Komentari na vest

Mihajlović kandidat za klupu Kristal Palasa

Jug72

pre preko 3 godine

Bolje mu je u Italiji. Premier liga ne prašta.
@

@Pozdravi..

pre preko 3 godine

Vidim vasi treneri dominiraju evropom

Darko Lazic

pre preko 3 godine

hahahahahaahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
V

Vart

pre preko 3 godine

Ne verujem da će otići tamo. Uopšteno gledano slabe su veze engleskih i italijanskih klubova. Teško da ljudi tamo i znaju za Mihajlovića koji je ipak trener Bolinje. Najjače veze Englezi imaju sa Nemcima i Špancima. Odatle dovode sve i svašta, i što valja i što je skart. Koliko je samo Kepe, Mustafia, Sebaljosa i Zoeiltona došla.
F

Fustalista

pre preko 3 godine

Zaista se nadam da je ovo istina. Miha je potreban Premijeru!

Kalčopolista®

pre preko 3 godine

Solidan trener! Jedan od retkih srpskih trenera koji moze samostalno da radi u ozbiljnoj ligi inostranstvu a da ne bude najuren motkom umocenom u septicku jamu u ekspresnom roku! Posle Marka Nikolica, koji je bez sumnje elite level i ubedljivo najbolji srpski trener bez ikakve konkurencije, zatim mnogo praznih mesta pa onda dolaze Paunovic, Iviic, Jokanovic i moze se reci da je i Sinisa u toj grupi! Posle njih jos vise praznih mesta i dolazimo do grupe trenera dunstera, trenerskih prevara koji su sa oreolom "sampiona" Srbije i vezanim titulama od po 20+ bodova terani iz Rusije i raznoraznih egzoticnih liga sa sve gore pomenutom alatkom u ekspresnom roku i etiketirani kao najvece prevare u istoriji tih klubova!
s

sinisa81

pre preko 3 godine

Taj isti Marko Nikolic takodje trenira u Rusiji, kako je to njemu plus a drugima minus? Ako cemo rezultatski Jokanovic ima najvece rezultate zadnjih godina. Nista protiv Nikolica nek nastavi samo, ali tvoja konstatacija pogotovo za prazna mesta u odnosu na njega je vec debelo preterivanje
P

Pozdravi...

pre preko 3 godine

...Savu, Batu, Tomića, Dula, Jesica, Crnog, Rasovica, Kizu, Mateusa, Lazetića, Vokrija i ostale velikane. P.S. Nisam znao da je uspeh raditi u nižim ligama?

DIEGO_MILITO

pre preko 3 godine

Хахахах Михајловић може са њима у групу, па ваљда мајку ти тренеру ваљда могу са њим а не обратно па нису они бољи од Михе ваљда ? Него где нам је дуло румун има ли вести неких? Сећам се да су га најурили из Русије и француске и од тад се му се губи сваки траг ? Ех наш стари добри дуло кад се сетим само како је давио богија , е то су била времена а не ово данашње нема насиља у спорту итд..
s

sinisa81

pre preko 3 godine

ako je samo promocija vrednija od 200 miliona funti, moze biti i sesta liga, opet bi bio uspeh trenirati i izboriti je. Na prste jedne ruke neces nabrojati toliki kvalitet u nekoj ligi pa koja god da je u rangu
r

roni

pre preko 3 godine

ne moze bolonja da bude nezadovoljna rezultatima jer ima krs tim i zivi od namestanja.sto se mihe tice,njegove ekipe pokusavaju da igraju fudbal,u engl to prolazi i uz malo srece za dve sezone ce biti top klubu sa ogromnim budzetom.
F

Fantom slobode

pre preko 3 godine

Gasperini trener Atalante pored toga što petardira Mihajlovića i njegive ekipe redovno, rekao je za Mihajlovića da je on najobičniji galamdžija i nikakav trener što je u biti i istina.
A

Ako je...

pre preko 3 godine

...on rekao, onda dobro.
L

Laziali

pre preko 3 godine

A Gasperini poznat u Italiji kao najveci smrad i niko ga ne voli.
Z

Zole

pre preko 3 godine

Realno, jako slab trener. Koliko već trenira samostalno, 10 godina, i nikad ništa bitno nije uradio. Ima sasvim dobar tim u Bolonji a on se bori za opstanak, De Zerbi recimo pravi mnogo bolje rezultate sa slicnim timom po jacini (Sasuolom), uvek se tu sunja pri vrhu 5-6-7 mesto. Miha ce u engleskoj doziveti fijasko ako ode
s

sinisa81

pre preko 3 godine

Ti bi sigurno bio bolji vidi se da si veliki strucnjak i poznavalac prilika u fudbalu. Mozda tebe budu zvali na razgovor za posao ako ne to onda ono bar za savet

Darko Lazic

pre preko 3 godine

najjaci.su ovi u odgovorima sto shvataju licno pa odgovaraju kao da si im rodjaka uvredio