Komentari na vest

Mihailo Ristić za Mozzart Sport: Zvezda - favorit! Samo da Radonji bude dan...

Š

Škrabotina

pre oko 20 sati

Radonjić nije odigrao 90 minuta fudbala od malo posle Hrista. Pet (i to osrednjih) klubova su ga proterali u zadnjih šest godina. Nenormalno koliko je lik precenjen. Šteta što će provereni borac (Olajinka) i perspektivan klinac (Milson) izgubiti minutažu dok splavar sa pivskom trudnoćom suflira protivnicima kontre.
n

niszvezda

pre oko 19 sati

Nek uđe on u 65' i neka odigra kako treba 10'...od njega dosta.
P

Pnčevac992@Gorostas

pre oko 22 sata

@Gorostas – izvini druže Gorostase, moram te obavestiti da u oktobru ponovo počinju sa radom večernje škole, kao nekad u vreme druga Tite! Generacije su se opismenile zahvljujući večernjim školama. A, vidim ti imaš ozbiljnih problema sa sintaksom srpskog jezika! Obrazuj se ! To ne boli!
d

dejanera*

pre oko 22 sata

Uh, kako se Ristić nalupetao! Kaže da su Radonjićeva i Silasova brzina velika prednost Zvezde, a potom kaže da ne zna u kakvoj je formi Radonjić! Pošto je neobavešten, ja ću mu objasniti da su i Radonjić i Silas došli kao standardni rezervisti i da nemaju utakmice u nogama! Ne znam da li mu je to dovoljnan taj podatak!
@

@dejana

pre oko 20 sati

Ne znam da li mozes razumeti da su brzina i forma dve potpuno razlicite stvari, posto vidim da tripujes da si jako mudar i duhovit....
M

Mare CzBgd

pre oko 23 sata

Kada krenu sa ovim nebulozama koliki uticaj imaju na drzavu.Hahahahahaga
a

abc

pre oko 23 sata

Lakše malo sa Radonjićem, kad je ušao protiv Napretka videlo se da nije spreman, trebaće mu bar mesec dana da dostigne nivo ostalih igrača.
s

shone1991

pre 1 dan

Udri zvezdo, bez respekta i straha!
D

Drvo

pre 1 dan

Ako bude igrao Kangica dobijamo lagano 2:0, u suprotnom ćemo dobiti mučno 1:0.
G

Gorostas

pre 1 dan

Batalite Radonju pišite i virtuozi fudbala SAŠO LUKIČU - LUČU 10
s

sportski pozdrav

pre 1 dan

Oladite više sa tim Radonjom, lik je običan poluproizvod koji povrh svega nema preteranu inteligenciju. Nije to samo do glave, treba ipak i umeti igrati fudbal, a on to nije uspeo nigde gde je bio.
V

Visente Del Boske

pre 1 dan

Zato ce u ponedeljak Filipovica i Jurcevica da voza ko malu decu.
B

Boga mi

pre 1 dan

Sreća samo pa onaj njegov gol dok je igrao za Krasnodar nije priznat. Tu bi se raspala zvezda,ni E od Evrope ne bi bilo, a ovaj bi nam tek onda nametnuo svoju diktaturu kako sportu tako i narodu, kao što se sad iživljava nad Partizanom jer su mu naneli traume.

pancevac992

pre 1 dan

kao sto su im priznali gol iz auta,leci se
v

vaske_tb

pre oko 20 sati

Tu me je malo razočarao Ristić. Profesionalac je i razumem želju da se odigra dobro i čvrsto ali on je protiv Zvezde tada kidao kao da su mu pobili pola familije. Neshvatljivo.
@

@vaske_tb

pre oko 17 sati

E vidis, to je ono zbog cega vas niko ne voli, zasto očekujete da neki igrač ne odigra protiv vas onako kako zna? Zamisli da recimo Rudiger sinoc nije hteo da igra protiv Stutgarta? To je razlika izmedju nasih poluproizvoda i profesionalca. Svaka čast Ristiću. Takvi ste uostalom kroz celo prvenstvo, očekujete da vam se svi sklone.
O

Oleg

pre 1 dan

Radonja kao Mesi.
Š

Škrabotina

pre oko 20 sati

Tačno tako. Obojica zreli za penziju.
O

OFANZIVA NA GAS

pre 1 dan

Ako se iz 50 000 prisutnih ispuste parizerski prdeži Portugalce će progutati atmosfera pomora života u kojoj svaki oblik života, pa i portugalski, krepa. A mi smo navikli na tu našu atmosferu koju baštinimo i to je recept za pobedu u ovom, ali i u svakom drugom duelu. Jedino faktor nestabilnosti je sudija kojeg delegira strano nekontrolisano telo koje se zove UEFA.
B

BokiUSA

pre 1 dan

Glup komentar. Jako glup...
i

ivko svemirko

pre 1 dan

Mali idi šipu ostoji
O

OFANZIVA NA GAS

pre 1 dan

Очигледно се некима не свиђа наше најјаче оружје и атмосфера у којој живимо, неки чак који су побегли у УСА кажу да то није истина и да је то глупост изрећи као истину иако су побегли из атмосфере паризерског прдежа да не уживају у њој.
B

Branx

pre oko 20 sati

Hahahahahah, odavno se nisam ovako nasmejala.
G

Gorostas

pre 1 dan

SUTRA ZVEZDA I LIGI SAMPIONA U NOVOM FORMATU A JA U STAROĐ KAFICU TRUJEM ZA PARE. SAD PISEM SAMO U VEZI KOSARKE NA TVITERU OSTOJA PLACA NAKBOLJE
G

Gladiola

pre 1 dan

Ristiću vrati se u Zvezdu! Čekamo Gruju i tebe
U

Ujka Žitko PFK.

pre 1 dan

Ne znam više šta da radim. Šta mi Zvezda uradi od života. Svake noći se budim, polivam se vodom, pričam sam sa sobom, imam tikove. Nekada me vežu za stolicu da ne povredim sam sebe. Proklet bio dan kada sam počeo da navijam za partizan.
M

Milojko Arsenić

pre 1 dan

Srbija je uz Benfiku. Do konačnog oslobođenja!
V

Visente Del Boske

pre 1 dan

Sledeci mesec ste uz inter,pa uz monako, stutgart,milan itd....e moj ti da vam nije zvezde i njenog uspeha pocinjali bi kvalifikacije za ligu konferencija od prvog kola i to kao nenosioci.
e

eeeeeeeee

pre 1 dan

ima svakakvih 🐴 ovde 😂
M

Motilo

pre 1 dan

Moj Milojko uz patlidžan u ligi a da vi Evropu možete samo da sanjate i gledate Zvezdu u CL . I kao što peva Zlata ...plači moli tu pomoći nema ako ako tako vam i treba.
Т

Тузор

pre 1 dan

Као партизановац, желим Звезди да победи Бенфику. Има доста озбиљних, правих навијача и међу једнима и међу другима који нису мрзитељи, и желе све најбоље српском фудбалу. Радује ме и чињеница да се овде игра на све бољим теренима, и да су утакмице све квалитетније и занимљивије. Још само да се обрати већа пажња на наше младе играче, да им се даје више простора, као на примеру Мимовића. Да поновим: Све најбоље против Бенфике!
K

Komentator

pre 1 dan

Kapa dole majstore !!!

Marko Pavlovic

pre 1 dan

Ako budi srećni da prodju kao moj Milan sinoć na San Siru 1:3. Da peva kuća
G

Gorostas

pre 1 dan

"Moj Milan"

Marko Pavlovic

pre 1 dan

Daj nemojte se sprdati. Kakav crni radonja
C

CaleB pravi

pre 1 dan

Rodjaci, videli ste svi sinoc kako izgleda moderan fudbal...Na prvu, 1 ili najvise 2 kontakta sa loptom, precizni brzi pasovi, a na kraju - ako se i pogresi, ima se dovoljno brzine da se povrati posed. Naravno, mislim na Bayern, koji igra fudbal iz neke druge dimenzije, za razliku od timova poput Dinama, i slicnih mudomrsaca, gde spada i nasa Zvezda. Neko ce reci - pa nije Benfika Bayern...tacno, nije, ali je mnogo blize tom Bayernu, nego sto ce Zvezda ikada biti...i nije ovo Zvezda iz onih davnih godina kad osvojismo LS. Nije ni blizu. Kao da gledas neki usporeni film, tako danas izgleda igra Zvezde, i ne znam odakle nam pravo da se nesto kao lozimo. Osim toga, ne mogu se porediti kvaliteti igraca koji vrede od 50-100 miliona, i onih koji vrede 2, 3, 4 ili 5 miliona. Ako ovakvi kakvi smo, iz svih ovih utakmica uzmemo makar i 1 bod - to je uspeh.
Ц

ЦЗ НС

pre 1 dan

У сва три учешћа у ЛШ у 6. кола ЦЗ је освајала минимум 1 бод! Вјероватно и са слабијим тимом него што је ова ЦЗ!? Не кажем да ће их освојити 10-15 али тако прогнозирати и видјети исход је ГЛУПОСТ.
M

Mile k

pre 1 dan

Naročito je Endrik imao pas sinoć.Ne lupetaj.
B

BokiUSA

pre 1 dan

Mracis brate... niko ni ne ocekuje da osvojimo LS ali ocekujemo spektakl I sta uradimo. Usli smo u sam krem klubskog fudbala. I to je samo po sebi uspeh. A ti se opusti I uzivaj bez drame...
E

Eseks

pre 1 dan

Naravno da imamo neke sanse jer Benfika nije novo sitija,bm a,reala itd ..Bolji jesu od nas i blagi su favoriti al padali su na marakani i veci timovi..Bitan je pocetak i da ne primimo neki brz i glup gol i kako mec bude odmicao nase sanse ce rasti jer cemo imati neku sansu sigurno,i ako ga tu damo pobeda je nasa..Ako nam brzo daju gol rutiniracr nas sa 2,3 nula..
N

Nebitan10

pre 1 dan

Naravno da cemo biti optimisti nakom svih ovih izjava bivsih igraca koji su ostavili veci trag u Zvezdi nego u Benfiki, previse su izjave subjektivne i bezveze palite narod, bice kako bude, nadam se najboljem
b

b200

pre 1 dan

Je l' tekst pisalo neko dete.

Ујка Житко ПФК

pre 1 dan

Jel bese ovaj istetovirao lisicu na ledjima?😂😂😂😂
e

e sad

pre 1 dan

Priča se i da je istetovirao svoju prvu nevinost, mladu partizanku
a

anelej110

pre 1 dan

a gde si ti Mihajlo nas i zasro te nema u zvezdi
4

474747

pre 1 dan

Kako da mu bude dan,godinama NE igra ozbiljan fudbal,pa bas sad da mu bude dan,Nesto ne verujem da ce da bude i starter
m

madmix

pre 1 dan

starter nema šanse,ulazi zadnjih 30 min

Marko Pavlovic

pre 1 dan

Ubacuje ga na poluvremenu i izbacuje u 75.minutu. Jer je šaban
Ц

ЦЗ НС

pre 1 dan

Баш тако, ако се уздамо у Радоњића мрка капа. Може он поново некада заблистати али у сада већ дугој каријери то и није био чест случај. Да се ми уздамо у стандардно расположеног Иванића, Глазера....... па да се надамо вишем!

Ујка Житко ПФК

pre 1 dan

Ovaj vise vremena proveo u Lisabonu kod tatoo majstora nego na terenu.😂😂😂😂
s

smaracu

pre 1 dan

ajde ponovi jedan te isti komentar jos 100x
H

Huggo

pre 1 dan

Strahinja igra u Milanu,a vi kako te.....
s

sad

pre 1 dan

Evo LŠ, a vi?
T

Trupac

pre 1 dan

Strahinja juce kriv za sveeee.uzas od igrača
D

Dzoniiii

pre 1 dan

Rile ocigledno nije pratio zvezdu, zbog silnih odlazaka i dolazaka skroz je zvezda neuigrana, lupio je glupost ono optimizam ali i remi bi bio cudo
R

Realno Zvezda

pre 1 dan

Nije favorit, ali itekako da može da pobedi. Miloje će igrati bunker i na kontre, za kontru itekako imamo igrače, za odbranu takođe. E sada pošto po imenima i kvalitetu igrača jesu bolji, trebaće i malo sreće, ali doći će i to. Napred Zvezda!
И

И

pre 1 dan

Igraće direktno, možda malo niže, ali da će baš igrati bunker na Marakani protiv Benfike nema teorije. Drugo, Benfici bi i odgovaralo da se Zvezda skroz povuče, da Di Maria bude što bliže golu (na centru u ovim godinama nije tako opasan). Nešto niža odbrana na 20-30 metara, da bi se moglo u kontru i to je to. Ne očekujte bunker, ne igra se protiv Sitija.
D

Drvo

pre 1 dan

Igraćemo istovremeno bunker i persing, Miloje Bol.
K

Kžgorostas

pre 1 dan

POŠTO SE NE PRATI U VESTIMA SVAKA UTAKMICA U NBA JER IH IMA TOKOM SEZONE MNOGOY KVAZI NOVINARI OBJAVE VEST O BOGIJU JEDNOM U MESEC ILI DVA DANA KADA BOGI ODIGRA SOLIDNO, KAKO DA IZMANIPULIPU SA KALABOM, POSTO SE PRENOSI IZVESTAJ SA SVAKE UTAKMICE MILANA? LEPO. PRAVITI SE MRTAV DO MOMENTA KADA BUDE JEDNOM ODUGRAO DOBRO A ODIGRACE JEDNOM SIGURNO I ONDA PISATI PO TRI TEKSTA O KALABI NA SAT VREMENA I TAKO OPRAVDATI PARTIZANOVOG KVAZI TALENTA.
H

Huggo

pre 1 dan

Mrznja je cudo

Marko Pavlovic

pre 1 dan

Pa odigrao i sinoć korektno, ali fosneka i kalabrija uništili tekmu
E

E moj rile

pre 1 dan

" Deluje mi da je Zvezda uigranija," A milojevic upravo pricao kako smo neuigrani i da treba vreme da prodje da bi se uigrali....

Marko Pavlovic

pre 1 dan

A šta Miloje zna
K

Kiko 3

pre 1 dan

Hajde pokrijte se po usima i cutite,kad budete pobedili Ofk-u i za vas silni IMT ili Surdulicu onda komentarisite do tada Pssstttt...
А

Алекса977

pre 1 dan

Ми смо ту где смо због општег расула у фудбалу и држави, а висте ту где сте захваљујући управо том расулу, транспарентима и оданости.

Marko Pavlovic

pre 1 dan

To Miloje ne brine, to tata vuke i terzinjo već sredili
G

Gost26

pre 1 dan

Zvezda ima velike sanse pisao sam i sam ovde,ali evo i Ristic je tu da posvedoci tu pricu. Nije to Benfika od pre dve godine sto kaze Ristic. Sada je tamo Sporting jedna masina i oni tu drze kljuceve. Ako ekipa bude fizicki cela spremna u trkackom i sprinterskom smislu uz discplinu neku i brzo dodavanje lopte ka Silasu,Radonjicu uz suteve sa distance Krunica,Ivanica,Elsnika i buku navijaca moze se dodje do makar boda ako ne i cela 3. Dzati lopyu nakon gola malo ih nervirati jer nisu na to navikli i opet u napad sa sutom bez neke mnogo kombinatorike,vec prodori iza lenja i jedan na jedan.. 2 0 2 1 3 0 rezultati!

Ујка Житко ПФК

pre 1 dan

Ovaj u Lisabonu stigao samo da se istetovira....😂😂😂😂
G

Grupa JNA

pre 1 dan

HAHAHAHAHAHAHA zlezda favorit Radonja se budi hahahahahahaha
R

Rošava

pre 1 dan

O ovome pišete?! Gde je tekst o maline Kalabiću iz Milana? Ovaj moj mali gl.vati nekršteni sinčić kada dođe iz kafića samo spominje Kalaba najbolji Kalaba ovo Kalaba ono.

Marko Pavlovic

pre 1 dan

Koji ti taj kalaba?

Marko Pavlovic

pre 1 dan

AXA KALAB(rij)A. E to već ima smisla
r

realno...

pre 1 dan

Da je situacija obrnuta mi bi cutali, Ali navijaci jsd ne znaju za sramotu, nikad nisu ni znali
K

Komentator

pre 1 dan

Kad se setim kako nas je uništio u prvom meču sa Krasnodarom, a onda teška povreda i sunovrat karijere... Šta ti je život
G

Gorostas

pre 1 dan

STRAHINJA KALABINJO DO MI NI RA.

Marko Pavlovic

pre 1 dan

Tako je. Odabrao pravi klub za njega. Uostalom pokazaće protiv Zvezde. Biće kao dinamo bajern sinoć
G

Gorodtas

pre 1 dan

Ne interesuje me Mec Benfika Zvezda, a ako slučajno Zvezda pobedi poješću šoljicu za espreso u kaficu ovako gla.ati.
Y

Yostra

pre 1 dan

Jel si našao nekog ko te je pitao? 😁
В

Виолета,

pre 1 dan

кућо стара....
b

bet and lose

pre 1 dan

Da, i kladionice isto kazu da je zvezda veliki favorit. Ako bude radonja igrao pada kvota na ispod 2,00
D

Don Vito Corleone'

pre 1 dan

Hoćeš malčice da mi maziš stidne dlačice.
j

jos se trese

pre 1 dan

Auu tresu im se gace od splavara radonjica. Sta ti decko radis
z

zvezdas ..

pre 1 dan

kako je to zvezda uigranija kada non stop odlaze i dolaze igraci, ristic je previse optimistican
R

Rudonja

pre 1 dan

Da radonji bude dan?? hahahah, uvek cirkus sa vama
r

rrrr

pre 1 dan

Sa kim bre cirkus?Na sta ti lici ono sa ruznije strane brda?
z

zbunjen

pre 1 dan

sta radi ovde pacijent ujka zitko i sto ne ide da place na vestima jsd
p

pobogu

pre 1 dan

radonjic nece ni igrati...
2

2305

pre 1 dan

10 min sa produzetkom, tolko moze..i to ako nije izasao za vikend
1

1.Gost

pre 1 dan

Opet ovaj pismeni... "Euzebijeve"...

Ујка Житко ПФК

pre 1 dan

Menadzerski igrac deli neke savete i prognoze😂😂😂😂 i ovaj turisticki bio u Lisabonu😂😂😂😂
@

@ujka

pre 1 dan

...ujko, on turisticki u lisabon, i to dobro placen za to. ti turisticki u drugi kraj sela, do prodavnice :)
G

Gorostad

pre 1 dan

Ne zali narod, najbolji je Strahinja Pavlović, dokazao klasetinu sinoć. P.S. nisam kršten
В

Виолета

pre 1 dan

кућо стара....

Marko Pavlovic

pre 1 dan

I jeste jedan od najboljoh u timu Milana, ali Kalabrija
B

Br1

pre 1 dan

Kao zvezdas moram da te pitam, koliko ti je dosadno u zivotu i kakve sve imas probleme, da dodjes na intervju Mihaila Ristica o utakmici Zvezda - Benfika i da tu ostavljas komentar kojim prozivas igraca koji je poslednju utakmicu u dresu Partizana odigrao na prolece 2020. godine. Covek od tada ima 40 utakmica za Srbiju (za koju, pretpostavljam, navijas) i nijednu za Partizan. Niti si duhovit, niti je tvoje razmisljanje zdravo. Na tvom mestu, stavio bih prst na celo
l

lzzzr

pre oko 24 sata

koliko si bolestan ovo nema nigde, jel se radujes kada ovaj pogresi nesto jbt? Primio je 3 komada a ne 5-6 pa da je bruka
м

михајло,

pre 1 dan

мики,мики....
@

@mihajlo

pre 1 dan

Bot centrala radi punom parom