Milojević: Birmančević je dobar, ali Čuka ima još sjajnih igrača

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.12.19. | 14:40

Kolega Veselinović je sve to lepo posložio”, poručio je Zvezdin strateg

Teške rane izazvane porazom od Olimpijakosa u Pireju fudbaleri Crvene zvezde pokušaće delimično da saniraju sutrašnjim trijumfom protiv Čukaričkog (15 časova, TV Arena). Crven0-beli su več overili titulu jesenjeg prvaka, pa odgovorni sa Marakane veruju da će navijači doći na stadion i oprostiti se od 2019. godine. Bilo je to uspeha, ali poslednji utisak je najjači.

Izabrane vesti

Svima je verovatno u glavi Atina, ali Vladan Milojević je upozorio na snagu Brđana.
“Igramo poslednju utakmicu u godini, igramo derbi, protiv tima koji je spoj mladosti i iskustva. Aleksandar Veselinović je to dobro posložio. Ima tu dobrih pojedinaca poput Kajevića, Docića i Stojanovića koji nam je prošle godine pravio mnogo problema. Čeka nas težak ispit i pozivam navijače da nam daju vetar u leđa i proslavimo jesenju titulu”, poručio je Vladan Milojević.

U centru pažnje biće Veljko Birmančević. Nekadašnja nada Partizana, sada je jedan od pikova sportskog sektora crveno-belih.
“Veljko je dobar igrač, ali su sjajni igrači i Šapić, Kovač, Kamenović i Vidosavljević. Svi dobri domaći igrači su uvek zanimljivi Zvezdi, ali to ne znači da će doći kod nas. O pojačanjima ćemo posle Čukaričkog, ima vremena”.

Biće zanimljivo videti kako će navijači Crvene zvezde prihvatiti pojavljivanje Tomanea i Žandera, tragičara utakmice sa Olimpijakosom.
“Ne možemo da se žalimo na navijače, oni su uvek uz nas. Nadamo se da će vreme biti dobro i da će tribine biti punije. Igrači su zaslužili da ih navijači nagrade svojom podrškom za sve uspehe u prethodnoj godoni, a mi ćemo dati sve od sebe da im se zahvalimo dobrom partijom”.

Iskoristio je Milojević priliku da čestita omladincima Crvene zvezde evropsko proleće.
“Želeo bih da čestitam omladincima plasman u nokaut fazu Lige šampiona. Grafičar i omladinci svojim rezultatima pokazuju da idemo u dobrom putu i da je budućnost kluba sigurna. Čestitam Delijama na priznanju koje su dobili od Instituta za transfuziju krvi. Dali su ubedljivo najviše krvi i pozivam ih da i u utorak daju krv, da spasimo još zivota”.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara