Komentari na vest

Milenković pred Engleze: Biće teško zaustaviti ih, imaju neverovatan napadački potencijal

O

Ovaj Milenkovic

pre 3 meseca

Covek ne samo da stagnira, nego i nazaduje
d

dex15

pre 3 meseca

Zvezda se protiv Sitija, koji je igracki deset puta bolji od ovih Engleza nije brukala, a vi sada koji ste od Zvezde skuplji barem deet puta nastojte da nas obrukate za sve pare
z

zatkovaci8

pre 3 meseca

kad se zvezda nije brukala sa sitijem što se tiče rezultata ne sme ni Srbija. pritom siti je mapina koja melje sve pred sobom. dok engleska je na papiru prejaka ali nije ekipa kao Siti sa ostalim rivalima. Englezima nešto fali nije to to. englezima fali anćeloti jedan! može srbja iks pre sa engleskom no sa danskom!
K

KGale

pre 3 meseca

Siti igrao sa drugom postavom? Nisi to pomenuo? Ta ti poredis crni sine…
B

Bane15

pre 3 meseca

@Kgale....Man City - Zvezda Sastav sitija na toj utakmici 31 Ederson (GK) 2C Walker (C) 3 Rúben Dias 6 Aké 9 Haaland 16 Rodri 19 Álvarez 20 Bernardo Silva 21 Sergio Gómez 27 Matheus Nunes 47 Foden malo manje da kakis grobarcino
A

Amin 74

pre 3 meseca

@Kgale...31 "Druga' postava Sitija u prvoj utakmici Ederson (GK) Walker (C) Rúben Dias Aké Haaland Rodri Álvarez Bernardo Silva Sergio Gómez Matheus Nunes Foden
M

Mikula 1111

pre 3 meseca

Naravno da je za tebe tesko
B

Brundo

pre 3 meseca

Najgora reprezentacija u celom srpskom sportu.Ima u grupi da ispadnu a onda krece demagogija.Bice "danas svako igra fudbal", "znali smo da su jaki", "uspeh je da smo se plasirali posle 24 godine", "analiziracemo rezultate", "tim je hteo vise ali se nije moglo"...Ko ima strpljenja da ih gleda i slusa svaka mu cast.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 meseca

Gledao sam polufinale i finale lige konferencije Fiorentine sa Brižom i Olimpija kosom i naše dve utakmice protiv Austrije i Švedske. Milenković je sve četiri odigrao jako dobro, poboljšao je formu a možda je na to uticala i promenjena njegova uloga u odnosu na ranije. U sve četiri utakmice on je bio poslednji igrač u odbrani ali bukvalno poslednji, onaj štoper iz Fiorentini kao i dva naša štopera odnosno bekovi Fioerentine i naši ving bekovi su igrali ispred njega a ne u liniji sa njim i on se tu puno bolje snalazi nego kada igra u liniji u odbrani. Pozicija centralnog štopera mu puno više odgovara nego bočnog jer ima dobar pregled ispred sebe i onda odlično zatvara propuste saigrača. Ne znam koliko priča za vreme igre ali ako uspe kroz stalnu priču da kanališe Pavlovića da ne izleće bez veze, gubi snagu i ostavlja rupe između njih dvoje odbrana će dobro funkcionisati jer bilo ko da igra desnog štopera između tri kandidata Veljković, Spajić ili Stojić a ja lično mislim da će igrati Spajić biće disciplinovan i taktički spremniji od Pavlovića i slušati Milenkovića gde, kad i kako da se kreće. Jednom rečju Milenković može da bude odličan komandant naše odbrane.
D

Dachaa

pre 3 meseca

Ocekujem engleze da igraju po bokovima gde su izuzetni,a mi bogami dosta tanki.
F

Fakti

pre 3 meseca

Imao sam veoma negativno misljenje o Milenkovicu i njegovim kvalitetima, ali protiv Svedske je zajedno sa Stojicem u tandemu dosta dobro odradio posao. Uspeo je konacno da izdrzi pritisak celu utakmicu. To se nama retko desavalo.
G

GeOs

pre 3 meseca

Nisu uspeli da izdrze pritisak, vec se protivnik ispromasivao i golman je dobro branio. Da su "uspeli" da izdrze pritisak ovi ne bi imali vise od 2-3 sanse. Ako i protiv engleza "izdrzavaju" isto, cisto sumnjam da dva puta za redom protivnik promasi onoliko sansi i da golman bude na potpuno istom nivou
l

laker

pre 3 meseca

Bleki odigrao perfektno, Stojic solidan ali ona pretrcavanja i cist penal Birmancevica ne smeju se desavati
S

Sedorf10

pre 3 meseca

Bogami tebe ce ovi bas da pretrcavaju. Ako ne budes imao podrsku saigraca, nadrljao si. Dobro si rekao jedino stajanje blizu igracu i pomoc saigraca te mogu spasiti. Mozda bi dobro bilo da igra Stojic sa vama u liniji jer je to dobro izgledalo protiv Svedske. Sa Veljkovicem nam se crno pise po mom nekom skromnom misljenju. I Gudelj obavezno ispred odbrane kao osigurac da smanji pritisak na nasu zadnju liniju, koji ce verovatno biti ogroman. Samo uz veliku disciplinu i dobro zadrzavanje lopte od strane nasih spiceva mozemo ocekivati ozbiljniji rezultat. I naravno vera u uspeh. Ako ne verujes da mozes da pobedis i ako izadjes na teren sa mislju samo kako da primimo sto manje golova. To je izgubljena utakmica u glavi pre nego sto je pocela. Igraci moraju psiholoski da budu spremni. To je Piksi uspeo protiv Portugala, kad im je rekao da Portugalci nemaju krila.
A

Andrej Beli

pre 3 meseca

Ovaj dečko bi mnogo više pokazao da se igra s črtri u liniji, ovako dok mu skraćeni Živković pokriva desnu stranu ispred njega, on ima i taj bedak da mora da čuva repetinu Veljlkovića i kraterčinu Pavlovića.
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

Bleki brate iskreno se nadam da si uvezbao ofsajd zamke. To je najbitnije.
L

Lebane

pre 3 meseca

Nikoga vi ne mozete zaustaviti. Ako uspemo pobediti Sloveniju i da prodjemo grupu kao treceplasirani bice top. Mi kao narod nemamo blage veze o fudbalu.