Fudbaleri Glazgov Rendžersa (©Reuters)
Fudbaleri Glazgov Rendžersa (©Reuters)

Midtjiland, Galatasaraj i Glazgov Rendžers donose u Mozzartu najveću zaradu

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.08.24. | 11:19

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Zahuhtava se fudbalska sezona, sve više nacionalnih šampionata širom Starog kontinenta je počelo. Zato, bukmejkeri Mozzarta su bili na slatkoj muci, odabrali su tri utakmice za koje će u svakom trenutku kvota biti najveća na svetu.

Reč je o po jednom susretu iz prvenstva Danske i Škotske, te susretu Superkupa Turske. Pobede Midtjilanda, Galatasaraja i Glazgov Rendžersa nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Aktuelni šampion Danske, Midtjiland, nije idealno otvorio novo prvenstvo. Posle dva kola još uvek nema nijednu pobedu, odigrao je prvo 1:1 sa Orhusom, a zatim i 2:2 sa Nordsjelandom. Na oba susreta Vukovi su gubili, pa su jurili zaostatak. Sada će im rival biti Olborg, koji je na premijeri izgubio od Nordsjelanda (0:3), a potom se iskupio protiv osvajača Kupa Danske Silkeborga (2:1). Midtjiland je odigrao dve utakmice više ove sezone, pošto se bori u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tamo je imao dva lagana trening meča sa prvakom Andore Santa Kolomom, pobedio je sa po 3:0 i 1:0.

GALATASARAJ - BEŠIKTAŠ (SUBOTA, 19.45), KEC 2,35

Meč koji će otvoriti novu sezonu u Turskoj. Aktuelni šampion Galatasaraj igra protiv osvajača Kupa Turske Bešiktaša. Oba tima su sakrila karte tokom pripremnog perioda. Imao je Galatasaraj neke poraze, od Fortune iz Diseldorfa (2:5) i Parme (0:2). Bešiktaš je igrao protiv lakših rivala, drugoligaša, a na poslednja dva pripremna meča savladao je Genčlerbirligi (2:0) i Sakarju (2:1). Prošle sezone Galata je savladala Bešiktaš na oba okršaja, sa po 2:1 i 1:0. Videćemo kako će biti ove.

HARTS - GLAZGOV RENDŽERS (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 1,67

U prošlom šampionatu Škotske Glazgov Rendžers je bio drugi sa osam bodova manje od Seltika, a Harts treći sa čak 17 poena manje od svog današnjeg rivala. Tokom prošle sezone Rendžersi i Harts su se sastali čak šest puta, a tim iz Glazgova je zabeležio pet pobeda, uz jedan remi na poslednjem, najnebitnijem okršaju (3:3). U generalnoj probi za novu sezonu Rendžers je odigrao 4:4 sa bundesligašem Union Berlinom, dok je Harts glatko izgubio od engleskog četvrtoligaša Flitvuda sa 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara