Komentari na vest

Mijatović: Lako je otići iz Reala, ali dve nedelje kasnije shvatite da ste pogrešili

V

Vladano79

pre 3 meseca

Ne mlati sad. Pa sto se ne vratis u Real sad.
P

Pa da

pre 3 meseca

Sami xi zaboravio da naglasis Mijate da nijedan veliki klub ne pusta svoje igrace niz vodu kao tvoj Real. Bez da se na fin i ljudski nacin oproste od njih ili da se udostoje da mu naprave oprostajni spektakl. Hiero Caziljas Robetto Carlos Raul Ramos Ronaldo su maltene oterani iz kluba. Tako to radi velikan Real.Prdis dokon prijatelju nismo slepci da ne vidimo kako postupaju prema legendama kluba.
A

AK81

pre 3 meseca

Ma ne treba da kostaju klub kao Mesi Barcelonu. Niko iznad kluba svak se mogao povući na vrhuncu kao Toni.
D

Drvo

pre 3 meseca

Partizane ne spominje, ne? Baš šteta.
n

nshb

pre 3 meseca

Moj Bjelopavlic, najveci um , koji je to genijalac - sportski direktor najveceg kluba kojeg mrzim. Od ovog covjeka treba da kupite znanje , kad bi samo dosao na pola godine u Partizan bio bi pun pogodak. Barem da omoguci da igra Partizan prijateljsku protiv Reala na 60 godina od finala. Mada Pedja je nivo iznad svih sportista na ovim prostorima. Ima mozda par njih koji su veci od njega ali biti sportski direktor kluba kojeg zna dijete iz kamerunskih sela.
R

Rossonero89

pre 3 meseca

Mijate,volim te kao brata,čak smo i iz istog naselja u Podgorici (živele Masline) ali toliko se (da iskoristim podgorički izraz) "šupkaš" Realu da je to već postalo izlišno. Nema intervjua ni gostovanja na tv-u da ne pomeneš Real i to kako su oni najveći. Počinje malo da bude dosadno,samo konstatujem.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Kad odeš iz reala ustvari shvatiš da je to to...kraj...sve ostalo tebi je ništa...sve ostalo je manje.... Bezbroj je primera....otaljavas čekaš kraj...mlatis lovu...ali to vise nisi ti.
S

Standardno

pre 3 meseca

Dao go iz ofsajda za titulu u lš nista se promjenilo nije do danas u var madridu
@

@standardno

pre 3 meseca

sta bi tek bilo da je dao obucen? 🤔
R

Realnoo

pre 3 meseca

Mijatović, Savićević, Jugović i Modrić, 4 najveća igrača sa ovih prostora u poslednjih 30 godina.
a

a gde su

pre 3 meseca

Sinisa Mihajlovic i Dejan Stankovic?
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

A Prosinecki? Stub srpstva🔴⚪️😂😂😂😂
0

0211

pre 3 meseca

Alen Boksic
P

PD

pre 3 meseca

Zaboravio si Davor Šukera, možda i najbolji napadač
м

мирко

pre 3 meseca

И Видић
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Mijata gone u Spaniji zbog utaje poreza.Tako da,ne bi on bio bas dobar kalibar za upravu Partizana.Imam vec takvih u upravi na tone,kojima jedva cekamo da vidimo ledja.😡😡
N

Ne smije na prozor

pre 3 meseca

Baš ga gone,dvjesta hiljada evra kazne!?To je za taj nivo milionskih poslovanja mandatna kazna.
P

PD

pre 3 meseca

Ko prati fudbal zna da je veoma veliki broj stranih igrača ( izmedju ostalih i Mesi i Ronaldo) koji su igrali u Španiji tužen za utaju poreza, e zašto je to tako ne znam, verujem da je caka u nekim reklamama, ili je samo fora od države Španije sa uzmu još neki evro od stranaca, kao fora kad ste toliko zaradili igrajući ovde ostavite i još malo novca. Sportski pozdrav
1

101

pre 3 meseca

Kada si ti bio u Realu, Real nije bio ni blizu ovoga sto je danas.
R

Realll

pre 3 meseca

Nakon finala i pobede protiv Partizana 1966, cekao dugih 32 godine na ponovni evropski tron. Cika Pedja presudi Juveu onomad, ostalo je istorija. Mijat je zacetnik Realovog "vaskrsnuca".
B

Burek

pre 3 meseca

Realno, Mijat im je doneo titulu LŠ protiv Juvea
2

2 na 2

pre 3 meseca

Ovaj sad Real je klasična bogataška plastika koja i pored svega toga opet ne može bez sudija. Ložiona za klince bez vrednosti. Na stranu mišja rupa 120 minuta sa Sitijem, a spucane milijarde. Jeste Mijat grobar, al mu je on vratio trofej, a tandem sa Šukerom je bio fudbalčina za ove današnje rage.
L

Lambo

pre 3 meseca

Veliki si Mijate. Živim za dan da dođeš u Partizan. Da budeš direktor. Pre nekoliko godina sam sanjao prelep san, Partizan šampion Evrope, pobedili Real Madrid u finalu. Feštamo na JNA a ti legendo sa ušatim peharom ispred Juga. Srce mi zaigra evo i sad kad se prisećam.
К

Коста.1958

pre 3 meseca

гроБАРИИИИИИ
D

Dajbrepare!

pre 3 meseca

Muahahah Zaigrace kad dodju bageri da ga ruse i grade Trzni centar posto ste neprofitabilni
B

Buraz...

pre 3 meseca

Koju hemiju koristiš??? 🫡🫡🫡🫡🫡🫡
S

Sherlocked

pre 3 meseca

@ lambo Boze pomozi .
.

.....

pre 3 meseca

Ha ha ha kakvi snovi. Legenda Mijat nije znao šta je pobeda u večitim derbijima skoro tri godine otkad je prešao iz Budućnosti u Humsku. Drugo, otkud znaš da će ga ikad zanimati mesto direktora u Partizanu?