Luka Jović i Tami Ejbraham (©Reuters)
Luka Jović i Tami Ejbraham (©Reuters)

Milan pokušao da trampi Jovića za Ejbrahama, Roma odbila!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 21:44

Na Olimpiku imaju druga imena u opticaju kada je reč o napadačima

Prve najave italijanskih medija da će Milan pazariti jednog špica, međutim, prema poslednjih informacijama sa Čizme, na San Siro bi do kraja letnjeg prelaznog roka mogla da stignu dvojica napadača.

I dok čeka kraj Evropskog prvenstva kako bi intenzivirao pregovore sa Alvarom Moratom, milanski klub radi na dovođenju još jednog centarfora. Italijanski Skaj ovog petka piše da su Rosoneri prethodnih dana ispitivali teren za Tamija Ejbrahama te da su bili spremni da u posao uključe i Luku Jovića, ali da je ta ideja nije dopala Romi.

Izabrane vesti

Na Olimpiku rade na rastanku sa 26-godišnjim Englezom i spremni su da saslušaju ponude zainteresovanih klubova, međutim, Milanova nije naišla na odobranje čelnika Rome.

Rosoneri su navodno predložili da u suprotnom smeru pošalju Luku Jovića, i mada je Roma voljna za trampu, odnosno uključivanje drugog igrača u posao, konkretno ova ideja nije joj se dopala. Jednostavno, klub iz Večnog grada se posle rastanka sa Romeluom Lukakuom, Sardarom Azmunom i Andreom Belotijem ekspresno bacio u potragu za novim napadačem (dvojicom) i već ima nekoliko imena na listi, a na vrhu iste nalazi se Jusef En Nesiri, koji je na izlaznim vratima Sevilje.

Što se Ejbrahama tiče, on je odlučan da posle teške povrede kolena oživi karijeru na drugoj lokaciji i već je dao zeleno svetlo sportskom sektoru Milana za transfer tako da u narednim danima treba očekivati njihovu novu ponudu.

Ostaje da se vidi kakva će biti Jovićeva ulogu na Milanu i da li informacija koju je plasirao Skaj znači da novi trener italijanskog velikana Paulo Fonseka ne računa na njega.

Podsetimo, Milan se po završetku prošle sezone rastao sa Olivijeom Žiruom, a ideja čelnih ljudi sa San Sira bila je da ga zameni Džošua Zirkze. Međutim, on će kako stvari stoje u Mančester Junajted...


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Luka JovićTami EjbrahamRomaMilantransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara