Komentari na vest

Milojević: Dobro je što revanš igramo na Marakani

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre oko 2 meseca

Sama činjenica da smo izbegli Galatasaraj je znak da smo na žrebu prošli dobro. Bodo Glimt i Jagelonija nisu neka imena u Evropi, ali imena ne igraju zadnjih 30 godina, a Zvezda je ove godine imala jedan od najlošijih prelaznih rokova. Igrači koji su otišli sigurno su bolji od Dalsija i Pume , ovaj Milson ,,,??videćemo , ali protiv Tekstilca u prvom poluvremenu iz 7 pokušaja u situaciji 1na 1 protiv njihovog beja nijednom ga nije prošao a u Evropi ga čekaju bar 3 puta bolji igrači, Ilić jeste pojačanje, Elšnik sigurno jeste pojačanje ali malo je vremena za uigravanje,,, ovaj novi Koreanac je još uvek nepoznanica i teško da će uopšte biti starter protiv ovih ekipa. Vidim prodaju Mijajilovića a i Đigu,,,, u svakom slučaju Zvezda ima realne šanse da prođe u LŠ, ali ako ne prođe ovoga puta trener Milojević neće biti kriv, jer mu uprava dovodi 3-4 igrača koje on sigurno ne bi nikad uzeo, a i to radi prekasno.
D

Delije wien

pre oko 2 meseca

Koliko se secam Gargamel je na promociji Pume i Delasia rekao da je bas njih Milojevic trazio jer ih poznaje.... toliko da nije bas kriv a videli smo i igru protiv Mladosti i prvo poluvreme protiv Tekstilca ,on covece nema ni odbranu duva sa svih strana tim nam je realno duplo slabiji nego prosle godine
J

Juzni Front 1999

pre oko 2 meseca

Ja ne znam kako igraju Norvezani i Poljaci, ali samo znam da su Bode Glimt i Jagjelonija dobili najlakseg protivnika od svih nosioca, i da su jako zadovoljni sto nisu izvukli nekog drugog.

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Čuj, Južni front 1999!🤣 Koliko godinica ima naša mala duša?
D

Dragan 1985

pre oko 2 meseca

Svi pricaju o Bodo Glimtu. A sve mi se cini da ce Zvezda na kraju u nekadasnji sovjetski grad Bjalistok koji se danas nalazi u Poljskoj, gde i danas zivi oko 60% Belorusa. Vec su jednom Norvezani ispali od Poljaka, to nije bilo davno. Cak mislim da im je ovaj trener bio i tada trener Kjetil Knutsen.
Z

Zvezdav

pre oko 2 meseca

Kratko Ostanic
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Sta je vama ljudi? Milojevic je sa Aleksom Vukanovicem, Gobeljicem i slicnim igracima prolazio Salcburg i Jang Bojse. Stvarno mislite da ne moze da prodje Bodo sa mnogo jacim timom koji danas ima?
N

NDCZ

pre oko 2 meseca

Milojević: “Dobro je što revanš igramo na Marakani”! Kako je igrala Zvezda u prva tri kola u SLS, džaba je tebi da igrate protiv ne znam koga! Ti nisi sposoban da pripremiš ekipu! Jel’ misliš da ćeš nekoga pobediti sa Hvangom, Seulom, Nedaje, Đigom, Olanjikom, Dačom, Pumom, Kangom i Nilsonom?! Spusti se malo na zemlju i zabrini se, jer ništa nisi do sada uradio od igre Zvezde!
R

Radee

pre oko 2 meseca

Izvini" murinjo" nismo te prepoznali kako vi dunsteri delite lekcije profesionanom treneru sa dugogodisnjim iskustvom pa limeni je za tebe i slicne doktor fudbalske taktike
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Pravi Zvezdaši vole i poštuju Vladana Milojevića! Ko piše kontra on nije Zvezdaš
D

Dr Khumalo@Rubikova kocka!

pre oko 2 meseca

@Rubikova kocka – kakvo idolatrijsko oduševljenje sa Milojevićem! Ovaj tvoj komentar je istinski spomenik bezličnosti i poltronstva i koji je svakog pravog navijača Zvezde naterao da se postidi i zacrveni! Kakva je igra Zvezde u prva tri kola SLS?!
D

Delije wien

pre oko 2 meseca

Rubikova kocka@ kako bre da ga postujem ljubi te brat odvedem decu i sestrice na Marakanu .... na Mladost,jel ono igra moje Zvezde svaka njemu cast dva puta uveo Zvezdu u L.Sampiona da li da ga postujem zbog Pume i Dalsia???Da budemo iskreni Zvezda je dosta slabija nego prosle godine to i slep vidi mi nemamo odbranu,dokle vise onaj Rodic,Katai .... da budem iskren ovo je najgori prelazni rok u zadnjih 10 godina i tim je dosta oslabljen zato govorim da Gargamel treba za primer da ode
R

Rekohjaaaa

pre oko 2 meseca

Pravi zvezdasi misle dobro zvezdi,Milojevic je los trener
F

Familija

pre oko 2 meseca

LIGA ŠAMPIONA idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii
b

bolesno

pre oko 2 meseca

Covek uspe da 3x za redom udje u evropska takmicenja iz prvog kola pobedi u ligi sampiona sto drugi nisu uspeli, I onda dodje neko da kaze "e sad da te vidimo kakav si trener" zamislite vi taj nivo bezobrazluka i ostrascenosti
D

DukiM

pre oko 2 meseca

Više na sreću nego na znanje i iskustvo. Ni on sam nije verovao da će uspeti, tako da mani nas te ofucane priče.
Z

Zvlat BG@Hdjshsksg

pre oko 2 meseca

@ Hdjshsksg –Kako si mogao da napišeš ovu notornu glupost: “Od tada je sve pocelo i tako je Zvezda krenula da zaradjuje ozbiljan novac u ovom veku”, kada svi znaju da je Zvezda u manjku za 70 miliona evrića! Uvek je bilo budala, ali nije bilo interneta, pa su patili samo rođaci i prve komšije, a ovo danas je prava katastrofa!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Kradljivce nika, kako je? Jesi dobro? Aj zaobidji me! Hvala!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Vidi druže. Nakantaš ih tamo 5 0 i revaš može bilo gde onda.
a

ajde ne prdi

pre oko 2 meseca

pa kako si ti pametan a ko ih je to tako nakantao reci nam pametni
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Šta mene briga za druge. Mene interesuje Zvezda. Te floskule o revanšima ovo ono sh budalaštine. Zvezda bre mora u svakoj utakmici da ide na 5 0 bole nas patka za te ziheraške fore o revanšima o okrugloj lopti o svi danas igraju fudbal i slično. Razguziš druže protivnika u prvoj pa nek se on čese o revanš meču. To ziherašenje prvu ćemo u gostima da izvučemo nerešeno pa onda kući revanš lako ćemo se uvek obije nama o glavu.
L

Lzzzr

pre oko 2 meseca

Sad sledi da se vidi da li ovaj zna nesto ili samo u svojoj ligi moze da pobedjuje i daje izjave sudije su takve kakve su nase su..
a

alo lazljivi

pre oko 2 meseca

pored toliko ulazenja u evropu iz prvog kola ti nesto tako pises?
L

Laik-laik

pre oko 2 meseca

I madjija se uplašio....prelake ekipe i nikada lakse da se prodje ....e a posle u grupama,NEK SMO ŽIVI I ZDRAVI....ko živ ko mrtav....
V

Vašarište

pre oko 2 meseca

Miloje,nemoj da se bojis,bice ovo dobro...dovoljno je da im Madjija udje u svlačionicu na poluvremenu i pokaže tvoju diplomu....secas se kako je OFK-a primila 6komada u drugom poluvremenu....zato nema straha ni brige vec im pokaži znanje...samo znanje....
N

Neko 13

pre oko 2 meseca

Vidi, malisa, to sa OFK-om nema veze sa Milojem. On je dosao dve godine posle. Toliko o tvom poznavanju prilika. Ali, razumem te. Pokusavas da ispadnes pametan u drustvu.
t

tisikaomadjija

pre oko 2 meseca

Jedno 3-4 puta veci budzet ima snszvezda od Boda, o Poljacima da i ne pricam. Laksi protivnici za ligu sampiona nego za konferenciju :D
G

Gosticc

pre oko 2 meseca

Ako ovo ne prođeš druže, pocepaj trenersku diplomu i bezi u mišju rupu! Eto tako..
d

da znas

pre oko 2 meseca

i da ne prodje ostaje trener zvezde tebi u inat
V

Vladan Milojevic.

pre oko 2 meseca

Ko si ti ?
z

zaks

pre oko 2 meseca

Prijatelju, i Poljska i Norveška su iznad nas po kvalitetu fudbala, trenutno,tako da to nisu nimalo naivne ekipe kako ti misliš.Nema više autsajdera.
9

95

pre oko 2 meseca

„Bode i Jagjelonija su disciplinovane ekipe“, poručio trener crveno-belih! On nam je otkrio Ameriku! Druže Milojeviću, ako nemaš ništa pametno da kažeš, bolje ništa ne pričaj! Vređaš inteligenciju prosečnog navijača Zvezde! Ti si se sada našao u nebranom grožđu, jer svi očekuju lagani prolaz Zvezde,a ti si nesposoban za tako nešto! Onoga ko je tebe ponovo doveo u Zvezdu, treba ga odstraniti iz fudbala za sledećih 99 godina!
H

Hdjshsksg

pre oko 2 meseca

Onoga ko je njega doveo u Zvezdu treba zlatom pozlatiti, jer je Miloje doneo 2 ucesca u Ligi sampiona, i 1 ucesce u LE... Od tada je sve pocelo i tako je Zvezda krenula da zaradjuje ozbiljan novac u ovom veku.
m

mrss

pre oko 2 meseca

koliko ge placaju po komentarum
m

mrss

pre oko 2 meseca

koliko ge placaju po komentarum
r

rrrr

pre oko 2 meseca

Grobare bi trebalo izmisliti,zar ne? Miloje je to već dva puta uradio iz prvog kola kvalifikacija.To svaki pravi zvezdas pamti a ti tvrdis da on to ne zna .
P

Postament

pre oko 2 meseca

Zvezda prvo da vrati 17mil.e.srpskom narodu pa moze da izadje iz države i igra utakmice....
L

Laik-laik

pre oko 2 meseca

Vasa jedina sansa je trener milojevic...ostalo ste očaj živi...
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Može li Zvezda i ovde da kaže koji sudija joj ne odgovara? Zna li se šta?
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Oni sto sviraju Partizanu penal u prvom minutu bi bili idealni.
G

GorostasKrivicnePrijave

pre oko 2 meseca

Ne znam reci nam ti
R

Realni Arth

pre oko 2 meseca

Eh, hvala Bogu ne moze, pa zato i igra Evropu zadnjih 7 godina redovno, za razliku od vas, kukate na sva zvona, i dobijete poneki kolacic u domacoj ligi i to bez zasluge na terenu, a kad idu Evropske tekme, e onda vidite koliko stvarno vredite, pa mi nije cudna ni jedna reakcija sa vase strane, jer zaista ako volis Partizan (mozda vise mrzis ZVezdu, jer ste takvi) nije ti lako, prosle godine 5:0, ove 9:2, pa zaista ove Evropske sudije bas vas ne vole! Vi zaista nemate obraza, umesto da das neki dobar savet o tvmo timu, gde ste kvalitetom negde izmedju4 i 5-e poziciju u domacem prvenstvu, nemate odbranu, sredinu, napad, ma nemate tim, ti bi malo hteo d apostanes duhovit sa nekim glupim komentarom! Zvezda ima dobre sanse da se plasira u novom formatu Lige Sampiona, i bila bi platonska pravda da njeno ime kao bifsi Klupski Sampion Evrope i Sveta bude u LS! Nadam se da Miloje vec ima iskustvo da s edobije ovo, ako je mogao da ide u LS sa ekipom gde su igrali Jovancic, Krsticic, Srnic, Savic, Gobeljic, ..... valjda moze i saigracima kao, Hvan, Duarte, Elsnik,Seul, Glazer, Spajic, Ivanic, Jovanovic, Rodrigez, Luka Ilic.... ma bre preozbiljni smo, da trazimo bilo kakvu pomoc sudija, ali neka vam je to UTEHA, kao sto vam je bilo zadnjih 7 godina! Pozdrav!
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Samo da ne potcenimo protivnika koji nam bude došao i ulazimo u LŠ

Sakur

pre oko 2 meseca

dobro je sto imate lakovica u uefi
D

Dejoooooo

pre oko 2 meseca

Upravu si taj isti namesti komsijama devet komada.Fslio jos jedan za banku.
M

Milos@

pre oko 2 meseca

Uzmite se vise u pamet!!! Dovovedite 3-4 prava pojacanje ne neke mediokritete a ti Miloje poboljsaj igru i ne predlazi vise ni ti ni Gargamel pojacanja ko boga vas molim!!!!
L

Laik-Laik

pre oko 2 meseca

Ma nema sansi da prodjete Bode....ubošce vas Bode!!! Posebno sa milojevom-taktikom gde je Kanga glavni igrač i da pomognu rodic i katai....bice bolno....
D

Delije wien

pre oko 2 meseca

Suisse open na drugom programu. Pojesce vas Svajcarci u dva seta
T

Triton

pre oko 2 meseca

Opusteno druze ,bolje se moli da ne prodjes Lugano jer te ceka Ciro Imobile,a sigurno necemo proci kao vi protiv danaca prosle godine ili Dinama ove .Uzivaj jer evrposka avantura uskoro zavrsva za Partizan
M

Miris novina

pre oko 2 meseca

Zvezda vs. Jagjelonija. Na terenu protivnik po meri, Zvezda blagi favorit, a poljskim navijačima (huliganima) rezultat tima je u drugom planu. Oni odmah zovu vođe protivničkih navijača i zakazuju ulične borbe. Stoka na steroidima, samo im je bitno da se pobiju. Tako da ćemo imati uzbuđenja i u tom ultras svetu, pa ko voli nek izvoli.
D

Delije wien

pre oko 2 meseca

Pa ako treba pobicemo se nije mi prvi put !!!! Samo da ovaj Gargamel i Marin dovedu prava pojacanja jedno 3-4 da se Miloje vise dovede u red i da se ne ponovi igra protiv Mladosti i Tekstilca nikada vise .Bec je blizu pa se vidimo u Poljsku ili Danmark
?

??

pre oko 2 meseca

Vrlo moguce da ce poljaci da prodju. Ne treba ni njih potceniti. Odlicno su poceli u prvenstvu, u poljskoj ligi imaju daleko najjaci napad. Znam kad ispratim rezultate, svi nesto po gol jedva dva, a ovi znaju da se raspucaju. Pored toga poljaci su poznati po cvrstoj igri i jakoj odbrani, oni su to nekako ukombinovali. Mogu da budu iznenadjenje.
s

specijal

pre oko 2 meseca

Delije wien, sa poljskim huliganima ko se bio bolnicku hranu je doruckovao.. pametan budi decace..
d

dzoniiii

pre oko 2 meseca

mediji su vec krenuli sa stvaranjem pritiska, kazu besiktas tezak rival a Bodo koji ih je dobio dva puta prosle godine je slab

Sakur

pre oko 2 meseca

Vi ste kukali samo da ne izvucete galatasaraj a besiktas ih nakantao 5:0

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Sad je Besiktas nikad jaci,nate,projektovan za evro trofej,a nate,nije to onaj Bodo,sad su nikad slabiji.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Odigrati tamo taktički perfektno na neriješeno i onda u grotlu marakane 4:1 ❤️🤍❤️🤍