Komentari na vest

Milan (još) nije top klub

m

moni

pre oko 1 godinu

milan je jako loše odradio letnji prelazni rok i sada plaća cenu...povezivao se sa mnogo dobrih igrača, ali niko nije došao, isuviše su se cenkali i izgubile sve...

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

A u zimskom nam niko nije ni dosao osim golmana Vaskeza.
G

Gile Interista

pre oko 1 godinu

milan je sad jajarski klub za Inter, razlika 7-0 je dovoljna da se ukapira koliko je milan ispod Intera sad, tacno da se odigra madonina jos tri puta ove sezone Inter bi opet dobio sva tri meca, milan je prosle sezone uzeo slucajno skudeto, INTER sad igra finale LS i Kup italije, uz malo srece uzece oba trofeja, cinjenica govori da niko ne pominje stub Intera skrinjara koji i ne igra vise za Inter i opet Inter igra dva finala, to govori da Inter ne zavisi od jednog coveka nego igra kao kolektiv, milan je sad jajarski klub za INTER, to sad znate !

Joco Inter

pre oko 1 godinu

Gile ili ne, iskuliraj brate.. Ne vredjaj nijedan klub. Kao veliki navijač Intera, i neko ko voli Inter nenormalno, kažem ti dobronamerno, uživaj u plasmanu u finale, što smo uopšte tu, da igramo najvažniji klupski meč, i da postoje šanse da se uzme 4. titula prvaka Evrope, što imamo šansu da osvojimo kup i da udjemo u top 4 ove sezone u prvenstvu. Forza Inter! #sempresoloforzainter🔵⚫
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Milan da dovede Luku Jovica za napadaca i jos par igraca i bice top klub.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Jovic jedino ako hoce da bude treci napadac.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Menjo (Sportielo,Vaskez/Nava/Jungdal)- Florenci/Kalabria, Kalulu (Kjer), Tomori (Malik, Gabia), Ernandez (???)- Tonali (???, Krunic), Benaser (???, Pobega)- ??? (Selemekers), ??? (Adli, ???), Leao (???)- ??? (Ziru, ???).
M

Macola

pre oko 1 godinu

"@Pjanic sa tri zuta. Pre nego krenete da me pljujete, isto vazi i za Inter. Koji ipak ima sansu da ponovo bude veliki klub ako osvoji LŠ." ............ Mislim da si se malo zapleo, ko ti je rekao da su veliki klubovi oni koji su osvajali titule poslednjih 10 god. Druga stvar, mijesas pojam gigan i velikan. Ne mozes da poredis Celzi sa Milanom i Interom pa makar milanski klubovi ne odigrali ni jedan mec u LS sledecih 10 god.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Gigant i velikan. Koja je razlika, prijatelju, sem u izrazu za velicinu kluba? Drugo, Celzi je dva puta bio prvak Evrope u kratkom periodu i to u poslednje vreme. Sad, da li moze da se poredi sa Milanom i Interom, ne znam zasto ne moze?
N

Nedeljko_Kokot

pre oko 1 godinu

Milan nije top tim ali su zato petlici Milana topina, videli smo pre par godina! Mi delije i dalje slavimo ispadanje protiv petlica Milana! Legenda kaze da nas knindza borjan i dalje trci ka sesnaestercu rosonera!

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Inace, ovi sto vec znaju da ce bilo ko iz drugog polufinala razbiti Inter, neka svoje znanje lepo unovce u nekoj kladionici. Bolje nego da ovde istresaju svoju frustraciju. Inter ima male sanse ali ih ima. Rastereceni su, nemaju sta da izgube i to je ta sansa.
L

LMAO

pre oko 1 godinu

pa ti si genijalac bre ,nemaju šta da izgube? pa koji to tim u finalu ima šta da izgubi? ni jedan !
n

ne nego

pre oko 1 godinu

Cemo igrati na inter protiv sitia ili rea.Ajde molim te gurnuli u jedan zreb bajern(koji se sprdao sa vam po grupama),siti,real u drugi dve milanske tralje i sporting i porto i uvede te neko u finale ls.sramota...
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Veliki znalci,tako su govorili da ce Siti u finalu Ls dati Celziju 5 komada,oni nisu 5 puta sutnuli na gol!!!Ja Inter iskreno ne volim, ali ljudi su posteno dosli do finala i ne bih se iznenadio da osvoje!!!Apsolutno imaju kvalitet da na jedan mec svakoga pobede!!!

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@ne nego Hajde, places vec dva dana kao neka devojcica...
e

esex

pre oko 1 godinu

Milanu je potrebno da izbori ls i da proba da sacuva glavne igrace.leao je tu najvazniji..fali par top igraca al i finansije nisu kao nekad..fali spic ubica i desno krilo jer ziru i mesijas nisu za top timove..moja pretpostavka je da ce leao tek da eksplodira sledece godine i da ce ketelar pokazati znanje.moraju dovesti i jednog stopera,jednog veznog,mozda i boljeg desnog beka..puno je posla tu al verujem u maldinija..
x

xese

pre oko 1 godinu

pa svi najvažniji igrači (njih 6-7) su potpisali novi ugovor,čeka se još samo leao o kojem su pisali da je gotovo već mada nisam baš siguran u to, sad mogu da idu samo ako milan dobije zadovoljavajuću ponudu
E

Erkinhos

pre oko 1 godinu

Slazem se sa vecinom,bez ulaganja nema i rezultata.Milan mora dovesti špica koji garantuje 15+ golova, ekstremno dobro desno krilo,jednog razbijača u veznom redu i veznjaka ofanzivnih karakteristika.Plus zamenu za Tea jer lik ne može sam da iznese sezonu.4-5 dobrih igrača će unaprediti ovu ekipu plus 2-3 mlada kojima se mora pruziti sansa.Vratiti Kolomba i Maldinija i davati im šansu.Forza najdraži klube Forza Milan 🖤♥️
M

Macola

pre oko 1 godinu

Ti kao navijac normalno razmisljas, ali je pitanje koliko ce Milan imati novca za 7-8 dobrih pojacanja kolilo vam je potrebno. Ako ne izborite LŠ sledece godine sve pada u vodu, jedina nada je da se Juve kazni, a opet pitanje hoce li tih oduzetih 9 bodova biti dovoljno za 3-4 mjesto. Potreban je jak Milan ali se tmurni oblaci nadvijaju nad vasim klubom ako cemo iskreno. Pozz

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Kakav Maldini, kakav Kolombo? Sve si vrlo dobro napisao pre toga i onda napises tako nesto. Nemaju oni kvalitet za Milan, jedan mogu da budu samo recimo treca opcija na svojim pozicijama (a i to je veliko pitanje da li mogu) i nista vise od toga.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Jedino, ne jedna.
C

Crvenocrni

pre oko 1 godinu

Ima tu dobra baza prvoklasnih igrača od nekih 7-8 imena. Problem je što najjači timovi evrope imaju prvoklasnih 11 igrača plus prvoklasnih minimalno 5 zamena. Dakle ,Milan je kratak za nekih 8 igrača minimalno.
@

@crvenocrni

pre oko 1 godinu

u tome i je poenta price, a ne u istoriji kluba

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Milan je nekada bio veliki klub, sad je osrednji. Ne zivi se od stare slave. Da li neko danas naziva velikanom ili gigantom Notingem Forest? Ne. A dva puta su bili prvaci Evrope.
t

takojeeee

pre oko 1 godinu

osrednji koji vam takav uzme titulu ispred nosa HAHAHHA šta bi bilo da tek nisu osrednji ,vašeg finala neće se niko sećati već sledeće sezone jer ćete izgubit ubedljivo u finalu a milanova titula ostaje zapisana zauvek!!!

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Pre nego krenete da me pljujete, isto vazi i za Inter. Koji ipak ima sansu da ponovo bude veliki klub ako osvoji LŠ.
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Ili si veliki ili nisi, nema između. I Liverpul nije bio prvak 30 godina pa im niko nije rekao da su nekad bili veliki klub, Inter i Real jedno vreme 40 godina nisu bili prvaci Evrope, evo i Juve 30. Jesu li oni mali klubovi? . A porediti veličinu Foresta i Milana dovoljno govori o tome koliko ne voliš svoje komšije. Što je najgore, Milanu ne treba neki megalomski novac da bi bio konkurentan.
O

Objective

pre oko 1 godinu

Onda po tvom imamo svega jedan ilo dva velika kluba, ostalo najviše da su osrednji? Minorna kategorizacija, kako ćemo tako sablazno sagledavati sve oko sebe?
M

Macola

pre oko 1 godinu

N.Forest nije bas za poredjenje sa Milanom niti sa ostalim velikanima E fudbala. Millan redovno igra velike meceve, iako ne pravi tako dobre rezultate u Evropi kao nekada oni su gigant bez presedana. N.Forest pored te 2 titule ima jos 3-4 ukupno i oni nikada nisu imali epitet giganta bez obzira na 2 titule LS. Za tako nesto je potreban kontinuitet i jos puno toga. Pozz

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@Inzaghi Uopste nisam poredio Notingem i Milan, samo sam dao primer kako se ne zivi od stare slave. Ove druge sto su mi odgovorili necu ni da komentarisem. Sve napaljeni milančići. Ti si ok i zato si dobio objasnjenje.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@Objektiv Ne, trenutno veliki klubovi su oni koji su u zadnjih desetak godina ostvarivali velike rezultate. Pre toga je stara slava. Real, Bajern, Liverpul, Celsi, Barsa. Otprike tako. Ako san nekoga zaboravio, shvatices na sta mislim. Niti se velicina kluba meri rezultatima pre dvadeset godina, niti rezultatima pre pet godina. Dao sam deset kao primer, otprilike.
M

Macola

pre oko 1 godinu

Ja nisam 'napaljeni milancic' vec stari navijac Intera. Los si primjer izabrao i lose si se izrazio kolega, a tacno je da navijaci Milana previse potenciraju staru slavu i 7 titula u LS. Pozz

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@Mazola Cim sam ti odgovorio, znam da nisi napaljeni milančić, njima ne odgovaram. Ok, mozda sam lose poredjenje napravio ali verujem da si shvatio poentu.
M

Macola

pre oko 1 godinu

@Pjanic... ok, kontamo se. poz i svim srcem uz nas Inter⚫🔵

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@Mazola Forza Inter! ⚫🔵
l

ljikac

pre oko 1 godinu

Odličan tim, i loćikav trener.
d

da li to znači

pre oko 1 godinu

da ni bajern,barcelona,atletiko,psž,liverpul i mnogi drugi nisu top timovi? šta pravite bauk od ispadanja u polufinalu lige šampiona
i

iskreno

pre oko 1 godinu

Da je Bajern bio sa te strane zreba glatko bi bio u finalu...
s

s1

pre oko 1 godinu

Covek bi i zamerio Pioliju, gresio, al generalno ovaj tim je najukusnija pita od g..... koju je mogao smesati. Maldiniju zameram CDK mesto Dybale, a nazalost ovi iz Red Birda su gore varalice od Kineza
r

rosonerooo

pre oko 1 godinu

Ma daj kako nije top.Sa ovako malim rosterom titula prosle godine sada polufinale.
p

pioli

pre oko 1 godinu

upravo to, nemas tim za dva takmicenja i dok si jurio polyfinale, ostao si bez cetvrtog mesta.
@

@pioli

pre oko 1 godinu

a opet neki bogatiji koji imaju ''po 2 tima'' nisu došli ni blizu 1/2 finala
T

TREZEGEE

pre oko 1 godinu

Klub sa same margine na fudbalskoj mapi sveta.
g

gost123

pre oko 1 godinu

mozda nije top tim, a ne znam ko je top klub ako nije Milan
l

ljukac

pre oko 1 godinu

Real, Milan i Bajern. Najveće ikada.
i

ivan lazarevac

pre oko 1 godinu

Trenutno nije top tim.A to njihovo trenutno traje duži period
e

eduardo sousa

pre oko 1 godinu

valjda maldini zna zasto je to rekao?