Veruje u braću Miladinović: Goran Grkinić (©FK Čukarički)
Veruje u braću Miladinović: Goran Grkinić (©FK Čukarički)

Miladinovići u fokusu na Brdu: Urošu novi ugovor, Igor bira naredni korak

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.24. | 22:35

Najbolji mladi igrač Mozzart Bet Superlige tokom prethodne sezone u fokusu aktuelnog leta, njegov mlađi brat stavio paraf na produžetak saradnje sa Čukaričkim

Braća Miladinović su ovog leta u fokusu na Banovom brdu. Dok za starijeg, Igora, u redu stoji niz zainteresovanih klubova, mlađi - Uroš, se nada afirmaciji u periodu koji sledi, dok je u međuvremenu potpisao je novi ugovor, koji će trajati do juna 2027. godine..

Izabrane vesti

"Uroš Miladinović je naše dete, već šest godina je u klubu, a sada je potpisao novi ugovor na još tri godine. Bio je na pozajmici u Vršcu, zimus smo ga vratili u Čukarički. Imao je sitnih problema sa povredama, ali je potom odlično radio u prethodnom periodu i od njega mnogo očekujemo ove i u sezonama ispred nas. Ugovor mu je, kao i bratu Igoru, isticao za godinu i po dana, ali smo odlučili da ga produžimo", kazao je tehnički direktor belo-crnih Goran Grkinić, koji je potom dodao:

"Što se tiče Uroševog starijeg brata Igora, čekamo da vidimo na koju će stranu otići. Za njega imamo ozbiljne ponude. U slučaju da transfer ne bude realizovan i da ne bude ponude koja odgovara i njemu i klubu, Igor Miladinović će i dalje biti deo Čukaričkog".

Uporedio je Grkinić braću Igora i Uroša, za koje je naveo da su po talentu vrlo slični, ali da ipak igraju na različitim pozicijama u ekipi.

"Uroš je izuzetno talentovan, bio je reprezentativac u svom godištu, očekujem da konkuriše i za mladu reprezentaciju Srbije i naravno da bude konkurentan za prvih 11 Čukaričkog. Za razliku od brata, drugačiji je profil igrača. Igor je ofanzivni vezni, prava „desetka“ koja ume da napravi razliku. Uroš može da igra i po strani, ali i u sredini u veznom redu. Opet, po talentu su veoma slični jedan drugom. Drago mi je da su obojica već dugo na Banovom brdu i da znaju kako sistem funkcioniše. Želeo bih da im se zahvalim na poverenju, naravno i njihovim roditeljima. Očekujemo da nastave da napreduju, posebno to važi za Uroša, s obzirom na to da je Igor već poznat široj fudbalskoj javnosti", kazao je Grkinić.


tagovi

ČukaričkiIgor MiladinovićGoran Grkinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara