Foto: Reuters
Foto: Reuters

Milan dobio konkurenciju, Herta ponovo želi Jovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.12.20. | 16:18

Berlinski klub spreman za drugi napad na Srbina

Činjenica da je potpuno pao u senku kad su vizije Zinedina Zidana u pitanju, kao da nije uspeo da na pravi način iskoristi šansu u Realu, uticala je da Luka Jović postane veoma tražena roba uoči predstojeće zimske fudbalske pijace.

Interesovanje za srpskog centarfora iskazao je Milan sa kojim je menadžer napadača madridskog giganta Fali Ramadani već ostvario kontakt, a prema zaznanjima italijanskog Tuto merkata opcija za Jovića je i odlazak u Hertu.

Izabrane vesti

Klub iz Berlina je na odobrenje trenera Bruna Labadije, dao odrešene ruke Kšištofu Pjonteku u potrazi nove sredine, a upravo centarfor Reala mogao bi da bude opcija za upražnjeno mesto u špicu.

Podsetimo, Jović je i ranije dovođen u vezu sa Hertom, španska Marka je još u junu isticala da je Srbin velika želja Larsa Vindhorsta, bogatog i ambicioznog nemačkog biznismena koji je manjinski vlasnik berlinskog kluba. Vindhorst je još letos istakao oambiciju da u svojim redovima spoji tandem fudbalera poniklih u Zvezdi Jovića i Marka Grujića, ali mu je tada želja ostala neuslišena.

Upravo Grujić, čijem je transferu posredovao Ramadani, ujedno i Jovićev agent, spona je koja budi nadu Herte u trci sa daleko zvučnijim konkurentima koje predvodi Milan.

Iako se sve još svodi na "opipavanje pulsa" zainteresovanih klubova, vrlo je verovatno da će napadač u narednom prelaznom roku promeniti klub, a pitanje ostaje za koju će se sredinu odlučiti i pod kojim uslovima.

Podsetimo, Jović je u Madrid stigao u julu 2019. godine iz Ajntrahta za obeštećenje od 63.000.000 evra i od tad je odigrao 32 zvanična susreta na kojima je upisao ukupno dva gola i dve asistencije.


tagovi

Luka JovićReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara