Miha i Medel sve raščistili u svlačionici, Srbin udario na usijanu glavu, a Čileanac je bio baš hrabar

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.12.19. | 18:05

Mihajlovićev pomoćnik i najbolji igrač spuštaju loptu posle meča u Lećeu

Bolonja je pobedila u Leće odigravši najbolju partiju u sezoni, a meč je bio prilično histeričan. Gosti su razbijali Leće, imali 3:0, ali su na kraju morali da strepe, a meč je obeležio sukob Siniše Mihajlovića sa svojim igračem Garijom Medelom.

Srbin i Čileanac su ušli u verbalni klinč na kraju prvog poluvremena, čak je bilo i guranja, ali su se strasti smirile u svlačionici. Mihajlović je hteo da smiri Medela jer je imao žuti karton, potom su se prepirali, Srbin je čak hteo da ga zameni, ali je na poluvremenu palo pomirenje.

Izabrane vesti

Zbog zdravstvenog stanja, Mihajlović se ne pojavljuje na koferencijama za medije posle utakmica, već to umesto njega radi prvi pomoćnik Emilio De Leo. On je medijima objasnio da je Miha više ljut zbog finiša utakmice i dva primljena gola.
„Miha je neko ko voli tenziju do samog kraja utakmice. On na taj način stimuliše ekipu da bude bolja. Kontrolisali smo utakmicu, izgradili igru bez mnogo izgubljenih lopti, a mogli smo da pobedimo i ubedljivije. Mogli samo da damo sedam, osam golova...“, rekao je De Leo.

O sukobu sa Medelom...
„Mihajlović voli da uđe u utakmicu sa visokim adrenalinom. Možda je sada naleteo na najusijaniju glavu... Posle toga smo se na teren vratili još odlučniji i gladniji“.

 

Najbolji Bolonjin igrač Rikardo Orsolini je rešio meč sa dva gola. Opet je podsetio na sjajne partije iz prošle sezone kada ga je preporodio dolazak srpskog stručnjaka.
„Presrećan sam kako me tretira, imamo poseban odnos. Zbog njegove bolesti sam mu postao još privrežniji. On je posebna osoba i čovek koji me je lansirao. Koristi sistem šargarepe i štapa sa mnom. Zna kada igračima varira forma - što se meni često dešava – i ne dozvoljava da padnemo“, rekao je Orsolini.

O sukobu Mihajlovića i Medela je rekao:
„Gari je bio baš hrabar. Ha ha ha... Bio je to to nesporazum. Nisam najbolje video situaciju jer sam bio u raspravi sa igračima Lećea, ali u svlačionici su njih dvojica sve račšistili.  Trener je na kraju bio ljut jer nismo zadržali tenziju i nivo igre. Imali smo 3:0 i zakomplikovali sebi život“.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara