudiću se da kažem, najbolji trener(najpersepktivniji sigurno) Crvene zvezde u 21. veku koji je bez razloga oteran uz nepostojećs objašnjenja. Dupla kruna i bez produžetka saradnje, to samo u Srbiji ima, plus nijedan derbi nije izgubio. Jedini trener uz Vladana Milojevića koji se nije talio na transferima i čuda stvarao u ovoj evropskoj odiseji. I daleko najpošteniji, jer nije poltron i šlihtara. Porodica mu živi u Stokholmu daleko od zbivanja u našoj republici. Pogledajte njegovu karijeru i kako je postepeno gradio. 2 vezane duple krune, kup Švedske i osvojena druga švedska liga, za 5 godina trenerske karijere kao glavni trener. Kada ga Marko Nikolić vidi nije mu dobro, u 3 utakmice demoliran sa daleko boljim i zvučnijim timom. Milojevićev Al Wasl je 5. po budžetu plata u ligi, dakle ne tržišne vrednosti koju je on podigao ove godine znatno. U toj ligi kao treneri rade Hernan Crespo, Cozmin Olariou, Alfred Schreuder... Nepravedno oteran i izigran, potrošen od strane poltronske uprave. Uz Ivana Jovanovića, Vladimira Ivića, Slavišu Jokanovića i Veljka Paunovića najbolji srpski trener jer gradi karijeru i van granica Srbije i to vrlo uspešno.
B

Burek

pre 24 dana

Bravo care, delim tvoje mišljenje !!! Inače, ima nešto u prezimenu Milojević :)))

Marko Pavlovic

pre 24 dana

Druže imaš li ti život, kada pišeš ovakvw komentare. Koji crni milojević, prosek sa kupljenim vuletovim titulama,
I

Immobile

pre 24 dana

@Marko Pavlovic Jel kupio i ovu duplu krunu i ove trofeje u Švedskoj za 5 godina karijere? Ja jako brzo pišem i mislim, meni za ovakav tekst treba 3 minuta. Tebi verovatno godinu dana.
r

rf34

pre 24 dana

Sledeći korak Conka u Luzerpulu hahahahahaha
N

Ngl

pre 24 dana

🤣🤣🤣🤣🤣
G

Gostgost

pre 24 dana

Ne secam se da vas je ovoliko bilo za njega kad ste ga pre godinu dana terali i navijali za Bahara. Bukvalno nas je dvojica-trojica bilo koji smo pisali pozitivno o njemu, a sad su odjednom svi za njega, a tada ga najstrasnije pljuvali. Samo gazi Miloje, zelim ti bar remi u sledecoj utakmici, sto je dovoljno za titulu i duplu krunu!
D

Dejani

pre 24 dana

Možda je dobar, ali u Zvezdi je bio loš. Svaki intervju posle utakmice je bila analiza i govorio je moramo da popravimo ovo, moramo popraviti ono… Zvezda je izgledala dosta slabo u LE. Opet možda mu ne lezi nas fudbal, a ovaj u sjevernoj Evropi paše njegovom nacinu razmišljanja.. Bas bih volio da vidim kako bi izgledao taj Feyenoord sa njim.
I

Immobile

pre 24 dana

Kakav mu je tim ostavljen, na gol manje, nespreman fizički, tim pun razbojnika i neradnika. On čovek igra napadački ozbiljan fudbal, što nije mogao da implementira ovde jer bi doživeo katastrofu sa takkvim timom koji je imao na raspolaganju. Liga Evrope je igrana rekreativno bez bilo kakve doselekcije niti su očekivanja u istoj bila bitna u najtežoj grupi ikada koju je CZ imala ubedljivo, prvak Turske, prvak Mađarske i Monako. Pogodio desnog beka koji je pre toga bio misaona imenica, imali su Gajića kog su oterali zarad guranja Gobeljića, i on dovede Viga da gol na derbiju odigra sasvim solidno i Bahar ga otera i sada desnog beka pokriva Mijailović kog je takođe on prošle zime doselektirao. Kada pišete ovako paušalne tekstove, morate imati u vidu sve okolnosti, zato je i klub tu gde je u Evropi jer u njemu rade amateri, bezveznjaci i poltroni.
M

Mosquito

pre 24 dana

Tesko da ce Milojevic da ostavi tako velike klubove radi minornog Fejenorda.
x

xyz

pre 24 dana

Pročitajte tekst još jednom. Obratite pažnju ko je objavio vest i koji se drugi klub spominje.
B

Burek

pre 24 dana

A šta fali Ferencvarošu ?
x

xyz

pre 24 dana

@Burek Ko kaže da fali? To si ti izvukao zaključak.
B

Burek

pre 24 dana

A što ti reče da obratimo pažnju na to koji je drugi klub u pitanju ?
x

xyz

pre 24 dana

@Burek Zato što ide u Ferencvaroš.
N

NR

pre 24 dana

Napisao neko na Pinku i Romi bukvalno misle da je to konacno. Kakvi menta***i.
I

Immobile

pre 24 dana

Švedski list objavio. Nikakav Pink, Hepi i ostali cirkusi.
@

@@@@

pre 24 dana

Desiće se prekjuče..
T

Tubeki

pre 24 dana

Proteran i ismevan od "navijaca"
C

Coki ti si nas

pre 24 dana

Samo cepaj Miki, nismo zaboravili i cekamo te da se jednom vratis, kad podje ovaj zulum koji te otera na pravdi Boga. Bice nas Cole ekstra trener! Spomenite i da je doskolovavao Elmera i zamrznuo ga na -11.
J

Jos ce ovaj

pre 24 dana

Levat da postane i trener bogte mazo!
Š

Ššššš

pre 24 dana

Kad ti levatu budeš ekonom u jednom od ovih klubova što je on trenirao, ostavi komentar.
B

Burek

pre 24 dana

Čudi me da neće Marka Nikolića, on je ipak za lige petica
E

Elmer D.

pre 24 dana

Zamrznut je u pustinji na -11. Coki ga oducio od fudbala.
B

Burek

pre 24 dana

E oni u nedelju opet igraju međusobni meč, što će definitivno odlučiti šampiona Emirata (a Al Vasl će biti domaćin)
I

Immobile

pre 24 dana

@Burek Dobio ga 3 puta, odučio ga. Sa jeftinijim timom, ako odigra nerešeno Al Wasl je prvak.
B

Burek

pre 24 dana

@Immobile Dada, znam. Realno je da odbrani domaći teren
d

dexiko

pre 24 dana

Sad mnogi pametuju a većina bila za to da napusti zvezdu.
l

laker

pre 24 dana

bolji od Vladana 3 puta i dobije otkaz nakon sto nema popraz hahah
1

1912

pre 24 dana

Teško da je bolji od Vladana ali ima svoje kvalitete u šta su se uverili Petrić, Duljaj i Nikolić.
A

Astoria

pre 24 dana

Nisu ga istrpeli u Zvezdi, iako je imao (i ima) potencijal. Slicno kao sa Alimpijevicem u kosarci. Ali tako je u profesionalnom sportu. Milojevic da je pametan, pa da smanji apetite vezane za finansije, jer je poziv Fajenorda (ako je ovo tacno) nesto sto se ne odbije. Klub iz Roterdama je clan holandske Velike trojke (uz Ajax i PSV), osvajao je titulu Holandije 16 puta. Za fudbalski CV to bi mu bila mozda i odskocna daska za neki klub iz Lige Petice. A i ne verujem da Holandjani bas tako male plate izdvajaju za trenere. Uostalom, trenutna vrednost holandsko tima po TM je 313,35 miliona evra, a sledece sezone ce natupati u LS, pa je to i dodatna prilika za dokazivanje buducem treneru i igracima.
D

Delija NBGD

pre 24 dana

Au to bi bilo super. Mislim da bi mu legla Holandija i takav klub.
V

Viki Miljković

pre 24 dana

Ne mogu da prežalim od kad je otišao... imali smo, nismo znali šta smo imali.
c

cv

pre 24 dana

a zvezdi nisi valjo
D

Don Vito Corleone'

pre 24 dana

Sve je to lepo osvajati trofeje u tamo nekim ligama, osvojite vi trofeje u ligama petice majstori. Sve stručnjak do stručnjaka, a nikoga u ligi petice. Čuj za Fejnord problem plata 2.5 miliona evra, daj nemojte da se zaebavamo.
M

Marex0891gost

pre 24 dana

Inace, drugoplasirani tim u toj "nekoj" ligi, vodi Celavi Nikolic, po pripadnicima jedne navijacke opcije, kandidat za lige petice. Skor u sezoni (po 2 meca u ligi i kupu) je 3-1-0, uz gol razliku 10-5, u korist MM. Eto malo konteksta o tome da li je, ili nije MM za lige petice....
@

@don vito

pre 24 dana

...naravno da je problem. ta plata nije problem u engleskoj i par spanskih klubova, za ostale je to velika plata, pogotovo u holandiji. ne bi bio problem da dovode ancelotija ali on nije anceloti, vec verovatno potpuni anonimus u holandskom fudbalu i kao takav da dobije 2.5 milki, nije bas sitnica.
&

&&&&&

pre 24 dana

Milos je ozbiljan trener ali ga u Zvezdi nisu dovoljno cenili napravice ce on dobru karijeru.
J

Junker

pre 24 dana

Nema sta da se ceni, prosto nije trener ni covek za rad u srpskom fudbalu. Nije za poredjenje, ali plastican primer, Anceloti doslovno najuren iz Bajerna jer ga svlacionica nije volela, a covek jedan od najboljih u istoriji. Ne moze svako svuda da radi.

Marko Pavlovic

pre 24 dana

A ovaj dole uporedjuje karlita i jwdnog dunstera
Z

Zek Ledej

pre 24 dana

Kakvi ste bolidi, jedini normalan Vaš trener i njega ste uspeli da oterate.

Marko Pavlovic

pre 24 dana

Doduše jedino ako je to bruto

Marko Pavlovic

pre 24 dana

2.5 miliona za koga aman zaman
S

Staranac1

pre 24 dana

Za mene je isto interesovan Mekdonalds. Ali problem je Plata, ne daju 2.000 Evra
r

rea

pre 24 dana

Ne daju 2000e, al zato preko studentske radiš za 300e i sve zvoni.
V

Vani

pre 24 dana

Sta rekoste stručnjaci kad ga oteraše???... nije za Evropu, bolji Bahar.... hahahhaha
G

Gost543

pre 24 dana

Koliko ima Bajkovic godisnje kao trener golmana?
L

Lola polu gola

pre 24 dana

Fejenord a ispod je ipak tu i Ferencvaroš hahahaha
l

lol12

pre 24 dana

A zar nece Duljaja, Šamrok Stanoja ili Kalimera Nikolica?
r

rea

pre 24 dana

Druže, nije u pitanju Klark Kent, već drugi Milojević koji je u Zvezdu došao za istu ovu platu i iz iste je oteran kao ker.

pancevac992

pre 24 dana

rea, kad neki od tih tvojih bude imao dve lige sampiona od prvog kola ligu evrope,prezimljavanje u istoj,dve pobede u ligi sampiona,i pobedu nad prvakom evrope,da se javis
B

Burek

pre 24 dana

@pancevac992 Pusti ga, vidiš da mu nije dobro otkad smo ih ometlali u košarci.