Komentari na vest

Milan bira između Portugalaca: Fonseki pol pozicija, Konseisao alternativa

K

KIMI 85

pre 13 dana

Inace Gazeta se bas pokazala relevantna kad je Milan u pitanju. Mota im je i dalje meta broj jedan, a Konseisao plan B.. Nikakav Fonseka..
4

46

pre 13 dana

Ne razumem zašto toliko teraju Piolija, Milan je igrao sasvim solidno i ove i prošle sezone. Nemaju oni neki vanserijski igrački kadar pa da su ovakvi rezultati neuspeh.
0

01

pre 13 dana

zato sto su igrom slucaja 3 sezone zavrsili u top4 i jednom osvojili titulu i u upravi misle da su uhvatili Boga za onu stvar i da im je tim u rangu Reala Madrida a ne Sosijedada i da je bas Pioli taj lik koji ih uskracuje za neuspeh.
Y

Yvonoo

pre 13 dana

Malo se Fonseka omalovazava. Kao navijac Rome, znam da je Roma pod njim sa dosta skromnom ekipom igrala dobar i ofanzivan fudbal. Dogurali do polufinala Lige Evrope i ispali na gol vise od Mancestera jer su ovi prosto imali vise klasnih igraca. Ako sedne na klupu Milana, ovo ce mu biti prvi put da konacno ima materijala za nesto ozbiljno i za igru koju on voli. Plus on je vidio i onaj Sahtjor sa sve talentima i brazilcima i bio jako nezgodna i opasna ekipa za izbegavanje. Milan moze imati uspesnu pricu sa njim.
S

Samo

pre 13 dana

italijan može da bude trener milana i juventusa,inter je već nešto drugo!dakle de zerbi ili konte ili ostanak piolija isto vrijedi i za juve
U

UPDP

pre 13 dana

Kakav bre ostanak piolija?!

Prepoznator

pre 13 dana

Blagoš blagoš, nema više ni LŠ za Milan.
L

Lektor na strazi

pre 13 dana

Kakav bre crni Fonseka (onda bolje Konseisao da dodje), samo Amorim.