Komentari na vest

Milan nikad lakše u Empoliju; Specija za istoriju - dobila Napoli bez šuta u okvir gola (VIDEO)

I

Inter

pre preko 2 godine

Neumesno je porediti Kaku i Kesija. Kesi je shvatio da ove sezone nece biti toliko penala kao prosle godine, brzo se dozvao pameti i poceo davati golove i iz igre. Kaka je druga dimenzija za Kesija. Dosta je bilo navijaca Milana koji su pljuvali Kesija u poslednje vreme, mozda im je sad malo lakse, ipak je ovo vazna pobeda za Milan, pogotovo jer je Empoli nezgodan rival ove sezone. Sto se tice Napolija, jos pre par kola sam rekao da se ocekuje njihov pad, ali oni su bas u slobodnom padu. Milan jos i donekle ostvari pobedu u ovoj losoj seriji, dok Napoli precesto kiksa, jedino su eto uspeli Milan da dobiju, kao i Lacio, ali se muce protiv malih timova. Od prva 4 tima jedino je Inter u dobroj formi, ukoliko ostane ova prednost do polovine februara, mislim da ce tesko neko prestici Inter. Januar i prva polovina februara su pakleni za Inter, skoro sve teske utakmice su u tom periodu. Milan i Napoli ce imati problem sa igracima na africkom kupu, a sa Atalantom se nikad ne zna. Juventus igra lose, ali ipak ostvari po neku pobedu i uz kikseve ova 3 pratioca Intera polako su se problizili 4. poziciji.
H

Hidro

pre preko 2 godine

A ono Žuan Žezus a ne Žorž...
R

Rossonerooo

pre preko 2 godine

Empoli sigurno nije ekipa koja ce se boriti za opstanak, igraju lijep fudbal. Milan veceras dobar, Kesi bolje igra na poziciji ofanzivnog veziste. Forza Milan
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Cuj, treci ozbiljan kandidat za skudeto, Napoli. Hahahaha...ovde se samo ceka ko ce od tri gubava kluba (Atalanta, Napoli, Milan) da ustupi svoje mesto u LS jos gubavijem juventusu.
S

Somisomi

pre preko 2 godine

O kvalitetu Kalča dovoljno govori to što su Milan i Napoli u borbi za titulu.U engleskoj premijer ligi bili bi u donjem dijelu tabele.Napoli strašno odvratan tim.
a

aa

pre preko 2 godine

Nikad lakse a primili 2 gola..A sta rec za Napoli da te dobije Specija bez suta u okvir gola....
a

aa

pre preko 2 godine

Nikad lakse a primili 2 gola..A sta rec za Napoli da te dobije Specija bez suta u okvir gola....