Paulinjo slavi pogodak (©Reuters)
Paulinjo slavi pogodak (©Reuters)

Midtjiland i Zenit kreću pobedama uz najjače kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.07.22. | 11:23

Mozzart daje najveće koeficijente

Lopta je počela da se kotrlja posle letnje pauze. Sve je više šampionata koji startuju, a među njima su najkvalitetnije lige Danske i Rusije, iz kojih bukmejkeri Mozzarta danas nude najveće kvote na svetu.

Promo koeficijenti ovog petka su na pobedu Midtjilanda protiv Randersa, kao i na dvojku na Zenit u sudaru sa Himkijem.

Izabrane vesti

Midtjiland je odigrao veoma dobro prošle sezone, ali nije uspeo da uzme titulu šampiona pošto su mu nedostajala samo tri boda. Vredi napomenuti da su Vukovi bili najefikasniji u Danskoj, a zanimljivo je da su imali jedan poraz više kod kuće nego na strani. Midtjiland je svakako glavni izazivač Kopenhagena za zvanje prvaka, a to bi želeo da potvrdi od starta, gde ga čeka dvoboj sa Randersom. Gostu su u prethodnom izdanju neočekivano prošli među prvih šest, ali se u grupi lidera nisu pokazali na najbolji način i ostali su šestoplasirani. Randers je konstantno beležio pozitivne rezultate u prijateljskim utakmicama.

HIMKI - ZENIT (PETAK, 19.00), DVOJKA 1,40

U 30 kola prošle sezone Himki je zabeležio sedam pobeda i 11 nerešenih duela, što mu je donelo 32 boda i 13. mesto na tabeli. Napadačka linija crveno-crnih je igrala veoma slabo, dok je podmoskovski klub previše puta kapitulirao. U plej-ofu za opstanak Himki je pobedio SKA Habarovsk ukupnim rezultatom 3:1. Zenit je prošle sezone osmi put u istoriji osvojio titulu šampiona Rusije. Tim iz Sankt Peterburga je zabeležio 19 pobeda i osam remija, što je na kraju donelo još jedno zlato Premijer lige. Nedavno je Zenit u prvom meču nove sezone odneo ubedljivu pobedu nad moskovskim Spartakom (4:0) i postao vlasnik Superkupa Rusije.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara