Miletić i Sadik: Čeka nas najveća utakmica u karijerama

Vreme čitanja: 3min | sre. 23.10.19. | 17:14

Potpisao bih 1:1, priznaje bek Partizana

Bliži se četvrtak, nestrpljenje raste. Veliki Mančester junajted posle 53 godine stiže na megdan Partizanu, a s obzirom na krizu Crvenih đavola, a dobre igre crno-belih u Evropi ove sezone, velike su nade navijača da bi gigant svetskog fudbala mogao da padne na Topčiderskom brdu.

Partizan meč 3. kola Lige Evrope čeka kao prvi na tabeli, sa serijom utakmica bez poraza na svom terenu. Ipak, s druge strane biće Mančester. Bez obzira na krizu, na probleme u igri i sa povredama, ipak je to jedan od najvećih klubova planete.

Izabrane vesti

I zato desni bek crno-belih Nemanja Miletić priznaje da će mu ovo biti najveća utakmica u karijeri.
Ovo se možda jednom u životu dešava. Veliko je zadovoljstvo i jedva čekam da meč počne. Sigurno da je ovo moja najveća utakmica, pogotovo što Mančester dolazi posle 53 godine. Normalno je da je interesovanje ogromno, jer je Mančester uvek Mančester, ko god da igra za njih. Sve osim poraza bi bio veliki uspeh za nas“, smatra Miletić.

Pre te 53 godine crno-beli su srušili Bezbijeve bebe sa 2:0. Pred ovaj meč i fudbalski eksperti iz Engleske su prognozirali da će Partizan namučiti Mančester, ali da će na kraju biti 1:1.
Ne bih se ljutio da ni sada bude 2:0, ali da ne bude zabune, da ljudi sad očekuju da ćemo da pobedimo, jer je Junajted u krizi. U fudbalu je sve moguće, a svaki rezultat osim poraza za nas je uspeh. I tih 1:1 bih potpisao, bila bi puna kapa, jer bi posle imali još utakmica da se borimo za prolaz dalje“.

Težak posao čeka odbranu Partizana, najteži do sada, jer opasne igrače ima Junajted u napadu, koliko god da ofanziva Crvenih đavola ne funkcioniše najbolje od početka sezone.
Ne zna se ko je bolji igrač od njih. Ko god da bude u napadu, neće nam biti lako, bez obzira da li će biti Rašford ili Lingard. Znam da ću se pomučiti, ko god da bude na mojoj strani, ali garantujem da će ceo tim da „izgine“ sutra za pozitivan rezultat“, obećao je Miletić.

Gori od želje da se dokaže i Umar Sadik. Napadač Partizana, na pozajmici iz Rome, dugo je tražio sebe po evropskim meridijanima, ali se u Humskoj pronašao kao nigde do sada. I imaće priliku da zaigra najveći meč u karijeri, kakav je do sada mogao samo da sanja.
Ovo je najveći, sigurno najvažniji meč u mojoj karijeri. Dolazi nam klub koji je simbol fudbala u svetu i uvek je favorit. Učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat, a u ovom slučaju bi to bio i remi“, iskren je Sadik.

Dva gola je postigao u Astani, pa se ispromašivao u Lučanima. Gol protiv Mančestera bi došao kao iskupljenje za Nigerijca.
Ne mogu da obećam gol, ali mogu borbu do poslednjeg minuta. Timski učinak je mnogo važniji od mog. Očekujem i spektakularnu atmosferu na tribinama, navijači su tu da nas pokrenu, njihova podrška je od izuzetnog značaja za nas“, poručio je Umar Sadik.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara