Unahi (© Reuters)
Unahi (© Reuters)

Meteorski uspon, meteorska ponuda: Lester broji 45.000.000 za najveće otkrovenje Mundijala

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.12.22. | 12:09

Azedin Unahi ima još jednog udvarača

Sjajno će se opariti Anže u jednom od predstojećih prelaznih rokova. Možda nije očekivano da ostane bez dva stuba već tokom zime, poslednji je na tabeli Lige 1 i sleduje mu neizvesna borba za opstanak, ali isto tako sad je trenutak da unovči dobre partije pojedinaca u Kataru, pošto veće cene od onih koje se sad pominju teško da će dobiti.

Tokom turnira u Dohi odskočili su Sofijan Bufal i Azedin Unahi. Za krilnog napadača je svetska javnost znala, dok je centralni vezista oduševio izdanjima, kako u grupnoj, tako i eliminacionoj fazi i zato je lako pretpostaviti da će na adresu Anžea stići unosne ponude.

Izabrane vesti

Jedna se već sprema. Ako je verovati engleskim medijima, a sličnim informacijama raspolaže i francuski L'Ekip, Lester planira da izbroji 45.000.000 evra kako bi doveo momka koji je pre samo godinu i malo jače igrao u Trećoj ligi!? I onda ostvario meteorski uspon, najpre selidbom u Anže, potom i igranjem za državni tim. Zato će i ponuda biti meteorska. Bude li zaista takva, nije realno da je crno-beli odbiju koliko god im, u takmičarskom smislu, gorelo pod nogama. Sa tim novcem bi mogli da dovede nekoliko kvalitetnih pojačanja o pojure opstanak.

Unahi se još juče pominjao kao potencijalno pojačanje Barselone, mada to nije baš toliko realno, nova vest je da se nalazi i na spisku želja Sevilje. Niko od njih nije baš toliko platežno moćan da parira premijerligašu i zato pojavljivanje Lestera na tržištu valja shvatiti ozbiljno.


tagovi

Azedin UnahiLester SitiLesterZimski prelazni rok 2023reprezentacija MarokaReprezentacija MarokaAnže

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara