Milijaš pokazao Smiljaniću ko je stariji, Lola isključen na prvom derbiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.09.24. | 14:11

Efektan gol Kostova uvod u slavlje Zvezde - 3:0

Ko zna koliko puta su se sreli na terenu, ali kraj njega, u zanatskom smislu, Nenad Milijaš ima daleko više iskustva od Milana Lole Smiljanića, što je demonstrirao u derbiju četvrtog kola Omladinske lige Srbija, jer je pod njegovim vođstvom Crvena zvezda oduvala sa terena Partizan – 3:0.

Na taj način su crveno-beli “osvetili” kadete, koji su nešto ranije poraženi 1:2, ali je na iza južne tribine stadiona “Rajko Mitić” postojao maltene samo jedan tim. Milijašev.

Izabrane vesti

Ima verovatno i do toga što je nekadašnji Zvezdin kapiten duže od godinu dana sa selekcijom, što ju je vodio i UEFA Ligi mladih, što je bio saradnik u stručnim štabovima Dejana Stankovića, Miloša Milojevića i Vladana Milojevića. Smiljanić je taze u poslu, iako je posle stažiranja u OFK Beogradu (desna ruka Sima Krunića) preuzeo omladince Parnog valjka pre svega nekoliko meseci.

Doduše, Dušan Jovanović je pri rezultatu 0:0 uzdrmao prečku, da je pogodio ko zna kako bi se završilo, ovako je već u narednoj akciji domaćin poveo efektnim golom Vasilija Kostova sa distance. Taj rezultat bio je na snazi sve do sredine drugog poluvremena, kad su crveno-beli, pogocima rezervista Alekse Vasilića (posle greške golmana Banjića) i Nikole Tasića, u razmaku od samo dva minuta trasirali put ka trijumfu.

Posle trećeg gola nastala je i gužva, kao posledica protesta Milana Smiljanića. Revolitoran što pomoćni sudija nešto ranije signalizirao glavnom prekršaj u obećavajućoj situaciji za gol, Partizanov trener bio je žustar prilikom protesta, pa mu je arbitar Dejan Trfković pokazao crveni karton.

Neslavan kraj prvog derbija za Smiljanića, a treća pobeda, uz poraz od Čukaričkog, za Zvezdu koja je uz Novi Pazar aktuelni lider prvenstva.

OMLADINSKA LIGA SRBIJE, ČETVRTO KOLO

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN 3:0 (1:0)

/Kostov 29, Vasilić 66, Tasić 67/

Beograd

Pomoćni teren stadiona “Rajko Mitić”

Sudija: Dejan Trifković

Crvena zvezda: Draškić, Stojković, Ristovski, Ranković, Đurđević, Gaštarov, Ramadani, Markočević, Gudelj, Kostov, Mustafa Fal. Igrali su još: Tošić, Vasilić, Tasić, Stojanović, Mladenović.

Partizan: Banjić, Premović, Simić, Janković, Jovanović, Alilović, Kostić, Ninić, Županjac, Ugrešić, Makević. Igrali su još: Bajramović, Filipović, Radosavljević, Stamenković.



tagovi

FK Crvena zvezdaFK PartizanNenad MilijašMilan SmiljanićOmladinska liga Srbijeomladinci crvene zvezde

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara