Milojević: Do sada nismo pokazali koliko možemo, sada želimo to da učinimo

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.12.19. | 17:59

Moja filozofija je da su sve utakmice velike, posebne i jako bitne, poručuje strateg crveno-belih

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Atine)

Vladan Milojević veruje da će njegova ekipa u sredu uveče (21 čas) doći do vrednog rezultata protiv Olimpijakosa, koji će joj obezbediti treće mesto u grupi B Lige šampiona i plasman u 1/16 finala Lige Evrope.

Izabrane vesti

Da bi uspeli u tome, beogradski crveno-beli moraju da nadmudre ekipu Pedra Martinsa i izbegnu poraz na Karaiskakiju, s obzirom na to da ovaj meč dočekuju sa dva boda više od giganta iz Pireja.
Moja filozofija je da su sve utakmice velike, posebne i jako bitne. Došli smo do poslednje utakmice u grupnoj fazi, igramo za ostanak u Evropi i na proleće. Mi smo ekipa koja već šest meseci igra non-stop, ne znam da li su bitne utakmice bile u julu, avgustu ili u nekom drugom mesecu. Imamo priliku da uradimo nešto veliko za klub i navijače. Nisam siguran da je u ovom formatu to neko uspeo da učini. Sa druge strane, nemam opterećenje, od igrača ću tražiti da budu ono što jesu, jer u dosadašnijm mečevima nismo pokazali onoliko koliko možemo. Sada smo u prilici da to učinimo protiv jednog sjajnog protivnika“, poručio je Milojević.

Strateg crveno-belih smatra da Olimpiijakos ima veliki broj izuzetno kvalitetnih igrača.
„Generalno, to je jak tim. Jedan od igrača koji jako vredi, ali njega sada nema, to je Fortunis, koji je povređen. Tu su Valbuena, Sa, Podense... Nije ni važno, Olimpijakos igra savremen, timski fudbal, za razliku od ranije kada su se više isticali pojedinci“.

Strateg crveno-belih nema dilemu kada je u pitanju tim za sutrašnji meč, ali ne želi da ga otrkriva. Poručuje i da je sve u redu, kada je u pitanju fizičko stanje Ričmonda Boaćija.
Znam kojih će 11 igrati. Svi igrači koji su pošli na put su spremni, sem tog problema sa Jovančićem koji je prisutan. Takođe, Boaći je spreman i dobroj je fizičkoj kondiciji“.

Nekadašnji igrači dva tima Predrag Đorđević i Darko Kovačević izjavljivali su da je Olimpijakos favorit u sutrašnjem meču.
„Nisam od onih koji vole da prognoziraju. Olimpijakos je uvek favorit na svom terenu, ali kao što uvek kažemo neka pobedi onaj koji bude više pokazao na terenu“, zaključio je Milojević.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara