Milojević hoće Đeda još u svlačionici, kao nekada Milijaša

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.05.24. | 09:50

Nemanja Milunović bi mogao da ostane u Zvezdi, ali u drugoj ulozi

Sa pet šampionskih titula i tri osvojena Kupa Nemanja Milunović se oprostio od Crvene zvezde. Iako je bio mnogo učinkovitiji u prvom mandatu, čak imao i zvanje najboljeg štopera preliminarne faze Lige Evrope 2021. godine, popularni Đed je i u proleću za nama imao važnu ulogu u svlačionici Vladana Milojevića.

Pojedini igrači Crvene zvezde u formalnim i neformalnim razgovorima će vam uvek reći da je nekadašnji reprezentativac Srbije izuzetno bitan za atmosferu u taboru crveno-belih. Odnosno da je bio bitan, čak i u periodu kada nije imao važnu ulogu na terenu.

Izabrane vesti

Istekao je Nemanji Milunoviću ugovor sa Crvenom zvezdom, na meču sa Čukaričkim oproštaj su mu priredili i navijači, ali bi čovek koji je odigrao 126 utakmica u crveno-belom dresu mogao da produži staž u Ljutice Bogdana. U sasvim drugačijoj ulozi.

Kako se može čuti Vladan Milojević bi voleo da Nemanja Milunović i dalje bude prisutan u radnom prostoru. Odnosno da ga implementira u stručni štab crveno-belih, jer veruje da kao savetnik i mentor Milunović može da pomogne mlađim igračima, kao i strancima kako bi lakše prošli period aklimatizacije.

Sličan manevar Vladan Milojević je izveo u prvom mandatu, odnosno 2019. godine. Po okončanju igračke karijere Nenad Milijaš je odmah uskočio u stručni štab crveno-belih i počeo da peče trenerski zanat. Bio je to više nego dobar potez, s obzirom da je kasnije Milijaš radio u stručnom štabu Dejana Stankovića, a potom preuzeo omladinski tim crveno-belih. U nekoj perspektivi sigurno figurira kao potencijalni trener Crvene zvezde.

Pored Vladana Milojevića veliko poverenje u Nemanju Milunovića imali su Dejan Stanković, kao i Miloš Milojević. Izgubio je status kod Baraka Bahara, možda i zbog godina.

Ima ponudu na stolu Nemanja Milunović, ali pitanje je da li želi da se oprosti od aktivnog igranja. Imao bi šta popularni Đed da ponudi klubovima u Mozzart Bet Superligi.


tagovi

Vladan MilojevićNemanja Milunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara