Mijatović bi mogao nazad u Evropu?!

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.08.24. | 19:07

U Americi stvari ne idu kako je mladi srpski napadač očekivao...

Nije Jovan Mijatović (19) na najbolji način započeo svoju prekookeansku avanturu. Mora se priznati - nije samo do njega. Trener Njujorka Nik Kašing davao mu je šansu na kašičicu, tako da mladi Srbin na prvih devet utakmica u MLS ligi nije uspeo da se upiše u strelce. Starter samo dva puta, nijednom, nije odigrao više od sat vremena, a u poslednje vreme daleko više vremena provodi na klupi nego na terenu.

Doduše, prvenac jeste postigao u Liga kupu, međutim ni u tom takmičenju na poslednja dva susreta nije dobio šansu. Imajući sve to u vidu, ne čudi što se šuška kako bi Mijatović u smiraj prelaznog roka mogao da promeni sredinu.

Izabrane vesti

Nijedan ozbiljan izvor još nije potvrdio, no ima određenih tendencija da bi nekadašnji napadač Crvene zvezde mogao da pređe u francuski Lans?! Taj klub ga je pratio dosta dugo, bio u igri dok su crveno-beli pregovarali sa Siti grupom, pa se sada, izgleda, ponovo angažovao po ovom pitanju.

Podsetimo, četa Vila Stila tokom leta je ostala bez najboljeg napadača Eljea Vaija (prešao u Marselj za 25.000.000 evra), otišao je i Poljak Adam Buksa, a stigao samo Embala Enzola na pozajmicu iz Fjorentine.

Ako ćemo realno, Francuzima je potreban centarfor, pitanje je samo da li će pokušati da u život vrate Mijatovića, ili će ići na neku sigurniju varijantu, koja bi garantovala golove čim stigne u novu sredinu.

U prvom kolu Lige 1, protiv Anžea, navalu Lansa predvodili su veteran Floran Sotoka i 29-godišnji Vesli Said. Ovaj drugi je postigao i pogodak odluke...


tagovi

Jovan MijatovićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara