Komentari na vest

Milojević: Ako osvojimo titulu, a ne dobijemo Partizan, ispašće oni bolji, a to nema veze

K

KostaX

pre 12 dana

E moj Miloje,dobri čoveče,verni Hrišćanine,ne moraš se pravdati ljudima koji mrze život ,sebe,druge,i koji ne znaju toliko o ovoj igri a prave se da znaju!Ukoliko ne dobiješ ovu utakmicu ubedljivo bićeš pljuvan,ako je dobiješ minimalno bićeš pljuvan.Ne daj Bože da remiziraš ili izgubiš,gotov si.Džaba ti titula ako nisi dobio ove pacere jer nekim navijačima je normalno da Zvezda dobije derbi sa 5 komada razlike i da se prvenstvo osvoji suvereno bez poraza i da se prođe grupa LŠ ili eventualno to treće mesto za LE gde bi bili povlašćeni i gde bi morali najmanje četvrt finale da igramo......Srbija brale!
S

Sone bg

pre 12 dana

Ko bolji neka pobedi
@

@sonebg

pre 12 dana

Sad ste se setili da pobedi ko je bolji, kad zvezda ima skuplji igracki kadar za 40 miliona ahahahah
Z

Za Ginisa

pre 13 dana

Koliko u Zvezdi imamo Afrikanaca. Ni jedan klub na Svetu nema toliko Afrikanaca u ekipi. Mi svake sezone dovedemo po 5-6 Afričkih kapitalca. Posle se pitamo zašto smo osvojili jedva samo jedan bod u ligi šampiona.
D

Doktor Zvezdan

pre 13 dana

Sutra će za Zvezdu igrati 10 Afrikanaca galaktikosa, koji su pre Zvezde bili moleri, dundjeri i komunalni radnici. Pa se posle čudimo zašto smo zauzeli odlično 32 mesto u ligi šampiona. Teško nama sa Afrikancima, a tu je još i pedantni stručnjak Supermen.
Z

Za Ginisa!

pre 13 dana

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 7 GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20 GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
D

Doktor Zvezdan

pre 13 dana

7 GOD.SU BEZ TITULE I 20 BEZ ODIGRANE LS,ZATO I BROJE STATIVE,SANSE,ODBRANE..ITD U SVAKOM DERBIJU JER IM NISTA DRUGO NIJE PREOSTALO!
j

joksaaa

pre 13 dana

brate zove me kum na tel i ja se javim, a onda su talasi postajali sve veci i veci....i pazi taman ja da ga preskocim, znas kolki poskok skoci na mene, glava mu ko u Avalski toranj i brate, kad sevnu munja u njega, upali mi se caletov traktor, bate 533 prva serija i pazi bate u tu seriju kad odjednom! Kasandra pade s konja,,, ko razume shvatice.
M

Mile led

pre 13 dana

Sutra će grobari da grizu Damu medjusobno.
b

bije dareglo

pre 13 dana

Kako da pobedimo partizan kada u ekipi imamo 10 Afrikanaca galaktikosa, sezonskih radnika luna parkova i cirkusa po Africi. Sa takvim Afrikancima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona. A tu je i pedantni stručnjak iz Aranđelovca majstor kvalifikacija, uspeo je da ispadne od Bosanaca. Na leto oterati sve Afrikance i dovesti novog trenera.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

@bije dareglo. Evo ga ovaj dežurni i požarni na vestima o Zvezdi, što stalno proziva Milojevića i pogotovo Afrikanace. Rekao bih ti nešto ali ne mogu jer mi Žili Ruka.
m

merllin_pfc

pre 13 dana

@bije Kalcopolista svidja mi se tvoj nick(nadimak) pogotovo kad se cita satrovacki,samo nastavi da se tako podpisujes nemam nista protiv🤣👍

Zvezda ispred svih!

pre 13 dana

Ako ovakav Partizan ne pobedite sa minimum dve razlike, onda i niste za ovaj posao.
K

Konobar.

pre 13 dana

@Zvezda Bavi se ti konobarisanjem to ti je posao,ostavi se fudbala i uprave Zvezde jer nisi dostojan da to komentarises!
m

milisav kekez

pre 13 dana

najbolji igrač u zvezdin dresu biće sutra sudija obet se očekuje da izključu nekog igrača partizana sa crveni kartonom a možda zvezdi priznaju i neki go iz opsajd ako bude trebalo opet će sudije da zaspeju u var sobe sve po potrebu nemože zvezda dugajčije da pobedu partizan jer da je sve pošteno partizan bi bijo prvi na tabelo
M

Majko mila

pre 13 dana

Obed, zaspeju, opsajd, 😂😂😂👍👍👍
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Ovde na vestima o Zvezdi već duže od godinu dana, ima jedan lik koji svaki Božiji dan na svakoj vesti o Zvezdi ostavi po 20ak komentara u kojima proziva Milojevića i pogotovo Afrikanace. To sve radi sa ukradenim Zvezdaškim Nikovima. Pogotovo krade moj Nik. To je jedan mali ubačeni provokator iz komšiluka, navijač malog kluba. Možete da zamislite kakve mu je Zvezda traume nanela kada on sve to radi. To su kompleksi i frustracije do neba, hoće od muke svoju cipelu da pojede. "NIJE VOTKA RAKIJA MADA NOĆAS UDARA, TUGA MI JE VELIKA, VELIKA K'O RUSIJA"
O

Otac Makarije

pre 13 dana

@Don Vito Korleone Ne treba tebi vodka da budes udaren…ocigledno je.
п

пошаљи то

pre 13 dana

у три примерка,уплати таксу,пошаљи гајбу пива и три пице па ћемо све то лепо да заведемо у надлежној служби и да Ти решимо проблем.Немој да се нервираш ,спречићемо да тај зликовац користи твој ник,ал немој да заборавиш оно пиво и пице... Поздрав!!
K

Kalčopolista

pre 13 dana

@Pošalji to. Ispred koje prodavnice piješ pivo. Platiću to i kauciju za flaše.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

@Otac Makarije. @Pošalji to. Čuo sam da ste vrhunski majstori, koliko tražite za ruke??? Moj materijal, vaše ruke.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

@Otac Makarije. @Pošalji to. Čuo sam da ste jaki i na grlu, a da bi bili još jači daću vam ja trubu.
L

Lazaros

pre 13 dana

Некад је било а и сад!! Ево, излазе играчи Партизана, а ево и наших 🔴⚪!! Нека буде као прошли дерби,добар и садржајан фудал!!!
g

gemathegreat*

pre 13 dana

Sutra će u timu biti Kanga, Bukari, Olanjika i Nedaje, a Žan Filip ulazi u 60. minutu, potpuno svež i psihoički oporavljen posle otrežnjujućih razgovora sa Milojevićem (na francuskom), jer Žan Filip se slabo snalazi na engleskom jeziku, što je i normalno jer on dolazi iz frankofonske Afrike! kako ovi iz ČPartizana misle da pariraju ovim Zvezdinim bardovima iz Afrike?! Možda pomoću trikova!
1

1912

pre 13 dana

Kapiten će vam ponovo u histeriji i panici šutirati stativu kad ne bude znao šta ga je snašlo od napada tih kojima se ti kao smeješ.
M

Mislite o tome

pre 13 dana

Cim ga ovako mrze znajte da radi velike stvari za zvezdu, Bahara nisu ovoliko mrzeli, mislite o tome
g

gostlostgost

pre 13 dana

jel gotov hibridni rat ?jel sad mozemo lepo na miru da gledamo,sve ste birali kako vam odgovara jos samo da damo dva autogola i da ne slusamo kukanje posle derbija
b

botovi

pre 13 dana

gde se gasite
C

Comi81

pre 13 dana

Uopšte i ne pomišljam na nijedan drugi ishod osim na sigurnu pobedu Zvezde! Mi imamo najboljeg domaćeg trenera, koji je odlično ukomponovao talentovane Afrikance sa našim prekaljenim asovima-povratnicima iz inostranstva! Ton sjajne igre Zvezdi daje iskusni internacionalac drug Kanga, sa svojim smirujućim potezima, samo na prvi pogled usporenim. Dovoljno je da drug Kanga sutra upotrebi samo dva poteza iz svog bogatog repertoara, prvi potez je telefonski centaršutevi koji imaju oči i dugi potez, su ubitačni udarci na gol, u gradonosne oblake! Sa takvom igrom baziranom na sjajnom Kangi, Zvezda i Milojevi će daleko dogurati, pogotovo u Evropi! Podrška za Miloja i druga Kangu!
O

Otac Makarije

pre 13 dana

“Pedantni strucnjak” koji jedino moze da bude trener cz…iz dobro poznatih razloga, svuda ostalo 2-3 meseca i cao diko da se ne pozdravljamo.

gemathegreat

pre 12 dana

Ovo, Makarije i sve ukradene naloge piše jedan isti bilde.
U

Ujka Zitko

pre 13 dana

8.god ne mozete da pobedite Partizan na JNA!😂😂😂😂
e

e

pre 13 dana

Ne brini sad ce 8 godina kako ne mozete da osvojite titulu,a kad bude trebalo da vas pobedimo,pobedicemo,kao od sale.
T

Tandaramandara

pre 13 dana

Mnogo ste se raskokodakali za nekoga ko na pobedu u Lš ili Kš čeka od 1983! Ej 1983!!! Hahahaha pa ni vaši roditelji to ne pamte! 1983! Hahahahahahaha
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

@Ujna Zitka. Ej Mukice, vi niste pobedili na Zvezdinom stadionu skoro dve Decenije, tačnije celih 18 godina, 77-95' ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha. Jel ti je lepo 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona, ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha mukoooooooo.
1

18 godina

pre 13 dana

Niste mogli pobediti Zvezdu na Marakani!!! Custo da te posetim!
B

Bubububvuvu7

pre 13 dana

Nemoj sad bacio si nas u haos! Nego gde su kvote na Ušatog? Onaj ako gubi ugrist će ga za damu!To je Medrano...
R

ReаlNo1

pre 13 dana

Без калкулисања, напасти као да имају 10 бодова предности.
S

SB

pre 13 dana

evo nama hibridnog, jel sad sve ok? nema " ratovi"
v

vidi se

pre 13 dana

cim je ovakva najezda grobarskih botova znajte da Milojevic radi dobar posao
g

gamethegreat

pre 13 dana

“Nije ovo neka predstava gde imamo samo publiku i dobijemo aplauze ili kritike za performans. Imamo i protivnika“, kaže trener Crvene zvezde”! Pokušali smo nas troje prijatelja, uz kaficu u kafiću, da razumemo šta je Milojević hteo da kaže ovom rečenicom, ali nismo uspeli! Zaista molimo nekog ko možda zna, da nam objasni o čemu se radi!
@

@

pre 13 dana

hoce da kaze da ova nije namestena i da moraju da igraju
n

nema sta

pre 13 dana

pa nije milojevic kriv sto ti nemas inteligencije

gemathegreat

pre 13 dana

Džaba ti je moj je nalog registrovan . Prc.
R

Radee

pre 13 dana

Gluvom pevati i glupom objasnjavati je uzaludan posao
S

Srki987

pre 13 dana

Miloje za mutavog Bahara Ferguson lično.
G

Grr

pre 13 dana

Prošli put domaći teren plus Pavle i opet ništa. Ali važno je da ste bolji,.... u čemu? Sutra opet isto samo Pavle verovatno u još boljoj formi. Zato su te kao trenera najurili gde gid si radio.
Б

Боба

pre 13 dana

Ти да си нормалан покрио би се ушима. Прошли дерби сте буквално требали добити 7 комада, али знам да слепци не виде ваш добро. Дуљај или Нађ (прави Срби) нека дуго дуго седе на клупи...

Jbubuvuvtct

pre 13 dana

Recite nam kvote Ćelavi- Ušati? Hitno kvote...

VecaBg1971

pre 13 dana

Nece ispasti da su bolji ali ce titula biti sladja ako ih dobijemo, prosto. Oni titulu nisu izgubili u derbiju vec u "malim" utakmicama.

gemathegreat

pre 13 dana

Jel vi zaboravljate da se igra subota sreda. Iskreno bitnije mi je da ih omlatimo u kupu i uzmemo duplu krunu. Ne može motivacija da bude na istom nivou. Tako da.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Kakav crni derbi, igraju Evropski i Svetski šampion i maleni klub. JA IMAM TUGU 7 GODINA DUGU 2500 NOĆI ŽIVIM U SAMOĆI.
R

Raki Paki

pre 13 dana

Ovaj covek je toliko nepismen,da je nemoguce pratiti sklop recenice koju pokusava da zavrsi.
з

замисли тек

pre 13 dana

како изгледа разговор између њега,Терзе и Мркеле....Хорор ономатопеја....
R

Raki Paki

pre 13 dana

To je neka visa filozofija za nas obicne smrtnike.Zaista sam pokusao da pogledam konferenciju za novinare,ali morao sam da odustanem posle par minuta. Covek pocne recenicu zavsi je posle dve reci i pokusava da se izvadi pocetkom nove koja nema blage veze sa prethodnom.Novinar koji je ovo sklopio u koliko toliko razumljivu izjavu zasluzuje povisicu. Pozdrav svima
.

.....

pre 13 dana

Dok su Duki i Albert intelektualne gromade i akademici🤣. Kako li ih je pomirio veliki poznavalac fudbala magistar Vaza?
J

Jbivuvzvzzcz

pre 13 dana

Aha, sad je to problem Milojeva nepismenost...A marisana Mađar/Šipak nista, ha? Hahahaha
J

Ja sam jaaaa

pre 13 dana

Mnogo pametuje za nekoga koji nigde nista nije pokazao osim ovde gde ima garantovanu titulu jos na pocetku sezone

pancevac992

pre 13 dana

ko mu je garantovao dve lige sampiona od prvog kola,jedini u istoriji?ko mu je garantovao ligu evrope i prezimljavanje u istoj?ko mu je garantovao pobedu nad prvakom evrope?dve pobede u ligi sampiona?
@

@

pre 13 dana

uspeo je da obori rekord po primljenim golovima u LS, ili to bese nesto bilo namesteno....
p

prc

pre 13 dana

Al niko da obori partizanov jedinstven rekord od četiri decenije posta u lš 😭
@

@pancevac92

pre 13 dana

Liga sampiona kao derbi na Marakani sad. Tad ste ispljuvali Partizan jer se branio, autobus ispred gola, al zato kad je cuveni miloje na isti nacin usao u ligu sampiona, onda sve super, to je taktika bila, umece i znanje genija milojevica i onda vas nakantaju oba puta sa prosekom od pet primljenih golova po utakmici, svaka cast za liverpul

pancevac992

pre 13 dana

laz za rekord o primljenim golovima,ortodoksna laz koja se proveri sa dva klika,ajmo dalje
6

677

pre 13 dana

Teško ćemo da pobedimo u derbiju ako u ekipi budemo imali Afričke galaktikose. Sa Afrikancima smo osvojili jedva samo jedan bod u ligi šampiona. Očekujem od Supermena iz Aranđelovca da čuva bod na derbiju. Valjda ćemo se na leto otarasiti svih Afrikanaca i pedantnog stručnjaka.
6

687

pre 13 dana

Jel može neko da blokira ovog bota? Smara svaki dan sa istim pričama i krade nikove

angry_chainsaw

pre 13 dana

Sutra ako ne dobijemo grobare, Miloje nas neće voditi u Evropi, msm Partizan jeste jak klub, ali je trenutno, naspram Zvezde u katastrofalnim položaju, tako da Miloje treba da ide na sigurnu pobedu sa dosta golova i presing od starta, biće dosta publike, tako da Zvezda i sa te strane ima još jedan plus, a da ne pominjem igrački kadar. Dakle desnog beka nemamo, i ne može sada Nikolić, koji nije igrao 20 utakmica - da bude startan, takođe ni Mijailović nije rešenje na toj poziciji jer on mnogo više može da pruži kao centralni bek ili zadnji vezni, što se mene lično tiče, ja bih najviše voleo da sutra izađemo u formaciji: 3-4-2-1, dakle: Glazer, - Rodić, Dragović (Spajić), Điga, - Olajinka, Kanga, Hvang, Mijailović, - Ivanić (Katai), Bukari - Endiaje (Kraso)... I gazimo ih!!!
T

Toliko o tome

pre 13 dana

Miloje i ako sutra ne pobedi, vodice zvezdu i dalje, nikoga nije briga za tvoje misljenje lazni navijacu zvezde
j

jel

pre 13 dana

ti ces da odlucis da li ce milojevic da vodi zvezdu ili ne?

angry_chainsaw

pre 13 dana

Ne odlučujem ja, već rezultati!!! NE nego će te vi picopevci, koji ste se juče ispilili - da odlučujete... Nedopustivo je da igrači, koje Zvezda ima u svom timu, poput Krasoa, Bukarija, Hvanga, Ivanića, Olajinke itd. - budu na klupi, da bi igrali neki poput Nikolića, Lučića... Neka stavi koga hoće, ja sam samo rekao šta bih ja voleo da vidim sutra sa severa, a Miloje je plaćen za taj posao - da vodi Zvezdu i donosi rezultate u težim utakmicama, jer Partizan je trenutno naš najveći rival, do jesenjih utakmica u Evropi, a da bi igrali sa jačim timovima, red je da u trećem derbiju (zaredom, kod kuće) dobijemo Partizan i da bude 1-1&4+, da bude golova i napetosti!!!
b

bije dareglo

pre 13 dana

Šta nam vredi titula kada u ekipi imamo 10 Afrikanaca galaktikosa, sezonskih radnika luna parkova i cirkusa po Africi. Sa takvim Afrikancima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona. Na leto opet stiže nova tura Afričkih kapitalca. A tu je i pedantni stručnjak Supermen, majstor kvalifikacija uspeo je da ispadne od Bosanaca. Ni u jednom klubu se nije zadržao duže od pola godine. Teško nama kada krene Evropa.
6

677

pre 13 dana

Jel moze neko da blokira ovog bota? Smara svaki dan sa istim pričama i krade nikove

angry_chainsaw

pre 13 dana

Pa koliko City ima engleza u celom timu, sa sve klupom, koliko Real ima španaca, koliko PSG ima francuza itd... To je tako irelevantan zaključak, kao da smo u 80-im godinama prošlog veka a ne u III deceniji 21 veka, gde se traže brzi, jaki i tehnički potkovani igrači!!!
1

1912

pre 13 dana

Neće biti smak sveta ako sutra odigramo X pa neka teoretišu grobari šta hoće na minus 7. Ako nas ponovo zanima dupla kruna važnije je zabeležiti pobedu u Kupu u sredu.
O

Odavno nije!

pre 13 dana

Odavno je udruzenje ugasilo to "praznik fudbala" , bolje politicki praznik fudbala, nemamo nijednog postenog funkcijonera , pa vi se svi samo tesite!
M

Marcoman

pre 13 dana

Znaci, Miloje se sprema iskusno za bunkericu, cuva 4 boda prednosti! Svaka cast, boljeg trenera nismo imali!
k

kakooo

pre 13 dana

Kako sad nemas hibridnih ratova ili kako si vec rekao dok si se pravio da si neki filozof intelektualac? Jedina utakmica koja nije zatvorena ti je sa Partizanom, sve ostalo lagano dobijas. Sad kad si ispred, a znamo svi da je Partizan krs jedan igracki pre svega i da je bilo pitanje vremena kad ce da za*eru, sad si miran i nemas nikom nista da kazes. Pih.
p

paljba

pre 13 dana

ako vas dobijemo, bice da nam se duljaj sklonio, znamo vasu logiku
n

nema vama pomoci

pre 13 dana

aki je jsd takav krs, otkud on na pevom mestu bio, a nama sve zatvoreno? kakvi ste mozgovi isprani
T

Taman posla..

pre 13 dana

Mi se ne bavimo sudijama.. Dok naši (po nalogu) sude. I nikad nismo menjali Filipovića usred sezone i postavili Santrača. I nismo sprečili da sudi Jovanović derbi iako je čovek sudio i polufinale ligu šampiona, finale ligu evrope.. Ali taj ne prihvata mitologije.
!

!!!

pre 13 dana

Isplaci se
G

Gostgost

pre 13 dana

Javor - Partizan: Dva penala za Javor, VAR ne reaguje, ali zato reaguje da se dosudi penal za Partizan identican onome kakav nije dosudjen za Javor. U VAR sobi - Jovanovic. Spartak - Partizan: Penal dosudjen za Partizan nakon nekoliko MINUTA igre. U VAR sobi - Jovanovic. Derbi: Ponistava cist gol za Zvezdu "zbog faula nad golmanom". Naravno, Jovanovic. Oprasta Partizanu kartone, Zvezdi ih daje i kad treba i kad ne, izmislja neke penale na liniji sesnaesterca za Partizan. Bilo je i skoro nesto, ali mi ie stao mozak sad, ne mogu da se setim. Neka sudi LS koliko hoce, derbi ne sme da sudi jer je osvedoceni Partizanov sudija. A ako Bog da, da od sledece sezone sve utakmice Zvezde i Partizana da sude stranci.
U

Ubuvvu

pre 13 dana

Taj sudi Ljuljaj Mog- Nagy u 15 rundi...radi objektivnosti
N

NategoDe Stigo

pre 13 dana

Ajde debeli,smiri se..dobijamo derbi sigurno
Џ

Џаја са Уба

pre 13 dana

немој Ти њему дебели ....баш је цакан...
S

Slavuj

pre 13 dana

Kaže Milojević da daje podršku svim sudijama , a Jovanović? Kada se sjetim halabuke i dizanja tenzija od strane Terzića zbog čega su morali čovjeka skinuti sa suđenja derbija i svih utakmica CZ. Ne smeta Ilić , naravno da bi smetao da je situacija bila obrnuta u odnosu na prošli derbi i da su svi prigovori na suđenje od strane Partizana , odnosili se na CZ. Mislim da bi Ilić bio bivši sudija i da nikad ne bi privirio u najviši rang. Čuj priče ako ne dobije ni jedan derbi ne znači da je Partizan bolji. Nije bolji to znamo, ali bar pokušajte pobijediti da se ne pominje suđenje. Posle prošlog derbija čuli smo nešto o hibridnom ratu koji se vodi protiv CZ i njega, na konferenciju je donosio statistiku, pokazivao posjed lopte, brojao šanse i kornere i bio nervozan. Sada kad je u komotnoj prednosti sve nešto lagano bez tenzija, ne pominje ništa što ga muči i čak podržava sve sudije i ima povjerenje u njih. Ja opet pitam, a Srđan Jovanović? I zašto Pavle Ilić kada je posle prošlog derbija i struka rekla da je loše sudio. Biće da je nagrada , a skoro je bio pod istragom zbog klađenja na broj kartona na njegovoj utakmici. Bravo za grobarski FSS, a tu ne mislim da su navijači Partizana, već pravi grobari srpskog fudbala, Džaja, Nedimović, Šurbatović i neizbježni Santrač. U VAR sobi legenda Lovćenca Novak Simović, koji poskakuje na šansu CZ kada je sudio poslednji derbi u Humskoj. Bravo za sve aktere ove komedijije, a moglo bi se prije reći, tragedije.
Б

Бурек са пицом

pre 13 dana

све нам једно ко суди,само нек је звездаш ....
B

Burek

pre 13 dana

Burek je samo sa mesom, ostalo su sirnice :)))
з

значи

pre 13 dana

имаш неко месо у себи????Ђаволчићу.....
B

Burek

pre 13 dana

Druže, razumem da hoćeš da ispadneš duhovit, ali mislim da je bolje da malo sazriš. Šalimo se svi mi generalno što je normalno, ali treba imati neku meru
U

Uvuvuvu

pre 13 dana

Ko sudi meč de šampion Šipak a Madžar izazivač?
M

Mutommbo

pre 13 dana

Gospodski ali i profesionalno. Samo bi trebao daa ispoštuje Partizan i na terenu, kao što je Gvardiola to učinio kada je Zvezda gostovala MC u ligi šampiona. Dakle ofanzivno i sa svim resursima napasti protivnika. Pa neka pobedi bolji tim.
@

@mutombo

pre 13 dana

Sad si se setio da pobedi bolji tim kad je 40 miliona skuplji njegov tim od Partizana :D
M

Mutommbo

pre 13 dana

Liverpul je bio skuplji od Zvezde najmanje 20 puta, pa je izgubio. Igrajte fudbal, drugi ste na tabeli.
Р

Репац Пландиште

pre 13 dana

Звездо моја,мој дечко и Ја сутра долазимо да те бодримо,возиће нас дечко мог ћалета...Ми ћемо на север,а Он ће на Запад,пошто је стара гарда делија,а и каже да не воли клинце.Са овим су се сложили...
G

Gostina

pre 13 dana

A secam se pocetka lige,mi kasnimo za njima 4 boda i neki kukavac napise,sta jeee zima cigani brrrr hahahahah. Pa sad je bas dobro zahladilo a njega ni od korova da pita ima li zime. Smrzao se kukavac..
P

Paja je kum

pre 13 dana

A vi ste drug
Л

Лаик

pre 13 dana

Човек који је малом комшији нанео неизлечиве комплексе. Тренер који је три пута за редом остварио пласман у групе европског такмичења, почев од првог кола. Тренер који је Звезди обезбедио дуго чекано пролеће у Европи и Лигу шампиона. И све то зачинио трофејима. Да је њихов неки тренер нешто слично урадио, сад бисмо слушали митове у медијима о ненадмашном партизану. Међутим, немају они таквог. Браво Милоје!
@

@laik

pre 13 dana

Zapitaj se onda kad je takav trener sto nigde nije mogao duze od pola godine da bude :) Lako je ovde glumiti jaje.
@

@@laik

pre 13 dana

Jes brate, lako je sa Zvezdom da pobediš Liverpul, namestili mu
Z

Zvezdas pnaj stari

pre 13 dana

Pa neka obeca pobedu onda sta se prepao i neke alibi fore!? Zgazi ih ili cuti !
S

Sutra

pre 13 dana

Doživljavate katastrofu, prošli ste se nekako izvukli, ovaj nećete sigurno.
p

pedja986

pre 13 dana

majstore, ako ne dobijes ovakav partizan...
s

svaka cast

pre 13 dana

profesionalni nabijac kompleksa gospodin miloje
Џ

Џаја са Уба

pre 13 dana

ех да сам мало млађи,па да ми је памет ова....хммммм,лепо звучи то "набијач комплекса"...
I

Ivan FCRS

pre 13 dana

Miloje igra se jos nekoliko derbija. Nemojte da vam padne na pamet da ne dobijete njih do kraja sezone.
S

Srbijo medj sljivama

pre 13 dana

Zamisli covek od 50 I kusur godina,vodi namestene utakmice u namestenoj ligi,i ima obraza pricati nesto,soliti pamet nama. Broj ljudi na tribinama sve govori, hibridni Miloje :)
a

auh

pre 13 dana

suze vam padaju na tastature
a

auuu

pre 13 dana

sta im radis miloje pogledaj samo ovaj bes i patnju
l

lollol

pre 13 dana

e ako ti kazes da ogra namestene utakmice ahahsah
s

sta reci

pre 13 dana

nisam znao da ihh ovih +7 ovoliko boli sad vidimo u komentarima koliko ih boli
a

auu covece

pre 13 dana

nisam znao da ihh ovih +7 ovoliko boli sad vidimo u komentarima koliko ih boli
D

Dejani

pre 13 dana

Nema veze ako se ne dobije, zato se zove liga. Svaki tim osvaja bodove. Kup osvaja ona ekipa koja je pobijedila. Partizan je sam sebi pucao u koljena. Svim snagama napao Zvezdu, uzeo 3 boda , ali su sami sebi krivi sto im je igrač suspendovan i Sladjana se povrijedila.. Odma se to odrazilo na iduce utakmice. To ti je liga

Sakur

pre 13 dana

Evo ga,sada kada ima prednostr sada glui gospodina sportsmena a videli smo sta je pricao posle zadnjeg derbija,tada je pokazao svoje pravo lice
G

Gostina

pre 13 dana

Ako izgubimo,javice se opet neki lola da kaze,ako sada Zvezdu nije sramota,neka uzme titulu...a razlika 19 bodova od prve Zvezde i drugog partizana hahahahha
M

Milojevka

pre 13 dana

Samopouzdanje i profil lika kome je tata sve platio, zanimljiv samo sebi, neduhovit, neinteligentan, nesvestan zablude u kojoj zivi, misli da je zaista nesto sam postigao u zivotu. Svaka titula vam je bezvredna, svaka utakmica bezivotna, bleda i nefudbalska, odigrali smo 10 puta vise fudbala za ovih 12 godina od vas, jedna Markova titula i jedna Duljajeva i Stanojeva sezona jace su od svih laznih titula koje ste samo prisili da budu broj, nicemu one ne vrede.
а

ауууу

pre 13 dana

боли пуно?
i

ijaooo

pre 13 dana

ahahahh kako placete kako samo slatko placete
n

nema dalje od

pre 13 dana

kakva patnja izvire iz svakog vaseg komentara
i

ijaooo

pre 13 dana

ahahahh kako placete kako samo slatko placete
M

Milojevci

pre 13 dana

Titula ce jos dugo ,dugo biti vas san!Tuzno je sto toliko patite a nista ne mozete da promenite.Uprava napolje i to je to.A godine prolaze jos malo ce decenija.
1

1912

pre 13 dana

Da li vrede pobede u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa i LIVERPULA? Vi ste još na listi čekanja, tek 41 godinu. Ili prvo mesto u grupi LE ispred Brage? Vi ste od istih Grka izgubili obe utakmice kvalifikacijama posle vaše poslednje osvojene titule. Toliko o vrednosti u poslednjih 10-12 godina.
B

Bibibuvuvzvzcr

pre 13 dana

De mi reci kako završi meč Šipak-Madjar, sudio Lizura jel?Pokri se ušima po glavi, prdni biće ti lakse.mJbt Marko ćelo za njega titula i nacrtana...
M

MileSrbin90

pre 13 dana

Miloje je stari lisac i zna kako treba da sastavi postavu. Bice x jer nam ne treba pobeda aa u kupu dobijamo 3:0 Zivi bili pa videli
M

Mighty King

pre 13 dana

Ovo sa Zvezdom je već metastaza. Trener se ne obraća ni navijačima, ni javnostri već svom Predsedniku. Plače da ga pusti da sa Zvezdom pobedi jer bez pobede ne ide. Sad više nije dosta sve ovo što se radi, nemam volje više ni pisati, već da im ON namesti Partizan da ga jednom i dobiju. Kako je mizeran ovaj čovek. Kada ćuti i glumi trenerčinu izgleda pametnije.
b

bljuc

pre 13 dana

cim je izjava Milijevica eto grobarskih botova
O

Ovde

pre 13 dana

Nema navijača Zvezde, a vi grobari samo se tešite i pišite na ovako glupim naslovima. Ovo je za decu od 10 god.
V

Visente Del Boske

pre 13 dana

Zato ih zgromi sutra,godinama cekam da ih ponizimo nekom petardom sad je vreme za to⚪🔴
m

malamadre

pre 13 dana

x2 sutra ko kuca, zivi bili pa videli, zvezda jeste bolja za klasu ali zbog da kazemo prvenstva da bude praceno, bice nereseno, titula ide zvedi i to se zna i pre pocetka sezone i ne znam cemu lozenje i jedne i druge strane, kad znate kako to ide, kad prvenstvo bude regularno za sve ekipe onda moze lozenje, a ovako sklanjalica drugih timova zvezdi i partizanu smesnoo je vise i gledati i pratiti, a to pokazuje i utakmice cim predju granicu, sportski pozdrav 😉
r

ridaj suze

pre 13 dana

placi
Y

Yes sir

pre 13 dana

U dosta stvari sam saglasan, osim u tome da se sklanjaju i jednima i drugima. To je samo delimično tačno jer se Zvezdani sklanjaju mnogo više, što rezultati i suđenje jasno pokazuju.
L

LFCC

pre 13 dana

Najveca spas za srpski fudbal bila bi da se ugase titovi blizanci
G

Gostina

pre 13 dana

Stvarno verujem da bi tako pricao i da je partizai prvi i pred titulom..mice male kmeee
S

Smrt

pre 13 dana

Lako je kad imas sudije i sns da pricas tako
П

Па...

pre 13 dana

...како онда Жељку Обрадовићу није лако?
е

ето

pre 13 dana

исто каже и Остоја
M

Mance.

pre 13 dana

Svuda si dobijao otkaze jedino u Srbiji gde se namestaju titule mozes da radis.
Н

Нешто...

pre 13 dana

...као Вујошевић?
g

gostttttt

pre 13 dana

Za Miloja je Evropa merilo. Dok ste vi pod Stanojem, Stolicom, Lopatom, Kvakom, Duljajem zavrsavali Evropu u pred sezoni kupanja, Miloje je od prvog kola ulazio u najeletnije evropsko takmičenje dva puta za redom. Srećom ili bilo čim tako je kako je. Za vas će najelitnije evropsko takmičenje još dugo dugo biti nedostižno 🔴⚪🔴⚪
J

J. Krojf

pre 13 dana

Sreća u fudbalu ne postoji.
S

SaiIlla

pre 13 dana

Legendo, u ovakvim okolnostima i ovakvom prvenstvu trener Zvezde može da bude Limeni i da bude šampion. Real Madrid kad bi bio u Superligi ne bi imao šanse. Zato ljudi više i ne gledaju fudbal u Srbiji. Sve ste obesmislili. Više nemamo nijednog igrača za ligu petice, mlade reprezentacije nam se brukaju, infrastruktura nam je očajna. Sve zbog projekta - zvezda večni šampion. Neka vam je sa srećom u tom vašem imaginarnom svetu, za 10 godina ćete morati zaključati sve stadione.
П

Па...

pre 13 dana

...то можда Партизан нема играче у лигама петице. Звезда и Војводина имају. И не само они.
А

А...

pre 13 dana

... инфраструктура никада боља. Врх стадиони свуда. Пола лиге игра Европу. Репрезентација везала два такмичења.
A

Alex20

pre 13 dana

Evo ga jos jedan 'pametni' grobar sa istom obolelom pricom aka pantic,sve je bilo super i kvalitetno za one godine njima dragog Toleta i sad se sve odjednom po njima raspalo,pre svega zato sto oni nisu prvaci,kakvi crni prvaci,jedva i to drugo mesto uzimaju.Elem nemamo nikoga i nista,niko vama nije kriv sto vam se raspala omladinska skola,ko je kriv za to Vucic?Nisu Djura Snajder i Vucela?Sto se tice mladih igraca ima ih dosta i igrace u ligama petice,to sto vi nemate to je vec vasa stvar.Pritom znamo ko je dobio na poklon od drzave sportski centar teleoptik i samim tim stekao prednost u odnosu na sve ostale klubove u zemlji i uzimao ozbiljne pare od prodaje,a gde su pare,uzeo vucic pretpostavljam,e sad sto je poceo i taj teleoptik da propada verujem da je za to kriv neko drugi,ribice,pacovi... mnogo ste mali klub,aj to nego ste i mali kao ljudi,al to valjda ide uz vas,drugacije nije moglo.
n

naravno

pre 13 dana

da je jesa ostao imali bi 10 bodova manje ali svako drugi bi lagano bio prvi, ma da...
ј

јавно апелујем

pre 13 dana

да Вазура остане још 20 година у Партизану, човек зна свој посао
A

Alo bre

pre 13 dana

Zna se ko osvaja namstene titule 6 godina unazad
m

mukice mala

pre 13 dana

ko?
U

Ubuhzgctc

pre 13 dana

Jel ti Ljuljaj dobio aperkatom u 3 rundi? Nadjose onoga Zavišu na pecanju, pucamo na vrata zaboravljenih asova...
@

@@@@

pre 13 dana

Sećam se da ste vi pričali tu priču kad je Partizan bio prvak...
A

Alo bre

pre 13 dana

Odredjuje vucic i sudije i pobedu i titulu
G

GOSTINHAUS

pre 13 dana

Ovaj što je isteran iz svih klubova gde je išao DA TRENIRA...jedino ovde može da pobedi nekoga jer mu se sve sređuje van terena. I kad ostvari SVE POBEDE, ONDA OPET ODE U NEKI KAZAHSTAN ILI AZERBEJDŽAN...Bude tri meseca i ETO GA NAZAD U C.zvezdu?! Kako im ne dosadi više, i njemu i ovim iz C.zvezde?!
А

А...

pre 13 dana

...да ли је и Ливерпул намештен?
A

Alo bre

pre 13 dana

Ne odredjujes ti ko ce pobediti ni ko ce osvojiti titulu.Odredjuje covek koji unistava PARTIZAN a to je vucic
T

Tubeki

pre 13 dana

Vise nije hibridni rat Zahvali se gazdi Nek se oglase rekordi Causeskove Steaue i Frankovog Reala
I

Ima zvezda tim

pre 13 dana

Pomazu zvezdi sudije,fss,itd...kao i partizanu pre 10 god.Ali,zvezda i bez toga ima bolji tim od Partizana,tj osvojila bi titulu i bez te pomoci.
n

nant

pre 13 dana

Jedva čekam da ih razvalimo 1:1!
K

KM12

pre 13 dana

Pusti to Miloe, nego šta kaže šef?
I

Ihihuh7guvz

pre 13 dana

Pusti ti šefa...Izbori pa na glasanje? Nego u fajtu kažu ujo Madjar Šipka za damu od muke na kraju? Izgleda će morati na uvek vruću čamovinu.
B

Baxter88

pre 13 dana

Titulu i prvenstvo su uvek resavali kiksevu u malim utakmicama a ne pobede u derbijima, to je samo stvar prestiza i nekog lozenja navijaca. Ovo naravno nije alibi za slucaj da Zvezda ne pobedi sutra ali je to tako...
N

Novak majstor

pre 13 dana

Bez obzira sto titula moze da se osvoji i bez pobede u derbiju , necemo da pobedimo na nasem stadionu i sa ovoliko boljim timom jedino ako izadjemo da igramo kao si*s-E , a nadam se da to nece biti tako nego da cemo odigrati napadacki bez respekta prema raspalom Partizanu !Katai obavezno od starta !
п

партизан би

pre 13 dana

могао да као замену за Салдању доведе Бокија Перића за нападача, дечко би изгинуо на терену јер би тако престао да буде познат само као глумац којем је врхунац каријере навијање за црно-беле
g

gostq

pre 13 dana

Jel bile hibridne loptice na zrebu?
T

Titula. Ostalo nebitno

pre 13 dana

Samo se Titula gleda. Mogu da nas pobede i 33x u sezoni, samo je Titula važna. Njihova crno bela medijska kamarila neka ocenjuje šta hoće i ko šta zaslužuje. Titula i tjt
M

MUFCCC

pre 13 dana

Ne zna se jesu li mu dosadnije izjave ili igra na terenu
П

Па...

pre 13 dana

...он није кловн да неког забавља. Једини посао му је да осваја трофеје и игра Европу н
B

Burek

pre 13 dana

,,Kada neko osvoji titulu i ne pobedi u derbiju, ispadne da je ova druga ekipa bolja, a to nema veze. " - pa to tako misle samo grobari, niko normalan
g

gost1978

pre 13 dana

jeste, a sta indan danas pricate za 2017.godinu, gde smo bili sampioni i 3 puta vas dobili i jednom bilo nereseno
k

klasika

pre 13 dana

ponovo ste izvukli naslov za grobariju
b

bašamrkalj

pre 13 dana

Tako je, ako ne dobiješ ovakav Partizan pred katancem, nemoj ni da slaviš titulu!
l

lupio si

pre 13 dana

pred katancem? nikad vise stranaca nisu imali
Z

Z2906

pre 13 dana

Slavićemo Titulu i ako sutra puknemo 5 nula
A

Alex20

pre 13 dana

Da da bas pred katancem,uporedi nas katanac i njihov,vidim da si ogranicen kao i svaki prosecan grobar.
V

Vrhovi vodja

pre 13 dana

Nikada nece dozvoliti da se jugosloveni ugase, i sam je bio titov Pionir, daje i sakom i kapom.