Foto: Reuters
Foto: Reuters

Milan razigrava Realu Braima Dijaza još dve sezone

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.07.21. | 17:05

Španac stiže na novu pozajmicu, nakon koje Rosoneri neće imati pravo otkupa

Govorio je Stefano Pioli krajem nedavno završene sezone da je zadovoljan Braimom Dijazom. Nije Španac imao zapaženu ulogu, u proseku je igrao po jedno poluvreme, ali se u finišu prvenstva pokazao kao vrlo koristan džoker. Međutim, pozajmica je istekla i Dijaz se vratio u Madrid.

Ne zadugo, jer kako navode brojni italijanski i španski mediji, Milan i Real su postigli dogovor o još jednoj Dijazovoj pozajmici, ovog puta dvogodišnjoj. Ono što je još važnije, milanski klub ponovo neće imati pravo da otkupi 21-godišnjeg vezistu.

Izabrane vesti

Želeo je Paolo Maldini da ubaci opciju otkupa i ostavi Realu mogućnost povratne klauzule, ali su Blankosi odbili predlog Milanovog sportskog direktora, pa će Rosoneri praktično razigravati Dijaza u naredne dve sezone.

Dijaz je prošle sezone 39 utakmica u svim takmičenjima, doduše uglavnom ulazeći sa klupe, i postigao sedam i namestio još četiri gola. Istu ulogu trebalo bi da ima i ove godine, jer Milan traga za zvučnim imenom na poziciji plejmejkera. Prethodnih dana spekulisalo se o dolascima Iska, Marsela Zabicera, Hamesa Rodrigeza, te Nikole Vlašića, sa kojim su navodno blizu postizanja dogovora.


tagovi

Braim Dijazletnji prelazni rok 2021Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara