Mihailo Ristić (©AFP)
Mihailo Ristić (©AFP)

Mihailo Ristić posle dva meseca ponovo na terenu, čeka ga dokazivanje novom treneru

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.24. | 14:04

Defanzivac Selte oporavio se od povrede zadnje lože koja ga je mučila prethodna dva meseca

Konačno malo sunca na Balaidosu i za Mihaila Ristića. Srpski fudbaler vratio se se timskim treninzima Selte pošto se oporavio od povrede zadnje lože.

Nekadašnji levi bek Crvene zvezde povredio se sredinom februara u ligaškoj utakmici protiv Barselone u Vigu, kada mu je stradala zadnja loža leve dok je pokušao da ne nasedne na driblinge Lamina Jamala. Najava španskih medija bila je da ga očekuje pauza od četiri nedelje, ali se proces oporavka odužio, te se 28-godišnji fudbaler na teren vratio dva meseca kasnije.

Izabrane vesti

Bila je to treća njegova povreda od letošnjeg dolaska iz Benfike, a zbog istih Ristić je van terena proveo oko četiri meseca i u tom periodu propustio 13 mečeva.

Kada je bio zdrav, povremeni reprezentativac Srbije je uglavnom dobijao priliku. U Primeri je odigrao 11 mečeva od kojih je samo dva počeo sa klupe, a pride se našao u startnoj postavi na tri utakmice u Kupu Kralja.

Preostalih sedam mečeva u Primeri, tokom kojih Selti predstoji borba za opstanak, biće prilika za Ristića da se u konkurenciji Uga Alvaresa i Manua Sančesa da se nametne novom treneru Klaudija Hiraldesa, koji je sredinom marta zamenio Rafu Benitesa. Ali ne samo njemu, već i selektoru Srbije Draganu Stojkoviću za predstojeće Evropsko prvenstvo.




tagovi

Mihailo RistićPrimeraSelta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara