Čileansko raspucavanje u eri fudbalske nestašice

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.03.20. | 11:46

O Higins ima prvog strelca lige, ali i tradiciju teških poraza od Antofagaste

O Higins čeka dželata... Sreća bi za ovaj tim u osmom kolu čileanske lige mogla makar X da donese, jer Antofagasta ih je vezala tri, pa zašto da ne padne i četvrti remi. Ali pošto su želje jedno, a tradicija nešto sasvim drugo, recimo da je Antofagasta poslednji put u oktobru bila bolja sa 3:1...

Tri tačke su tu i zato što je O Higins u julu od istog rivala poražen sa 3:6, što sve zajedno priziva veru u veći broj golova i ovog puta. Videćemo, jer domaćin u svojim redovima ima Roberta Gutjeresa, prvog strelca lige koji je do sada postigao pet golova. Dakle, čileanska iznenađenja mogu nas zabaviti, a možda i golovi, što je svakako najslađe u eri nestašice fudbala.

Izabrane vesti

U drugoligaškim vodama Čilea, tačnije u četvrtom kolu sastaju se Temuko i San Markos Arika. Domaći su na dve uzastopne utakmice odigrali za X, ali i za GG4+, dok gosti imaju poraz pa minimalnu pobedu. Ako pogledamo poslednju utakmicu Temuka na kojoj je bilo čak osam golova, onda valjana nada da će i sada biti veselog raspucavanja nije neosnovana.

ČILE 1 – 8. KOLO
22.00: (3,05) O Higins (3,25) Antofagasta (2,25)
00.30: (2,65) Union Espanjola (3,00) Uačipato (2,70)

ČILE 2 – 4. KOLO
00.30: (2,15) Dnion.Temuko (3,15) San Markos Arika (3,35)

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara